Tema za novi iPhone 4S. Review, sve vezano za firmware verzije, jailbreak uredaja, update softwarea, software verzije i sve ostalo
Tema za novi iPhone 4. Review, sve vezano za firmware verzije, jailbreak uredaja, update softwarea, software verzije i sve ostalo
Bok, Zna li itko da li su iphone 4 zvona zaštićene autorskim pravom za upotrebu u igranom filmu? Mislim da lik ima iPhone 4 i telefon zvoni. Moramo li se brinuti o autorskim pravima ili trebamo napraviti alternativni zvuk zvona? Hvala.
Molila bih ako postoji slicna tema da se spoji. Naime imam gadan problem...iphone mi je pao na pod i ekran je umro. Dakle radi i zvoni ali ekran je crn. Za popravak me traze 400kn sto mi je puno previse za taj telefon. Trazila sam recovery programe no ne snalazim se. Ima jos jedan veliki problem,...
Evo pošto sam dosta tražio dosta po netu i koliko mi je "search" bio od pomoći primjetio sam ima jako malo topica koji govore samo o tome (ima postova ali to je jako malo). E sad čemu sam pokrenuo ovakav tipic..... Naime prije 2 dana mi je uspio ispast iPhone 4 iz ruke i puklo je prednje...
Itko stavio IOS8 na IP4? Tj, itko uspijesno stavio na IP4? Dojmovi?
Vec ga dva sata susim s fenom i sve je proradilo osim glavnog zvucnika, dal ce mi to u servisu htjet i znat popravit?
jutro imam jedno pitanjce dao sam maloj iphone 4 da ga ona sada koristi,ja imam neki samsung android i pao joj je u katu u vodu,izvadila ga je van i izvadila sim karticu i stavili smo ga u rižu,evo već tri dana stori zatvoren u rižu i jučer išao da vidim dali radi,ali kad ga idem upaliti...
Namjeravam tati kupiti 4s, zaključan je na VIP. Vlasnik ga je dobio za produženje pretplate pred vise od 2 g, ali nemoze naci papire. Naravno da vip trazi rn, tako da mene zanima da li je netko pokušao otkljucati iphone preko stranice...
Pozdrav ljudi. Imam jedan ocito veliki problem s iphoneom. Mobitel mi se ne zeli upaliti. Kada ga spojim na punjac svakih otprilike 6sek se cuje neki zvuk, i mobitel ponekad zavibrira. Isto tako iTunes ga prepoznaje kada se spoji na komp ali nazalost ne mogu nista s njime raditi.
išao sam u auto servis i zaboravio mobitel na suvozačkom sjedalu,kad se vratio više ga nije bilo,zvao gazdu došli svi radnici i normalno nitko kriv a mobitela nema dakle što još mogu napraviti da recimo prijavim na policiju nestanak mobitela pa da li ga oni mogu locirati i tako ga nadju
večer danas sam primijetio da mi se na iphone 4 promijenio sam od sebe kalkulator,tj. digitron...nemam poima kako je to i kad odem na dijeljenje nemože mi prihvatiti tu opciju...prima samo broj 9...ništa nemogu dijeliti,evo slike kakav je digitron: Kod: http://postimg.org/image/po9kp7q8r/ ios...
Dali ima kakva caka za skidanje icloud locka osim one na e-bayu za 180usd
Pozdrav forumaši. Imam problem s iphone 4s mikrofon radi dok snimam s kamerom i dok je uključen zvučnik pri razgovoru a dok nije uključen dodatni zvučnik mikrofon ne radi? Zna tko što bi mogao biti problem?
Lijep pozdrav svima! Nabavio sam jednu original bateriju za iPhone 4, i sad bi , naravno mijenjao. Nije problem otvoriti kučište, izvaditi bateriju, i spojiti novu. Radi se o postupku s tri vijka (šrafa) Međutim, kad stavim novu bateriju - postupak restorea ne prolazi i iTunesi mi...
Pozz ekipo. Imam problem s iphone 4 ne puni bateriju. Kabel ispravan puni 4s i 3gs bez ikakvog problema. Struja na plus i minus na maticnoj iznosi 1,2 v sto mi se cini jako malom Pobuda je isto oko 927. Ali fora je u tome dok ja napunim bateriju u drugom iphoneu i spojim ga na punjac on...
Jel imo ko sličnih problema znaci sve normalno radi al kad ide focusirat nesto onaj kvadrat se pojavi al ne fokusira, mislio sam da je kamera rikla probo sam s dvije različite i na nijednoj nece znači da je software-ski problem, citam malo po netu al nista pametno ne nalazim, pa nije valjda da je...
Imam iphone 4 zakljucan na 6.1.3.kako mogu da ga otkljucam?kojom metodom?
iPhone imam tek 10tak dana i primjetio sam mnoge nedostatke i nelogičnosti neke sam uspio nekako riješit, neke još uvjek ne jedna od njih je i nepostojanje "delivery report" kod poslane SMS da li je iko uspio otkloniti ovaj nedostatak koji su imali mobiteli nekad davno (sjećam se da tu...
Imao sam jailbreakovan iphone 4s ios 7.0.6, uradi restore digo na 7.1.0. Odem na evasion7 sajt i nema jailbreak jos uvek, kako vratiti na ios 7.0.6 da bi uradio jailbreak, treba mi zbog navigacije najvise. Bog zna kace biti mozda ni za 10 dana. Preuzeo sam iOS 7.0.6 uradim restore preko...
jeli moze neka dobra duša objasniti kako prebaciti pjesme sa kompa na gajfon? pogleda sam milijun turtorijala kao i ovaj na forumu ali svi su sa onim starim itunesom a ja imam ovaj novi i nikako da pribacim na njega pjesmu... i jeli normalno da na 6.1 softu nakon JB pod ostalo zauzima 2,9 GB?
Pozdrav, pao mi prekjučer iphone na kamen i u desnom čošku mi je puknuo ekran. Skroz je funkcionalan, i većina se vidi ali je pukotina velika. Ima li netko iskustva s mjenjanjem displaya? Da li su ok ovi displayi koji se prodaju po njuškalu?...
Dragi prijatelji, Posto sam tek poceo koristiti iphone, ne znam o njemu mnogo, pa mozda postavljam glupo pitanje. :rolleyes: Posto kod kuce i ja i sestra koristimo isti laptop, zanima me da li ona moze da "procita" podatke iz mog backup-a koji sam uradio na tom racunaru, tj. da li moze npr. da...
Pozdrav svima! Nova sam i ispričavam se unaprijed ako je bila kakva tema ovakva :) Znaci imam 4Verizon, neka američka mreža pojma nemam. Zanima me jel mogu uopće ja šta s njim u hr? :) hvala
e ovako, veceras mi se pojavilo to da mi na mobu pise da je izgubljen i obrisan..moze li mi neko reci o cemu e radi i kako to da rijesim??
Kao što naslov kaže, LED svjetlo se upalilo i ne gasi se nikako. Gasio, palio, bateriju vadio……..ideja?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma