Pozdrav svima, ima netko iskustva s kupnjom preko gift carda? Naime, probao sam dodati svoju VISA electron karticu u apple ID kao sredstvo plaćanja ali ju ne prihvaća. Ista je stvar i sa NASTERCARD karticom koja je prepaid. Naišao sam na mogućnost preko tih gift kartica pa tražim...
Otvaram ovu temu zbog hrpe upita o ovoj temi, pa evo nesto sto sam nasao na netu Instalacija AppSynca Step 1: Open Cydia Step 2: Tap on Manage from the bottom menu Step 3: Tap on Sources Step 4: Tap ‘Edit’ on top and then on ‘Add’ Step 5: Type this URL into the field:...
Danas predstavljen i iCloud Vise info http://www.apple.com/icloud/ http://www.apple.com/icloud/what-is.html http://www.apple.com/icloud/features/
uz dosta aplikacija koje sam kupio i nasao na snizenju imam jos neke skrekirane dal se moze negdje vidjeti koje su kupljene a koje skrekane
dakle zanima me dali programi mogu skidat MB iako su ugašeni?
Email i password su 100% točni, međutim nikako se nemogu prijaviti i to sa dva različita accounta jedan za hrvatski a drugi za USA iTunes. Svaki put mi izbaci: Prijava nije uspjela An unknown error as occured. IPhone 4, IOS 6.
Heyy, imam nekoliko pitanja u vezi iPhone-a... 1. Imam instaliran Jealbreak, ali ne mogu skidati skoro nista, jer mi se stalno javljaju ili greske u skidanju ili pri instaliranju aplikacija... Kako to rijesiti? 2. Kako mogu saznati koji iOS imam? Mislim da imam 2.03. ali nisam sigurna. 3....
otvaram topik o ovom tweaku samo zato jer je opširan i meni zamršen tweak.. ima mnogo opcija i tražim dobru dušu koja ima volje i vremena i koristi sringtomize 2 ako želi ovdje postaviti kratki rewiew i pojašnjenje svih tih opcija.. što,kako i zašto? hvala ima ovdje ipak o tome dosta: ...
...nakon update aplikacije dont panic i TV program više ih ne mogu otvoriti. Kod otvaranja i želje za pokretanje app se opet ugasi. Brisao sam app pa ih ponovo instalirao i sve uzalud. I jedna i druga imaju svoju cijenu( nisu besplatne). Preko fb u dopisivanju sa mireom odgovor je bio čekajte novi...
http://www.omizio.com/iphone-apps/celeste-bluetooth-app-napokon-bluetooth-file-transfer-za-iphone-ios-4-x-x/ UPOZORENJE !!! ne instalirajte ako imate jailbrejkan iphon 4 4.2.1 jer ce iphon zablokirati i smrznuti se :( pa ce jedino update na noviji software pomoc .
pozz jel može mi netko reći par imena ovakvih aplikacija ako ima na cydii za skinuti,nešto ovom sličnom ali da je za iphone,sve što nađem je za android... Kod: http://www.youtube.com/watch?feature...cfxvHDWok&NR=1
Samo jedna riječ; preyebeno! Za sad ga nema na skoro ni jednom storeu, našao sam workaround: skinite AppShopper aplikaciju (free) i preko nje search.ajte chrome. Kliknite za download, otvorit ce vam se chrome u appstoreu i samo ga skinite. Na itunesima i appstoreu na mobu search ne izbacuje...
dali mi mozete pomoci s vasim misljenjem,sta mislite o gore navedenoj aplikaciji?Tips for iPhone 4S dali je netko vec koristio tj.kao ima puno skrivenih postavki i poboljsanja koje otkrivaju. dali se uopce isplati kupovati ju?oprostite ako su glupa pitanja jer nov sam u svemu ovom pa eto...hvala...
Dakle ovako.. Prvo i osnovno da kažem da jesam googleao, i našel ovo, ali ne radi. Kada idem na Report a problem, otvara mi se browser na evo, ovoj adresi. A prek moba kad idem, prek maila, onaj račun kaj mi dođe, otvori mi iTunes.app i onda kaže da Request can not be completed. Ono kaj sam...
Evo već je neko vrijeme u AppStoreu, ali za ljude koji ne znaju jednostavna aplikacija koja omogućava pregled ponude za noćne izlaske. Probajte, komentirajte, dajte prijedloge i sugestije, prijavite bugove... http://itunes.apple.com/hr/app/9pm-nightlife/id486494113?mt=8 Cijela stvar postoji...
Molim za pomoc Instalirao sam iblacklist i sve radi samo kada sam stavio da se ulazi preko password-a unesem ga ali nemam kako potvrditi a u program se ne ulazi. Sta da napravim a htio bi tu aplikaciju i dalje koristiti. Hvala
Bok svima, Napravio sam novu aplikaciju za vrijeme u kojoj sam se potrudio da spojim stvari koje su mi se činile da nedostaju u aplikacijama za vrijeme, prije svega appleovsko sučelje, brz pristup željenim podacima, prognoza na jedan "tap" iz prikaza trenutnih uvjeta... ...
Mi moze netko dat link od programa koji je crackiran za skinut ga, da mogu konvertirat filmove i clipove za ipod4?? Tnx
Pozdrav,ne znam dali je imao netko slican problem i dali mi moze pomoci,imam par aplikacija koje sam kupio ovo su neke : whatsapp, remote mouse, unlock it,don t panic...... u glavnom odjednom mi se je dogodilo da vise ne mogu uci u ni jednu aplikacijuosim u one koje dolaze s mobitelom....znaci koju...
Kako postavit vlastiti video u vWallpaper aplikaciju?
Evo jedna metoda kako aktivirati iMessage. Ovo primjenjujete samo ako vam aktivacija kod apple-a ne prolazi. NOTE: trebalo bi raditi i sa FaceTime-om, ali nisam u mogućnosti to isprobati. 1. Otvorite Settings.app (akka Postavke) 2. Odaberite Wi-Fi. 3. Ako ste spojeni na neku mrežu, sa desne...
Koristi li tko ovu alternativu Winterboardu? Nisam pronašla temu pa reko da ju prokrenem..Danas sam prvi put čula za nju pa reko idem isprobat..odem u cydiu, instaliram, pokrenem, prikaže mi se tema kao da koristim Android, jako lijepo je sve izgledalo, porihtam si kako hoću da izgleda kad ono...
Dakle, kao sto naslov kaze imam problem s notificationima u WLM. Konkretno, radi se o ovome: iOS je 5.0, verzija WLM 1.2.2. Zanimljivo je sto Je nakon updatea na 5.0 radilo sve super, no nakon sto sam skinuo najnoviji msn, koji je izasao NAKON releasea iOS5 se pojavio problem. Dakle, umjesto da...
Imam problem sa skypom već neko duže vrijeme..dakle kad pokrenem skype piše da se spaja i čuje se onaj zvuk,kad uđe pokaže mi kontakte i zablokira..ne mogu ništa radit na njemu,jedino izać sa home tipkom..i ako mi netko nešto pošalje samo mi na ikonici piše broj primljenih poruka..ako netko zna...
pokušavam napraviti akaunt za US apple store, ali mi stalno daje ovu obavijest. pratio sam tutoriale i hoću napravit akaunt bez kreditne kartice, ali svaki put kad ispunim adresu i kliknem continue, neće dalje. ostane na toj stranici i samo gore doda crveno - Please contact itunes support to...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma