Imam jedan čudan problem sa iPhone-om,imam Vip karticu i u svim mobitelima koje imam doma normalno radi,prima poruke pozive sve,a u iPhone-u ne radi,logično zaključio sam da je problem u iPhone-u,ali sam stavio t-mobile pa tele2 karticu u iPhone i one normalno rade u njemu.......
pozdrav drugovi, igrom slučaja kupio sam iphone 2G s verzijom softwarea 1.1.1 nevjerovatno ali istinito ;D koji software da stavim da mi radi na sve mreže, neda mi se zajebat da stavim pre nov i da ga nemogu otključat da radi na sve mreže
Znam da se jos nemozes s razlicitim programima,ali cuo sam da postoji neka sim kartica i cuo sam da se moze tvornicki otklucati,dali mi neko moze malo vise o tome objasniti??
dakle ovako, frendica bi meni i dragom donela iphone iz amerike...kupila bi ga na best buy-u, tamo je 3gs 32gb 300$...e sad , ona je nesto napomenula da su mobiteli valjda kodirani i da nije sigurna da bi to u hrvatskoj radilo... mene zanima jesu li oni kodirani na neku njihovu mrezu, ili je...
Ako sam pohranio ECID na saurikov server sa firmware 3.1 moram li to opet napravit i sa 3.1.2? Kad sam ponovno instalirao cydiu nije me pitalo zelim li pohraniti ecid vec mi gore stoji da postoji ecid za moj telefon 3.1 na serveru. Thanks
pozdrav...eo imam problem s iphoneom...bio je jako usporen i napravio sam restore...i nije pomoglo....pa sam iso napravit delet svih postavki (reset bla bla) i restartiro sam ga dok je to radilo(vrag nije dao mira cekat) i pocne se palit i ugasi mi se i opet ja stisnem da se upali i ugasi...
Dali je izaslo jailbreak 3.1 za windows aj odg pls
jedan od izvora vijesti Da skratim članak, govorka se da Apple radi na tome da pusti u pogon FM radio na iPhonu. Konačno, pošto bluetooth chip ima tu mogućnost, samo što je Apple to zaključao, kao što je nekad bilo i sa samim bluetoothom. Dakle radi se samo o tome da se napiše aplikacija za...
Kada sam tek dobio 3GS-a,onda sam od radoznalosti sve pregledavao i čačkao.....Najzanimljivija mi je bila google maps i kompas,,,ali očito sam tu nešto zabrljao jer mi sada uvijek prikaže POGRESNU trenutnu lokaciju...Dali postoji neki nacin da postavim tocnu trenutnu lokaciju....Ja sam svasta...
Može li se kreirati vlastiti custom jailbreakan ipsw za 3gs 3.1 Jel moguće to napravit sa vec predinstaliranim cydiom i nekim drugim programima? Windows korisnik. Thanks
imam 3.1 uspjesno jailbreakan pa me zanima ima li neke velike razlike izmedju 3.1 i 3.1.2? Isplati li se raditi update i novi JB?
Dali mi netko moze pomoci u vezi tog erorra... Nakon sto sam iphone dignuo na 3.1.2 i napravio JB,,sada prilikom ubacivanja programa sa appula javlja mi gresku 0X8008001. Prije sam imao OS 3.1 i JB i sve je bilo OK. (instalirao sam xsellize i pokusao sa--("regsvr32 softpub.dll" .,"regsvr32...
Pozdrav svima, upravo sam svoj 3G (jailbraked i unlocked) s 3.0.1 prebacio na 3.1.2. Sve je ok, unlock i jailbreak rade bez poteškoća.:gun: (postupak update-a: preko tzv. custom firmware) Ali imam slijedeći problem: nemam više prikaza operatera, bilo s T-mobile bilo s VIPom?:mad:
Eto nakon dugog cekanja je i JB tu za sve vas koji imaju 3GS sa orginal OS iz iTunsa :) Geohot je opet pokazao da je jedan on najboljih JB majstora http://blackra1n.com/
Pozdrav svima, evo mucim se s wirelessom na Iphonu... :hm: Naime, ukljucio sam FakeVPN da mi ne trosi kn na racunu no WIFI nikako nemogu sloziti. Imam doma wireless koji radi na svim laptopima bez greške na DHCP-u. E sad kad skeniram mrežu na IPHONEu nadje mi tu mrezu i uredno se spojim, dobije...
Hm...pricam ja tako na ajfonu i dolazi mi poruka...cujem zvuk poruke kao da je fon na stolu :) jel to normalno kod ejpla ili WTF !?
Pitanje iz naslova, ako netko zna... Treba mi netko tko je to već radio x puta, a ne netko tko je (kao ja) našao upute pa mu se čini da je to luk i voda, 5 minuta posla. Thanx!
Nakon instaliranja ultrasn0wa nema signala ni na t mobilu ni na drugim karticama a kada deinstaliram ultrasn0w signal se pojavi dali ima neko riješenje neko ili mu se dogodilo nešto slično ??? imam firmware 3.0 (7a341) prije mi je normalno radio s tele2 karticom nego ga je brat slučajno napravio...
imao sam verziju softvera 2.21 i kad sam instalirao itunes iskolcio mi je prozorcic i pisalo je dal hocu updateat na verziju 3.1. kliknuo sam da i prilikom instalacije nije bilo nikakvih errora i niceg slicnog. no, kad sam upalio iphone pisalo je da mogu uputit samo hitne pozive. i mali lokot je...
Pitanje znalcima: jel moguće JB iphone 3gs 3.1 koji nikad nije bio jailbreakan ni otključan na način da se napravi restore sa custom 3.1 ipsw koji je već jailbreakan i sadrži već cydiu itd? Jel postojiuopće takva mogućnost? Oprostite ako je pitanje glupavo al ako netko može odgovoriti bio bih...
Ovako kao prvo sry ako negdje ima ali pretrazio sam sve i nisam naso na forumu rjesenje. Dakle iPhone 3G je 3.0.1 i jb-an je i sad me zanima skinio sam na komp par crackanih i par free app i igara, kako da ih ubacim na iphone sad, ali preko kabla jer imam kasdu i nemam Wlan kuci da mogu preko wifi
ovako, kupio sam iphone 3gs 3.0 firmware i htio sam ga jailbrejkat pa sam pokrenuo makeitrain program, i kad sam stisnuo to, zabloksao mi se komp i pisalo mi je "dont send" - onaj error program i iphone mi se zabloksao i ostao mi je u recovery modu. i sad ne mogu nista sa njim. ima li tko kakvu...
Negdje predvečer po našem vremenu Google je na blogu obznanio da je riješio problem sa Appleom glede push maila na iPhonu. Oni koji su probali (kao nižepotpisani) namučili su se ko psi, čudili se ko' pura dreku kako to da push sa mobileme.com ili Yahoo! maila radi kako i treba, ali push sa Google...
Eo bash jailo novi iphone i primjetih da je cydia usporena, pa reko dal se to deshava jos nekome ili ....
Noćas je Apple uspio propustiti Facebook v3.0 aplikaciju u AppStore. Tko koristi v2.5, toplo preporučam da napravi upgrade: UI je jednostavniji, brži, a ima i dosta opcija kojih prije nije bilo. Push notifikacije još ne rade, ali to je najavljeno da neće nego tek u idućoj verziji. App je,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma