Evo posto sam se ubio trazeci razne aplikacije za iphone odlucio sam postaviti ovakvu temu da svima bude lakse naci neku dobru aplikaciju. Molio bih da predstavite aplikacije koje ste nasli a svidjaju vam se. :bigjump:
Koje koristite cydia tweakove? Ja koristim ove: Barrel - mijenjanje animacija kod ikona Colorkeyboard - mijenjanje boja tipkovnica Opennotifier - u status baru ikona za silent, propusreni ppziv, sms itd Sms timestamps - pise za avaku poruku kad je poslana/primljena Springtomize - puno...
PRAVILA potražnje aplikacije 1. ako tražite aplikaciju, nemojte ostavljati e-mail ili tražiti da vam se aplikacija pošalje na PP 2. ako dajete nekome aplikaciju, onda link na aplikaciju stavite u ovu temu, a nemojte slati ljudima na PP, jer možda još nekome treba ista aplikacija 3. kada...
Tema u kojoj ce se pisati sve akcije, snizenja i free igre iz AppStore-a
Objavljena je naša prva aplikacija za iOS Ringtones for iPhone™! Treba nam vaše misljenje. Hvala! https://apps.apple.com/us/app/ringtones-for-iphone/id1492075926
Ema Balerina dolazi uskoro i vi imate sansu da budete medju prvima koji ce moci da preuzmu ovu igricu! Registrujte se odmah! :) REGISTRUJ SE ZA EMU BALERINU: https://apps.apple.com/us/app/talking-cat-emma-ballerina/id1477338403?ls=1
GPS Speedometer + https://itunes.apple.com/rs/app/gps-speedometer/id1455334523?ls=1&mt=8 GPS Speedometer + je aplikacija koja meri brzinu kretanja i prilagodjena je automobilima, biciklima, cak se koristi i za trcanje. Sama cinjenica da moze da spreci nove kazne za prekoracenje brzine govori...
Samo 4% ljudi koji igraju ovu igricu moze da otkljuca svih 100 vrata. Tesko? Jeste. Zanimljivo? I te kako! Mogao bih da vam kazem da je odlicna stvar za popunjavanje slobodnog vremena, ali siguran sam da cete sami vec saznati da jeste. :) Google Play link:...
Budi pravi heroj sage! Igraj Spoji Voće: Saga Igrice i otarasi se voćnih čudovišta kako bi isporučio sok i džem sa svoje farme na vreme! Ova voćna manija je nova igra spoji tri u nizu i tako je lako igrati je, ali je izazov savladati je. App Store link:...
Digitalno doba donosi nove trendove, pa je donelo i virtuelne drugare. Moja najbolja drugarica Ana je devojcica koja klincima pravi drustvo u igri i uci ih korisnim stvarima. Moja Najbolja Drugarica Ana je igra zahvaljujući kojoj će tvoja najbolja drugarica uvek i svuda biti sa tobom....
Pozz svim obozavocima manga i anime devojaka! Aplikacija Anime Bojanka za Odrasle predstavlja neodoljive manga devojke u različitim pozama, pa svi vi koji uzivate u anime i manga stripovima i slikama ovih izazovnih dama, sada mozete kreirati sopstvenu anime devojku uz ove bojanke za odrasle!...
Macka koja prica Ema i macak koji govori Oskar konacno cekaju bebe. Ova nova igrica sa virtuelnim ljubimcima je zaista nova. Trudna Ema moze nauciti klince i klinceze mnogim korisnim stvarima kroz igru i zabavu, pa zato topla preporuka :) App Store link:...
Cao ljudi! Koga zanima Koreja, Azija, daleki ili bliski istok i njihova kultura, Korean Coloring Pages je bojanka koja vas moze malo bolje upoznati sa umetnoscu u Koreji. Ima dosta crteza koji tacno opisuju njihovu kulturu i zabavni su za bojenje, pa ako se nekome zaista svidi, bilo bi kul kad bi...
Ljubitelji umetnosti, crtanja, bojenja ili ljubitelji opustanja :D, Sova bojanke za odrasle su pored Android verzije dostupne i za korisnike iOS uredjaja. iPad je mozda pogodniji za bojenje zbog vece povrsine ekrana, ali je odlicna i za iPhone. App Store link:...
Mačka koja priča Ema je dobila svoju sopstvenu bojanku za decu. Pošto deca obožavaju da se igraju sa Emom, dobra je ideja da razvijaju kreativnost i maštu uz lika kog vole i koji im je poznat u pozitivnom smislu. Bojanka NIJE za odrasle, mada znam neke koji su se zarazili Android verzijom. :) ...
Pozz svima... :) Ja iskreno ne poznajem nikoga ko NE voli da jede. Obozavam da klopam, ali tek kad mi je Kviz o hrani dosao u ruke, doslo mi je u glavu da vecina nas nema pojma sta tacno jede ili poreklo (istoriju) hrane koju konzumiramo. Tako daaaaa, veoma zanimljive stvari se mogu nauciti ovde....
Zdravo ljudi. Ne znam koliko Clash Royale fanova ima na ovom forumu, ali ih sigurno ima, hehe. Kviz za Clash Royale je kviz znanja o CR, karakterima, kartama, arenama i mocima karatkera. Da li znate kolika je max. smrtonosna šteta koju Giant Skeleton može naneti nakon svoje smrti (pomoću Bombe)?...
Doodle Art je fenomenalna aplikacija za crtanje i zvrljanje pomocu koje svako moze da napravi umjetnicko djelo. Klinci dokazano uzivaju u njoj jer mogu napraviti savrsene crteze u samo nekoliko poteza, a imaju bezbroj kombinacija koje mogu isprobati. Stvarno jedna prava uzivancija. :) I BESPLATNA...
Ona je prva macka Hollywooda! :) Kimmy Superstar je novi virtuelni ljubimac na App Storu i ova macka koja prica je vec bila na Featured tabelama na Google Playu u par zemalja. Skroz je drugacija od ostalih ljubimaca i totalno je prilagodjena djevojcicama. Kao i sve dive (i sve macke uostalom), voli...
Koliko dugo traje orgazam kod svinje? Cak do 30 minuta! Nema ovakvih pitanja u ovom kvizu o zivotinjama, ali zato ima mnogo zanimljivosti i pitanja koja su jednako interesantna i edukativna. :) Probajte i pisite kako vam se svidja! iPhone & iPad:...
Ronaldinho je na jednoj utakmici postigao 23 gola. Istina ili laz? Jeste, kad je bio klinac i njegova je momcad pobijedila 23-0. Ovaj nogometni kviz ima pitanja o Ligi prvaka, Primeri, Premier ligi, Svijetskim prvenstvima i nepoznate zanimljive cinjenice o mnogim poznatim nogometasima. iPhone...
Zašto je Trivia Kviz Igra - Kviz Znanja izazov koji bi trebalo da prihvatiš? Zato što kviz pitanja i odgovori općeg znanja, pitanja iz glazbenog kviza, sportska kviz pitanja i još mnogo drugih čekaju da provjere tvoje opće znanje! Instaliraj Trivia Kviz Igra - Kviz Znanja, odgovori na jednostavna...
Tocno ili Netocno je kviz znanja koji je dosta jednostavan za igru, a pruza mnogo informacija i zabavnih cinjenica koje nemamo prilike cuti ili procitati. Zarazan je, svestran (sport, geografija, povijest, film, zivotinjski svijet, hrana, glazba, itd.) i sto je najbitnije, obrazovnog karatkera....
Hi Guys! Tell me pls what do you think about my new game? Thanks. Clicker Mine Mania 2 is an excellent representative of the genre of clickers. The game includes the best ideas of Mineraft: dig, build, animals! You have a long way to go! You start with a simple - get resources by dig bock...
Bok ljudi! Koliko ste sigurni u vaše opce znanje? I da jeste i da niste, testirajte ga. Igrajte Kviz Opceg Znanja, odgovorite na kviz pitanja i saznajte koliko stvarno znate o svijetu koji vas okružuje. Ovaj kviz opceg znanja sadrži hrpu kviz pitanja i odgovora iz različitih kategorija i zabavne...
Kao prvo, sorry ako sam fulao pod forum. Mislim da je ovdje ok obzirom da ima veze sa App Storeom i aplikacijama. A sad problem. Apple mi je vec 2 puta u nesto vise od 2 tjedana blokirao Apple ID. Uvijek mi javlja da je zbog sigurnosnih razloga i da moram otici na iforgot.com.... I tamo...
Koliko stvarno znamo o ljubavi i ljubavnim pricama i obelezjima koja su obelezila istoriju? Ljubavni kviz ima dosta toga zanimljivog da ponudi i nauci onog ko se igra. Tipa, nikada mi ne bi palo na pamet da Julija iz Sekspirovog romana "Romeo i Julija" dobija hiljade ljubavnih pisama svake godine...
Bok svima! Gotov je ljetnji odmor (nazalost)... Bobo je matematicka igra za djecu sa sabiranjem i oduzimanjem koja na prvi pogled izgleda lako, ali i odrasli ce biti iznenadjeni koliki izazov u stvari predstavlja kad budu poceli sa igrom. Uzivajte sa klincima i spremajte ih polako za novu skolsku...
Igrice spajanja 3 ili vise elemenata iste boje ili znaka su mi oduzele dane zivota. Poslednji put sam igrao Jewel Quest III i sad sam se zarazio ovim vockicama i mackom. Dobra je igrica, zaista. Podelio sam je na svojoj FB stranici i komentari ljudi su bas pozitivni. Nadam se da ce i ovde biti...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma