Kako naslov kaze, prvo mi je prestala raditi cydia, pa rock i sad installus. Cydia se ne moze ni pokrenuti, rock kod downloada izbaci gresku, a installus ne pokrece download. Ima tko kakvu ideju?
Uf...problemi...nakon sto se zbelso ajfon, stavio sam novi soft 3.1.3 (+spring) i sad se ne mogu spojiti na PCsuite?! Instalirao sam afc2add sa cydie, ali nista, samo pise da fon nije spojen :(
Zanima me na koliko se Iphona moze instalirati kupljena aplikacija,naprimjer Navigon,jer imam tri aparata koja koristim? Jel se moze kopirati i na druga dva ili samo koristiti na onom na kojem je prvo instalirana? Hvala!
Koji program koristite za konvertiranje filmova i serija sa titlovima? probao sam sa format factory, ali mi nekako dugo traje. Ima vise postavki (profila) za iphone pa ne znam koji izabrati. Ili ako postoji neki drugi program. Bitno mi je 2 vrste konvertiranja: 1. dobra kvaliteta, velicina nije...
http://dl.pandaapp.com/ipcsuite/ipcsuite_for_iphone_v2.8.0.118.exe
jel ima tko kakvih problema s app skinutim sa appulo.us ? skinuo sam neke igrice crack.ne ali nakon što sam ih instalirao te igrice nema nigdje ?? može pomoć hvala
evo imam iphone 3g sa sw 3.1.3 i jb, nakon svake instalirane aplikacije cydia napravi reloading data i onda mi se crasha, jeli znate u cemu je stvar?
Dali postoji nacin(neka aplikacija) da skype ima push massage? :sos: Ne zelim fring ili tako neku aplikaciju... nego da mi skype izbaci poruku ili ako vec mora biti push msg od neke druge aplikacije kad stisnem na push msg da mi otvori skype... Ili ako neko zna kad ce skype doc s tom...
Google maps simultano s navigacijom downloada karte, kad su karte jedanput učitane više ih ne skida. E sad da li je na neki način moguće unaprijed napraviti download karti tako da ih za vrijene navigacije ne skida ?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma