Pozdrav! Prije svega izvinjavam se sto otvaram novu temu, ima vec iPhone baterija no vidio sam da nema novijih komentara koji bi meni pomogli. Ovako imam iPhone 4 verzija 5.1.1, kupio sam polovan iPhone 4 prije 5/6 dana. Baterija mi totalno slabo drzi, svaki dan moram puniti, cak i 2x na dan....
Zanima me dali ima trenutno program koji radi izvjesca sms poruka a da radi na iphone-u 4s! Ako neko zna puno bi pomogao. Zahvaljujem unaprijed. Leo!
Evo problem je ovakav: Koliko god ostavio na punjaču (orginalnom, na struju) baterija se napuni samo do 92 - 94% kako kad. Nikako do 100%. Tek kad isključim punjač i ponovno ga priključim adapter se ponovno zagrije i krene punjenje i dođe nekako do 100%. Ispraznio sam skroz bateriju i stavio puniti...
Pao mi je prije par dana i ekran se zabijelio. Mogu se javit na poziv i otključat ekran, itunes ga prepoznaje i sve. Zapravo mislim da sve radi osim što je ekran bijel. Kad ga otključavam nekako je taman pa se postepeno zabijeli. U Agramu traže 1500kn za zamjenu ekrana tj. valjda mijenjaju...
i tako se ja jucer ujutro probudim i doceka me lijepa poruka od vipa da sam prekoracio internet paket i da mi je racun dvostruko veci od prosjecnog iznosa (zapravo je trostruko). i odmah se ja spajam na moj vip i prvo sto vidim je da sam 11. 7. koristio mms.vipnet.hr i poslao 83mb! ne saljem...
Molim vas za pomoć. kolegica ima iphone 4s kupljen u Americi, AT&T. Na njemu je ios 5.1.1., mobitel je otključan ali ne može namjestit internet i mms postavke, tj.nema ih gdje za unest. tamo gdje bi trebale biti, nema ih. da li neko zna način kako omogućiti tu opciju u meniju? Hvala
Na koji način mogu izbrisat sav sadržaj u mobu, mobitel je jailbrekan. Radi se Iphone 4. 4.1 verzija softvera
Naime mobitel je star malo vise od godine dana i nedavno mi je poceo zvucnik slabije raditi. MObitel nije padao ili ne zna sta. MObitel je cuvan i nikad nije bio nista. Zvucnik za melodije odlicno radi, ali mislim na razgovor. Znaci dok razgovaram puno slabije cujem covjeka. Radi se o Iphone 4...
Imao sam problem sa slanjem SMS-a na novom iPhone 4 koji sam uspješno riješio. Dakle, ako ste kupili novi uređaj i iz neobjašnjivih razloga nakon svih resetiranja i hebanja ježa u leđa, ne možete slati SMS, a uredno ga možete primiti jednostavno utipkajte slijedeći kod : *5005*7672*+385980501# i...
Moram priznati da ovo jos nisam vidio!Frendu su nestale ikonice od App-stora i biljeski?Te stvari je cini mi se nemoguce obrisati.Doduse on ima obicaj pospremiti telefon u djep,dok se ekran jos nije ugasio,mada mislim da to i nema veze s ovim.Ne radi mu jos jedna aplikacija i nije ju vise moguce...
Znaci ovak:Frend ima cetvorku i rado bi koristio ovu funkciju,ali ja to nisam uspio osposobiti:wtf:Bio sam cak i u ducanu od Tele2,ali decki su mi rekli da oni to neznaju podesiti?!Pretrazivajuci malo ovaj forum,kao i jos neke druge,ljudi su rekli da to moze ovisiti i o samoj mrezi,da li podrzava...
Koristim već duže vrijeme tele2 karticu sa Geveyom na iPhoneu koji je zaključan na T-mobile mrežu.. sad povremeno koristim t-mobile.. i slao bi sa 099 MMS no ne mogu..u postavkama pod mrežu nemam opciju da ručno namjestim postavke mreže, a kad pošaljem poruku za aktivaciju MMS-a odgovore mi da...
Neki dan mi je moj Iphone 4 prestao odjednomr adit bez nekakvog razloga, niti je bio mocen niti udaran niti ista. E sad odnio sam ga na servis i diobio sam dijagnostiku da je crknuo neki chip 338S0867 i da se iphone nemoze popravit jer se taj chip nemoze nabavit. Jeli to stvarno tako? i sta se sad...
Vjerovatno ima već negdje rasprava o unlockanju iPhonea 4..al trenutno nisam s vremenom da listam po forumu..pa se ispričavam.. ako netko zna možete mi tu objasnit ili me preusmjerit na mjesto di je rasprava o tome?! znam da postoji gevey sim kartica za unlock,dali se može jailbreake-om unlockat...
Pozzz svima.... Iphone4 mi prekida razgovore nakon minutu. Pokušao reset i ne ide. Ima li tko kakvu ideju?? P.S. nije do operatera jer kartica u drugom telefonu normalno funkcionira.
jel koristi tko voip na iphoneu 4? kako? koja app? provider? čitam po netu razno,nisam siguran kako to ide sa iphone_om.. a trebali bi u firmi..( puno poziva u inozemstvo)
Dali mi može netko reć kako uklonit safe mod na iPhone4?
Dakle kao što piše u naslovu iPhone 4 mi ne reagira na 099 SIM karticu..kodiran je na T-mobile mrežu..ali ja koristim tele2 preko gevey unlockera..kad je tele2 radi bez problema..ubacim 099 i pita me pin i ukucam ali mi nema mreže..a sa gevey-om ne radi uopće,piše da nema SIM-a.. kartice sam rezao...
Može li mi netko sa iphone.om reći prepoznaje li mu ga komp? Meni je najnormalnije radio i sad kad ga spojim ne prepoznaju ga ni itunesi ni komp (ne puni ga uopće). Inače, na kućnom punjaču se najnormalnije puni. Riječ je o 4s.. EDIT: iphone 3gs mi normalno prepoznaje i puni, 4s ne..
Kao sto naslov kaze,trebala bi mi aplikacija preko koje mogu slat podatke putem bluetootha na ostale uredjaje koji nisu iz Apple-a. Neznam dali takvo sto postoji,pa mi molio nekog ako zna da podjeli! Telefon je jailbreakan ako to pomaze. Trazio sam al bezuspjesno! Hvala unaprijed, Leo!
dakle ljudi dali ima tko kakva iskustva sa fisheye,macro i wide angle lećama? nisam naišao da je itko o tome raspravljao pa me zanima dali tko posjeduje iste ili ima kakvih iskustava jer si namjeravam kupit.. :)
Ovako kupio sam 4s 32gb i jailbreakan je sa absinthom... na cydiji mi pise da imam shsh 5.1 a moj mobitel je trenutno na verziji 5.0.1(9a406) zanima me ako neko zna zasto mi cydia pokazuje da imam 5.1 shsh a imam 5.0.1 verziju na telefonu i dali mogu nekako spremit shsh od trenutne 5.0.1 pokusao...
ugl.iman jedan problem s iphoneom.. prikljucila sam tuđi iphone na svoj itunes i on je automatski sve moje podatke prebacio na taj iphone...sveee :((( (poruke, pozive,slike,imenik, pjesme..sveee!!! ) .. pa me zanima jel mogu ikako vratit taj tuđi iphine u prvobitno stanje (koji nikada prije nije...
pozz raja, moze li mi neko pomoci, kako da iphone 4s napravim grupe u imeniku, sve sam pokusao ali ne znam. Samo mi je izbacio Svi kontakti S mojeg PC-a Svi iCloud eh sad u ove tri osnovne skupine ja imam sve kontakte ali nikako ne mogu da te kontakte sorttiram u odredjene grupe. Napravio sam...
Jel ima netko iz Osijeka cutter da mi podreže karticu na brzinu? Hvala!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma