imam 3 gs softwer ver 3.1.2 i nesto sam prckao po njemu i nemogu ga vise upalit sa blackra1n i problem je sad da bih trebao naprait restore ali ce mi stavit softwer 3.1.3 a necu ga zbog unlocka kako bih sad to mogao napravit bez da mi ubaci taj softwer....
Zanima me koliko vam dugo drzi baterija na 3Gs-u meni ako izdrzi dan(24h) sretan sam... i jel neko zna neki dobar programcic koji pazi na stednju baterije.
Ovako, koliko sam pratio niko se još nije detaljnije pozabavio ovom temom. Svi znamo za Jobs-ovu izjavu da originalni iPhone neće dobiti podršku za novi firmware. Mislim da nisam jedini koji se pitam da li je moguće prebaciti ga, recimo sa 3G modela, uz neke izmjene? Hardware-ski gledano 2G i 3G ne...
nakon sto stisnem manually manage music and videos pita me "erase and sync iphone with this itunes" . Kako mogu prebacit muzika a da mi aplikacije i jailbreak ne nestanu???
pretrazivah forum i ne naletih na temu. Jel uspio ko spojit iPhone kao modem na PC. Zanima me dal je moguce s drugim operaterom osim s Tmobaljom. Znaci otkljucani Itelefon na PCju sluzi kao modem?
mjenali smo na jednom iphone-u 3g digitizer i display i sad ima jedan problem..kod bootanja se normalno vidi jabučica i to i onda white screen. isprobano i u DFU modu bootanje i restoran je i opet isto...pa ako ko zna kaj da napravimo?
Danas tijekom treninga mi je "nestao" iPhone,bio sam u policiji podnio prijavu i sve,i tako dodem doma sva na 3 k**** molim boga da ga nekako nadu kad zvoni kucni telefon ova djeca iz susjedstva su naslo mobitel povise nogometnog igrališta gdje mi je bio trening.....Sreća ali želim se za drugi...
ugl mob sam jailbrejkao po uputama tu na forumu i uspjesno ima cydiu i sve radi i s mobom... ali preko itunesa nemoze ni jednu app instalirat sve sam skinuo sa apptrackr.org i svaki puta napise neki eror pokuso sam sa vise app nikako nece ako tko zna molio bih pomoc tnx unapred
Evo jedna knjiga u kojoj mozete sve naci vezano za iPhone. Novi, još snažniji iPhone omogućuje vam da nosite gotovo sve što vam je potrebno pravo u vaš džep. iPhone Fully Loaded, 3. DOWNLOAD
pozdrav..... ovako bio sam dns u T-mobile-u i aktivirao sam iOpciju za iPhone.... Aplikacije su mi trosile previse para :angry::angry: posto sam na pratplati potrosiloe su mi 500 kn -.- oce 512 mb na mjesec bit dovoljne za ic na Face i skidat aplikacije i koristit te aplikacije????
DA bih koristitio iphone 3gs na VIP mreži trebam instalirati JAILBREAK te Blacksn0w ? Ako o uspijem, je li tada uređaj otključan za sim drugih operatera? Utječe li jailbreak na pouzdanost rada uređaja, tj. ruši li se iphone često ili pak radi besprijekorno? Unaprijed zahvaljujem ! :sos:
Danas sam htio JB-at iPhone 3GS (blackra1n) i odjednom mi se Blackra1n freeza i ostane na "running...". Nakon malo googlanja sam skuzio da se taj OS JOS nemoze JB-at :'( No sada se pojavljuje problem. Kako se blackra1n freezao, iPhone mi je ostao u restore mode-u i ne mogu ga ponovo rebootat....
mob je JB, gprs radi, wi-fi radi, safari radi, al kad udjem u you tube javi mi ovo dole na slici : ima li neko kakvu ideju sta napravit, probo sam ugasit i upalit mob al ne pomaze
Kupio sam prije dva tjedna ovaj mob i koristio na njemu 3.1.2 firmware , jailbreak-ao sa blackra1n svaki put kad bi ga ugasio i sve super do jucer. Primjetio sam u Cydiji da mi se pojavila poruka "This device has SHSHs on file for iPhone OS 3.1.3" sto mi je bilo cudno jer znam da je trebalo pisati...
Naime radi se o Iphone 3gs 16gb ,verzija 3.1.2(7D11),modem firmware 05.11.07, znaci totalno je poludio, sam otvara aplikacije, sam pishe poruke, mjenja pjesme,ide na pretragu iphone-a i tipkaju se slova,otvara mi kontakte... Uključim ga na iTunes, uradim kompletan reset telefona, opet isto... ...
Nadam se da cu se dobro izrazit :notooth: Dakle, zanima me mogu li ja stavit na background neku sliku, al da mi ikonice od odredene teme ostanu... znaci postavit temu, ali sa drugim backgroundom?
Kupujem novi 3gs preko oglasa,a s obzirom da sam citao o Iphone klonovima me zanima na sto trebam gledati pri kupnji kako nebi "pravog" dobio. Hvala na pomoci!
Na ekranu se pojavi aple logo nestane nakon 15-tak sekundi i to je sve... Prije toga sve normalno... Molim pomoć! Hvala!
...trenutno koristim 2G 16Gb i imam na njemu ...version: 3.1.2(7D11) ... sve mi radi super i brz je poprilicno ali youtube nece nikako da svira nezz zasto, skinuo sam 2-3 sa appstorea ali nece da svira kad udem na youtube svaki video mi bude prekrizem ....prije sam koristio 3g 16 gb sve je normalno...
imam nekoliko pitanja u vezi iphonea mislim ga kupiti u t-mobileu jel dobim u paketu i utikač da ga nemoram puniti preko kompa i jel se to uopće može? Vidio sam da je onaj program za prebacivanje pjesama kompatibilan sa win xp sp2 Jel mi može netko reći kako se taj program skida, je li...
Iphone kupljen 19.02.10, serial no. je 87001RYN3NR Jel gore jos 3.1.2 ili 3.1.3?? Kupujem Iphone, i tog nađem zapakiranog!!
koristio trazilicu ali nisam nista nasao,ako sam slucajno previdio temu ispricavam se modovima :) naletio na ovo http://www.phonesreview.co.uk/2010/01/11/new-iphone-4g-release-date-and-2010-expectations/ istice mi pretplata pa sam mislio uzeti 3gs,izgleda da cu se strpiti do 5-6 mj kad...
Dakle nemam bas novaca niti nacina da dodem do njih pa mi je prilika kupit iPhone novi, crni 32gb 1000 kuna. Naravno, jako sumnjivo. Odgovor: nema papire. Mob je novi al je ocito ukreden ili nesto bogapitaj. Pitanje je: kolko se ajfon kvari opcenito i na koji nacin ga popraviti ako mu nesto bude?...
dali mi netko moze objsniti zasto se tako lagano greca, stavim ga u dep i nakon 30 minuta izvadim ga iz depa i nova crtica je na masci, jel mi netko moze objasniti zasto ??, i kako to zaustaviti dok mi nedode ona zastitna maska odozada, iphone je star tek 2 tjedna ;(
Pozdrav svima! Zna li tko postoji li aplikacija ili opcija da se uređeni kontakti u iphoneu snime na SIM karticu? Sad su mi već oni koji su na SIM kartici zastarjeli, imam dosta novih kontakata, a htio bih usnimiti kontakte na SIM, za svaki slučaj. Ili, ako to ne može, kako ih prebacim na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma