Kako se obična SIM kartica može obrezati da postane MicroSIM clicky linky
Apple iPhone 4 uskoro će se pojaviti i kod Vipneta! Još uvijek nije poznat točan datum prodaje, ali prodaja kreće u sljedećim mjesecima, to je potvrđeno iz Vipneta. http://www.mobil.hr/novosti/apple/vruca-vijest-iphone-4-uskoro-dolazi-u-vipnet-3756
iPhone 5 – 18 glasina i sta se najvise ocekuje Sudeci po dosadasnjim datumima izlaska iPhone-a novi iPhone 5 izlazi u sestom mjesecu 2011. Do tada ima jos puno vremena ali to nemora znaciti da glasine i zelje o iPhone-u 5 vec nisu pocele kuljati internetom. Znajucu Apple peta generacija iPhone...
Pozdrav momci! Ovako, znaci zanima me kupnja iPhone 4 ali imam Tele2, sad rezanjem kartice bi ugurao to u iPhone ali zanima me da li bi signal bio ok, budući da svi znamo onu manu da neki gube signal pri držanju u ruci i tako to makar nebi to trebalo imat veze sa mrežom ali eto da pitam. Ima...
Baš me zanima na temelju čega funkcioniraju oni oglasi na njuškalu?npr.http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/iphone-4-never-sim-lock-original-0-h-sve-mreze-oglas-1665433 Gdje strane firme nude iphone za 400€. Ima li tko iskustva s tim? Ja sam se javila pa sam dobila ovaj odgovor. Hello. ...
Samo 12$ dobra fora i super izgleda. Od kako je izasao iPhone 4 culi smo toliko govora o staklenoj strukturi telefona. Nekima se svidja nekima ne. Neke je strah kupit ga radi toga, iako se zna da je staklo od koje ga je telefon napravljen tvrdje od plastike koja se koristi na iPhone...
Pozdrav! Imam poznanika koji nabavlja Iphone iz USA, radi to već duže vremena. Cijena je povoljna s obzirom da su mobiteli skroz novi. On mi tvrdi da uređaj ima 2 godine garancije koju je moguće ostvariti u bilo kojem Apple store-u u svijetu. Rekao mi je da postoji u HR 4 dučana koji priznaju...
Kupio sam iphone 4 sa 4.0.2 softwareom i jel moguce mu uradit jailbreake i unlock ili pak na 4.1 ? hitno mi je
iPhone Dev Tim je izbacio osvezenu verziju UltraSn0w alatke koja sadrzi dugo ocekivani unlock za iPhone 4. Pre nego sto uradite unlock, morate da jailbreakujete iPhone 4 pomocu ovog uputstva Ultrasn0w 1.0-1 otkljucava sledece uredjaje: ● iPhone4 baseband 01.59 ● 3G/3GS baseband 04.26.08,...
Surfajući gsm arenom naletio sam na interesantnu vijest na home page-u: iPhone 4G caught in the wild, is thicker than 3G and edgier Prvi april je daleko, da li je moguće da je to novi Apple Iphone 4g? Navodno prototip neželi ni upaliti ali neke od stvari već su poznate: Navodni 4G ima...
dobio sam iphone iz francuske znaci na jihovu mrezu kodirano , kada ga stavim na itunes , nece ga prepoznati , trazi pravu sim karticu , a u modu je kada ceka aktivaciju , staim unutra T mobile karticu ukucam pin , i ok kako da ga aktiviram i NAPRAVIM JB , dali ko zna mozda .
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma