pozdrav. jel ovaj guide jos vrijedi ili moze doci do problema: http://www.theiphoneguru.net/?p=9552 ak imate neki bolji link nabacite pliz. hvala.
Da li postoji neka aplikacija za iphone 4 koji pokazuje koliko sam potrosila megabajte na netu i da javlja(kao alarm) kada dosegnem 512 mb da ne prekoracim??? Hvala unaprijed:rolleyes2:
pozdrav. jedno brzinsko pitanje. instalirao sam VLC player, ukrcao 2 test videa preko itunes-a. usao u VLC i skuzio da ne radi kako treba. isao izbrisati VLC, ali zaboravio pobrisat prvo ta 2 video fajla. dali se oni automatski izbrisu sa aplikacijom ili je moguce da su ostali u mobu :-(? zaboravio...
Pozdrav svima,prije nekih tjedan dana sam spremio SHSH software je 4.3.3,do danas ujutro mi je pisalo kad uđem u Cydi-u SHSH 4.3.3 a sad sam ušao u cydiu i piše mi SHSH 4.3.3,4.3.4 a nisam updejtao software niti planiram... evo sad sam išao opet spremit SHSH preko tinyumbrele i spremio mi je oba...
pozdrav. probao sam koristit Viber i skuzio da mi napravi problem sa Wi-Fijem (preko njega sam probavao, nisam preko 3G). naime probam nazvat frenda koji je na Viberu (Android) i ne radi konekcija, medutim nakon sto on mene pokusa nazvat meni Wi-Fi prestane radit kompletno i pise mi za IP adresss...
Kako i sam naslov kaze probpem sa installousom 4 na iPhone 4 jb. sof.4.3.1 Znaci kada ga upalim sve radi normalno cim stisnem kategorije pocne izbacivati API greska API nedostupan tako dabihvas molio za pomoc akoje vec netko imao istih problema. HVALA unaprijed
pozdrav. moze pomoc :sos:. pokusavam podesit vec 2 ure, vec sam lagano lud. znaci ovako, imam 2 kompa (desk + lap; MailWasher; outlook 2003) i na njima oduvijek koristim meil preko POP-a (nisam nikad u zivotu koristio IMAP). kad je komp upaljen drzim MailWasher aktivan i on provjerava meil svakih...
Pozdrav Evo na ovakve stvari kod iPhona poludim, mob ok ali te neka sitnica tak može raspiz....it da sam već lud. Radi se o zvonu, izaberem mp3 skartim ga na 29 sekundi u Colleditu, snimim, promijenim ekstenziju u m4r, promijenim i ime bez čžš naravno da je kraće jer reko možda zato ga ne mogu...
Od sada mozete vidjeti sve aplikacije koje ste kupili. Na iPhoneu ici na AppStore i na Updates i na vrhu ima Purchased lista
Pozdrav Radi se o 3G otkljucan i jailbrakean Morao sam ponovo dignuti windowse i sada imam pitanje, kako da sve aplikacije, mp3-ce i filmove prebacim na komp. Probao sam sa onim tansfer purchasses i ove neke manje aplikacije odradi ali kad dođe na satelitsku navigaciju (Igo) i nautičke...
Zna li netko koliko prometa troši skype za iOS u idleu i razgovoru? Neke vaše procjene,koliko vama troši itd. Htio bi ga staviti da mi non stop bude online, i možda bi bilo po par minuta razgovora dnevno pa me zanima koliko bi to prometa potrošilo mjesečno. A nigdje ne nalazim konkretnu...
Da li je moguće da ja napravim Backup svog iPoda, i pošto ga prodajem, kad si kupim 3gs, da restoram taj backup na njega? Da mi ostanu saveovi od igara, passwordi, i tak te sitnice? :)
Bavim se programiranjem tek par godina, nemam baš nešto previše iskustva sa većim programima. Htio bi se baciti na programiranje jednog programčića za iOS pa bi htio saznat neke stvari, a tražeći po netu nisam baš pronašao neke konkretne odgovore. Zbog zaštite ideje nebi htio iznositi projekt...
Dakle, sve je pocelo prije jedno mjesec dana, kad sam upalio jednu igru, i GameCenter me "prijavio" Da kakti nemam account. Onda sam napravio account za gamecenter (iako sam ga imao...), i onda sam se izlogirao sa GameCentre-a, i ponovo ulogirao (stari i "novi" account su identicni, isti pass, mail...
Evo vec sigurno tjedan-dva facebook aplikacija mi neradi upocetku se uopce nece logirat pa to pokusavam jedno 5o puta i ako se slucajno ulogira cim krene otvori home page i odma sam ode na log out. Zna netko rijesenje? inace verzija aplikacije je 3.3.3. ako se ne varam
Postovanje kolege. Pitam ima li neki program sa kojem bi mogo naprimjer prebacit pjesme i videe npr. u skoli. Po mogucnosti da je na USB sticku. :cthumbup: Sad, jesam potrefil naslov ili ne, nadam se da jesam...
imam jedan problem, Iphone video je u formatu quick timea, i ne mogu ga nikako prebaciti u format koji podržava windows movie maker. Naime trebao bih spojiti par filmića u jedan, a ne znam kako. da li ima neki program s kojim vi to radite ili ima neki program koji bi mi prebacio u format...
Dragi moji... Posto imam iPod touch 2g, mislim da bi si uzeo iPhone 4 16gb u t-mobileu... Sad, posto imam podosta podataka (tipa predjenih igara, saveova, bla bla...), se to da prebacit sa jednog na drugi uređaj? Jednostavno pitanje, a posto se radi o iPod uređaju, nisam htio pisat u teme koje se...
Kako neko vrijeme vise ne prckam po iOS uredjajima, tako su mi gotovo svi appovi na njima ostali out of date. Normalno, odem u App Store-Updates-Update all i trazi me password, ja ga upisem kada ono: "This Apple ID is not available". :wtf: Zao mi je akaunta, jer sam na njemu imao jos nesto eura...
Poceo sam skidati jos prije "Driver" igru za iphone ali sam bio prekinuo, ali u to vrijeme to je bila posebna ponuda, igra je bila besplatna, ali taj sljedeci dan vise ne, i sad mi vec nekih 10 dana ta aplikacija stoji na homescreenu na pola skinuta, a ne mogu ju obrisati i zbog nje mi je wifi...
Prije nekoliko dana sam slučajno pronašao ovaj tweak u Cydiji. Radi se o problemu sa proximity senzorom kojeg vjerojatno imaju još neki vlasnici iPhone4 osim mene. Jednostavno u pozivu ako se malo pomakne telefon ekran se često uključi i onda se sa uhom/licem slučajno stavlja poziv na čekanje,...
Ako je ovo zabranjeno brišite odma. Al stvarno trebam pomoć. Pomoću Cydera 2, ubacim fajlove od Appsynca i sve 5. Onda kad njih ubacim refresham cydiju i ponudi mi 5 essential upadates, kad stavim "libxml2 Library" iphone trazi restart, al više se sistem ne diže i stoji na jabuci. Isto...
Postoji li mogućnost sinkroniziranja skinutih aplikacija za iPhone 4. Koja je procedura?
U suštini sve je super radilo do jučer, no sada kad zovem prijatelja na ipod touch 4 preko FaceTime-a sve radi osim mog mikrofona, jer on mene uopće ne čuje za vrijeme razgovora, odnosno jedva me čuje kad približim mikrofon ustima i glasno pričam. Inače, moj mikrofon u drugim aplikacijama i...
Evo vidio sam na netu da iphonov default video player podrzava titlove, tocnije "Soft subtitles". Da li je iko to pokuso napravit? navodno kada se titlovi stave na mp4 file onda se u iphonu pored tipke rewind pojavi i tipka za paljenje i gasenje titlova...al meni nije tocno jasno kak da ja sad od...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma