U ovoj temi stavljajte review, sva pitanja o hardwareu, firmwareu, updateu, jailbreaku..... za iPhone 3GS
U ovoj temi stavljajte review, sva pitanja o hardwareu, firmwareu, updateu, jailbreaku..... za iPhone 3G
kad download ovaj firmware cime ga trebam raspakovati da bi ga mogao ubaciti , dali postoji neki poseban program jer meni on njega otvara u winzipu i ima brdo malih programcica i nijedan ne modu preko programa da ubacim. Hvala iPhone, iPad, iPod Touch original firmware
Mobitel mi je napravio dva poziva prema drugim korisnicima. Bio je zaključan crni ekran. Pozivi su zapisani u popisu. Sve piše jedan je poziv trajao 18 sekundi drugi 32 sekunde. Primatelji ništa nisu čuli od zvukova s mobitela. Jel bi tko mogao odgonetnuti što se desilo? Hvala
Pozz! Problem je slijedeci. Situacija je za mene nevjerovatno cudna, naime bio sam spojen na jednu wifi mrezu u njemackoj koja je imala WPA2 zastitu. Spojen sam na tu mrezu vec nekih 6 mjeseci (od ocevog sefa router, koristeno samo za viber). Jucer ja dolazim, spojen sam i dalje, ali bilo koji...
a sta da kazem...tutlek sam :( kupila sam danas iphone, i ne znam kako se registrirati na app store... preko iphonea sam pokrenula app store i napravila acc sa svojom adresom, u hrvatskoj...poslao je mail, ali kada kliknem na njega s iphonea javlja da se ne podrzava itunes sa moju zemlju...a...
ovako 3gs mi se dosta usporio pa bi htio neki reset napravit...sta se dogada kad stisnem reset dali ostaje verzija softvera koju imam ili ju on kasnije odma dize na zadnji dostupan.imam sada 5.0.1 pa nebi htio da mi digne na 5.1 da mogu normalan jailbrejk napravit. i da znam rec kad cu ga...
ovako, iphone 3gs ios 6.1, problem sa baterijom- napunim mobitel na 100%, iskopcam ga i pocinjem rukovati sa njime, nakon sto padne % baterije na cca 65% mobitel se ugasi, upalim ga, ucita se, unlock-am ga i mobitel se ponovno ugasi, sada se gasi stalno neovisno o % baterije. Prije toga imao sam...
Evo ovako kupio prije neki dan ovaj iphon polovan. Na telefonu je bilo jedno 20-tak igrica i nekoliko applikacija, muzike i videa. Ja ukljucio telefon preko usb-a i naso sve samo prebacio neku muziku ono iso sync i prebacilo se. Medjutim kad sam iskopcao iz usb-a nema mi muzike sto je bila od...
dakle normalno ukljucim wifi ali ne prikazuje mreze,probam dodati sam mrezu i pise mreza nije pronadjena?probao sam resetirati mrezne postavke ali nista,ima li tko kakav savjet da to sredim ili je riknilo nesto?
Ne radi mi wifi na 3G, pa tražim ako tko zna dobar, brz i povoljan servis u Zagrebu ili okolici. Kolika je otprilike cijena popravka ako mi se uopće to isplati, obrizom da ga već imam oko 3 godine. Ako ima servise na forumu neka se jave s ponudom na PM. Mislim da kvar nije softverske već...
Dali netko možda zna, gdje iTunes na c: disk sprema otpakirani iOS 5.1.1? Pokušao sam na iPhone staviti iOS 5.1.1 ali iTunes ga otpakira negdje na računalo i kad treba snimiti izbaci mi error. Problem je u tome što mi je sad C: zatrpan otpakiranim iOS a ne mogu ga naći da ga obrišem jer mi fali...
Nakon upgrade - a sa 4.2 na iOS 6 na iPhone - u 3GS imam problem sa iskljucivanjem zvuka. Naime nakon upgrade - a izgleda da je onaj prekidac sa strane mobitela koji inace sluzi za prebacivanje mobitela iz normalnoga nacina rada u silent i obrnuto, izgubio funkciju. Nakon sto ga prebacim u...
Dali postoji kakvi način da se na 3g instaliraju aplikacije viber, facebook i slice jer najnoviji iOS za 3g je 4.2.1, a mob javlja da mora biti najmanje 4.3?
znaci mobitel mi se gasi i prazni bateriju istog trena makar ga skinuo s punjaca tog trena.znaci kad ulazim svaki put u neku aplikaciju kao npr.Facebook,kamera il tak te stvari za koje treba vise snage,na punjacu normalno radi.baterija je promjenjena i dalje se to desava software-i i firmware-i su...
Bok momci, Jel radio tko upgrade na iOS6. Meni odvrti sve do kraja i onda kaže ga ne prepoznaje i traži restore. Napravim restore ali iphone ostaje u modeu... :(
Možete li mi preporučiti neki (provjereni?) dućan u RH koji se bavi prodajom maskica za iPhone? Ne znam jel mi se isplati ispljunuti ~100kn za maskicu kod nas ili da jednostavno naručim sa eBaya pa pričekam malo dulje na dostavu.
Bok Pokvario mi se silent prekidač na 3gsu, pa sam našao za SBSetting app koji navodno zamijenjuje prekidač i skinuo sam s Sourcea Banned iPhone Ringer/Silent SBSettings, ali sad samo mogu uključiti nečujno bez vibra a to mi ništa ne znaći, točnije vibro mi preko tog appa ne radi na pozive i...
Molio bih pomoc. Naime imam jedan Iphone 3g koji je bio jailbrekan ali osoba od koje sam ga uzeo nije imao pojma sta je cydia i isao je to rucno izbrisati. Nakon brisanja mob. se vise ne moze upaliti. Kada ga stavim na punjac ili kada ga spojim preko kabla na komp pojavi se apple logo koji cca....
iphone 3 gs radi u safe modu,nikako ne mogu da ga vratim u normal mode????
Touch mi je iznenada prestao funkcionisati na iphone-u 2g.. Zna li iko kako popraviti??
Kao što naslov kaže, kad prebacim sa foto na video ne želi snimati. Uređaj je sa tvorničkim postavkama, ništa rađeno. Ima li kakva caka??? :comp:
nakon promjene tuoch screena, mob se vise ne pali. reagira samo kada ga se ukopča na punjač. na 10 sekundi se pojavi apple logo i ugasi se. u čemu bi mogao biti problem ? i imam još jedan isto 3g koji je nakon promjene tača mrtav. ne reagira uopće. šta se moglo desiti ?
Da li se postoji u HR servis za iphone 3g?
Pozdrav, kupila sam iphone 3G (polovni), bio je otključan na sve mreže verzija 3.1.3., instalirala sam si itunes kako bih si prebacila neku glazbu, no htjela sam i promijeniti ime telefona, pa me zatražilo da napravim update. To sam napravila i otada me traži važeću sim karticu. S obzirom da sam...
Pozdrav svima, do jučer je moj 3GS sa jailbreakom i 4.0.1 softom radio besprijekorno (uređaj je star 2,5g i intenzivno korišten za razgovore i navigaciju) Jučer sam se zabavljao jednom igricom (možda grafički malo zahtjevnijom) kad mi je uređaj javio da mi je ostalo još 10% baterije. Mislio...
pozdrav, 3gs gubi/ traži mrežu non stop. u cijelom danu, mozda bude sat vremena ispravan pa dobijem sms o propustenim pozivima. nekad kad pise da ima mreze i tada sam nedostupan. Tu i tamo uspijem uhvatit mrezu i ostvariti poziv. Tek mi frend dao da vidim sta je, pa molim misljenje il ga vracam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma