Dakle, nije rijec o zoom-u kod slikanja, nego vec, prilikom normalnog koristenja mobitela, odjedanput mi se zumira cijeli, i vidim 4-6 ikonica samo na ekranu, i moram drzat prst na jednom rubu ekrana, da bi mi odsetala slika do drugih ikonica. Ful me nervira to i onda jedino restore-anjem mogu to...
dali je ikako moguce spojiti iphone na pppoe konekciju, vidim da ima za pptp. nemojte sada reci da stavim modem u router modu, potom sto mi je modem zaklucan i nemoguce je to napraviti, ;(((.
Dakle sve odrađeno kako treba,instaliran 3.1.2(7D11) firmware i JB sa redsnowom,a jučer i sa blackra1n-om i jednostavno ne prima vip karticu.Resetirao sam postavke mreže,sve funkcionira dobro,skidao sa cydie neke aplikacije,ali unlock nikako,di sam pogriješio?Da,na operater mi stalno piše T mobile...
Dakle skroz je stao,stalno nacrtana jabuka i ne reagira više uopće niti ga na i tunesu mogu naći!Jel ima neki prisilni reset?
Imam problem sa iphone-om. Naime svaki puta kada ga ugasim i kasnije upalim ne moze pronaci mrezu tj signal mu varira i nemoguce je ostvariti poziv.Potrebno mu je par resetiranja mreznih postavki ili paljenja i gasenja da bi proradilo.Da li neko ima kakvo rjesenje???? pozdrav i hvala na odgovorima
iphone 16gb verzija 3.0.1 (7A400) na koji se smije update napraviti..nov sam u ovom ..hvala svima
3GS - 16GB - kupljen je u t-com centru prije dva tjedna i svi kažu da ga je trenutno nemoguće unlockati niti jailbrake-ti. Kažu da se može ali nakon što se ugasi ne radi! Jel netko zna nešto o tome?
Kao što naslov kaže, tržište je prepuno polukonvertera kojima je po meni uvijek nešto falilo. Ili ne podržavaju sve formate, ili imaju sučelja koja traže podešavanje milijun opcija prije konvertiranja, a nerijetkima se događalo da im slika i zvuk više ne idu zajedno nakon konverzije. Ovo je dio...
Kako to funkcionira ako kupim iPhone na crno, ali ima medunarodnu garanciju? Ako se pokvari gdje bi uopce u HR priznali tu garanciju? ili moram u sloveniju?
Ovak imam problem instalirao sam Jaadu VNC na iPhone 3gs, jb, na lokalnoj mrezi na WLAN-u mi radi fenomenalno, al bi ja to da mogu i sa drugih mreža npr. na sastanku sam i zelim si prenjeti ili vidjeti nekakav dokument (znaci WiFi). File transfer sa Jaadu VNC nije moguc, bar tako mislim jer...
Imam doma jedan iphone koji ne zeli upaliti. Dođe onaj apple znak i ugasi se i nakon nekog vremena opet upali. Vidim da nema zvucnik (onaj za razgovor) dali to moze biti uzrok?
dobar dan svima imam jedan mms problem, imam iphone 3G. problem je u tome da kada sam ja otkljucao iphone sa novim firmwaerom nemogu vise slati ni primati mms tj. nema mi one male ikone nekoga ka fotoaparata kad pisen poruku pa onde pokraj send, jeli znate u cemu je problem ? hvala na pomoci
mozda ovo pitanje vec postoji ili je prodiskutirano, ugl zanima me koja se navigacija pokazala kao najbolja za nase podrucje za "ajfon" znaci - pokrivenost, - glasovne upute, - brzina... hvala
Imam problem! Kad god me neko zove od jučer mi neradi zvuk (mislim na zvonjavu) niti vibro iako je uključen pri dolaznom pozivu. Jedino kad stavim na tiho onda radi vibro Napominjem da su mi postavke sve dobro složene al opet ništa. Napravio restore u iTunesu i opet ista stvar. Jel neko zna u...
I'm moving out soon and when I do i'll have to sort a new internet connection. What I was thinking of doing was not buying a laptop to get the internet but instead buying an iphone and just using the internet on that. I've heard that it's fairly reliable. All I really use the internet for is...
Brat hoće iphone i naletio je na ovaj oglas na Njuškalo.hr: http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/apple-iphone-3gs-16gb-350usd-oglas-868242 Konkretno, zanima ga Iphone 3g 8 gb. pošaljem ja tipu upit za cijenu sa poštarinom i ostale pojedinosti i odgovorio mi je ovo: Hello Sir,
Bok! Naime problem je u sljedećem.. indeks baterijice koja nam pokazuje koliko joj je još energije preostalo je uvijek na 100% odnosno cijela je zelena (nikada se ne smanji..nego se jednostavno ugasi mob, a baterijica je bila cijela zelena nakon jednog i pol dana).. i onda nikada ne znam...
zanima me gdje ima za kupiti nekava stvarno kvalitetna futrola koja nije robusna i ne viri po 2-3cm sa svake strane i da nije neka od onih s njuškala što se raspadnu za mjesec dana.
MMS postavke za Tele2 nakon otključavanja?
Hello svima! Molim vas, ako može mala pomoć. Je li moguće instalirati neku aplikaciju koja će omogućiti slanje i primanje MMS poruka na Vip mreži? Iphone je kupljen u T-mobileu, otključao sam ga, pa me zanima može li se kako omogućiti primanje i slanje MMS-ova? Hvala puno!
Pozdrav svima i sve najbolje u 2010. Uspio sam da popravim stvar sa wifi-jem tako da ne moram svaki put ici na reset network settings i jos se zezati sa time da kada to napravim moram spojiti mob. sa kompom i pokrenuti blackrain da bi ga pokrenuo. Instalirajte si program WIFITRAK i od sada pa...
Nakon dosta potrage za kvalitetnom zastitom svog primjerka ajfona, odlucio se za ZAGG :) ...registracija...narudzba...i cekanje....sve zajedno 24$ i nakon 12 dana dodje na naznacenu adresu...bez dodatnih placanja! Sama instalacija traje oko 2 sata (barem je meni toliko trebalo)..mjehurica...
Došlo je do nekih promjena, pa sam u skladu s tim "obnovio" temu- 30.10.2010. Ponukan učestalim postovima s problemima istim kao u postu prije, stranici prije, pa čak i onima koji se ponavljaju na svakoj stranici (i istim PM- ovima korisnika koji su lijeni pogledati par stranica teme Iskustva,...
Postoji mogucnost besplatne instalacije Sygic navigacije na iPhone. Ovdje cu staviti 1. dio instrukcija za instalaciju, pa tko zna dobro engleski, moze i prevesti na HR. Sve instrukcije za instalaciju se nalaze u downloadu na engleskom i jedna na njemackom. Posto osobno nemam iPhone, nisam mogao...
Otvaram ovaj thread za podrsku svima koji iz bilo kojeg razloga planiraju koristiti ili vec koriste "hardverski" unlock za svoj iPhone. Hardverski unlock je pojam koji se koristi za predstavljanje unlock SIM kartica. Trenutno najpoznatije i najkoristenije unlock kartice: Universal SIM Rebel...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma