Mnoge Americke besplatne tv i radio web stranice i App.ovi nazalost nerade kod nas radi razlicitih legalnih problema.Na svu srecu to nije slucaj sa filmon.com stranicom. FilmOn vam donosi americku HD televiziju preko kompjutera ali jos bitnije preko iPhone-a i iPad-a. Sto je najbolje je to da je...
Sync iPhone i gmail – mail, kontakti, kalendar i bilješke Do sada sam za sync s mobitelima koristio uvijek Outlook, ali program je glomazan i spor u radu sa gmail IMAP-om, i meni u biti nepotreban. Ono što mi treba je da mogu na mobitelu i na kompu imati iste kontakte, kalendar i mail + s...
Vidim da ima dosta pitanja o instaliranju aplikacija (crackanih) pa evo tutorial 1. Vjerovatno vec imate skinuti *.ipa file ili nadite sto vas zanima na netu 2. Otvorite Cydia-u na vasem telefonu, te idite na Manage
Samo za info, ako niste znali.. Ftfun web Ako je vec negdje bilo molim admina da obrise..
Pozdrav svima! Jel radi facetime nakon jailbrejka? Netko probao?
Kako sam našao na netu hrpu razno raznih načina instaliranja skinutih aplikacija zanima me koji je najjednostavniji (bolji, sigurniji...) naćin. U mom slučaju se radi o iphone4 (os 4.1) i recimo da bi koristio usb ( ne wifi). Da i iphone je naravno jailbreakan. Ako već postoji identična...
Evo prije par dana je izasao iBluetooth, aplikacija koja omogućava transfer između iPhone i ostalih mobitela. Testirao sam je i radi odlično na Nokia, Samsung, Lg, SonyEricsson,... . Evo vam link pa obavezno skinite aplikaciju: http://www.xsellize.com/showthread.php?t=28117 Inace se...
Otkako sam JBo i otključo 3GS (4.0.1) primjetio sam da se aplikacije znaju rušiti. Npr, uđem u aplikaciju i kada ona treba nešto "teže" izvršit samo izađe iz nje, tj. vjerojatno se sruši (pretpostavka jer nemam debug log). JB je s jailbreakme a otključan je s ultrasn0w. Da li netko ima...
Hajmo ljudi! Tko ima SwirlyMMS na iPhoneu, a da koristi Tele2? Gledao sam tutorijale na internetu i štogod bih od toga probao, ne bi nikad proradilo. Može li mi netko kome radi na Tele2 objasniti kako je točno njemu proradilo, u detalj? Usput može i preporuka nekog boljeg appa za mms-ove (ako...
dakle, imam 3GS JB-an na 4.0.1 i nece mi se spoji na msn preko iMSN-a, pise mi: "Please enter the correct account", i to samo na moj account od msn-a, a par frendova se probalo spojiti, i spaja se iz prve... :angry: naravno 50 puta sam probao i tocne podatke upisujem :)
Od prije par dana nemam mogućnos pogledati prijatelje svih mojih prijatelja na Face-u. Jednostavno napiše: Unable to load .... friends! Ima li netko isti slučaj i kako ga riješiti???
Imam iPhone 3G 3.1.2 JB i unlock. Instaliran je Installous i AppSync. Iz nekog mi razloga iTunes briše aplikacije skinute sa Installousa čim spojim mob na PC. Verzija iTunesa je 9.1.1
Pozdrav svima. Vec duze vrijeme pokusavam saznati odgovor u vezi tog rusenja aplikacija (NE SVIH SAMO NEKE ali 70%). Radi se o 3G uređaju na 3.1.3 OSu. Aplikacije su skinute s Installousa, uvijek gledam da odgovaraju tom iOSu ali svejedno kad ih pokrenem za par skundi me izbaci van. Da li postoji...
Dakle, jesam ja slip pa nevidim to, ili na 3Gs-u na 4.0.1 (JB) nemozes iskljuciti EDGE u sbsettingsu??? :wtf:
Izaso je program metadata koj kao moze free app iz appstora crackat nekak malo sam googlo i pise ekipa da radi skinuo sam sada to i radi samo ja sam tulac pa ne kuzim bas :) ima tko da zna kak to radi i da se zna sluzit time
Dali se moze staviti koji drugi sms ton osim onih zadanih? Ako moze, zanima me kako?
Zanima me dali mozda ibluenova 2.0.1 radi na ios4 (znam da 2.0 ne radi) i dali ima kakva alternativna app za bt a da radi s 4?
Sve je prakticki u naslovu. Hvala unaprijed na pomoci... p.s. mob je ''kupljen'' u t-scumu prosli tjedan (tj. nije jailbrejkan :) )
evo koristim vec dugo iphone delivery i bite sms na vip kartici i danas stavim tele 2 i pocela su mi sama od sebe dolaziti izvjesca s broja 1551...vratim vip karticu ali ta izvjesca mi konstantno dolaze...kako da se rijesim toga,skida li to kakve pare i kakav je to broj uopce ja nikad cuo za taj ?
molio bih da ako netko moze testirati ovu igru na 3.1.3 softwareu. Meni se nece pokrenuti, odmah me izbaci. Pa da znam da li je u ipodu problem ili u igri rijec je o solitare-u, 2.7 verzija, ima 2 MB http://www.filedude.com/download/N1r2XSXi9l8c77c3f6e6
evo napokon izasao bluetoot za sve iphone ukljucujuci i 3gs. mozete ga pronaci u cydiji u ispaziovom repozitoriju.
Dakle ovako, ovo ce biti interesantno onima koji nemaju JB uredjaje, a otvaram temu jer to nisam nigdje nasao... Kako kupljenu aplikaciju instalirati na vise mobitela? 1. na mobitelu se ode na sign out, i odmah zatim na sign in sa loginom i passom od vlasnika aplikacije 2. na app store se...
Gdje mogu naci operu mini za iphone za skinuti. Znam da je izasla, i da je apple ne želi podrzati ali ako ima netko neki link...?
Mob je ukljucen i kad me netko zove javlja mi se govorna pošta i nakon nekog vremena dobij sms tko me zvao? Ne svaki put, ali javlja se. Dali je to t-coma ili?
svaki put kad preko winscpa hocu stavljat aplikacije na mob ne radi sve dok ne instaliram openssh, tj svaki put kada zelim spojiti mobitel sa winscp nemogu sve dok ne instaliram opet openssh na mobu. Dali je to normalno ?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma