Imam problem sa svojim iPhoneom 3G. Star je nešto manje od dvije godine i dolje kod rupe za punjač počelo je pucati kučište. Ona crna plastika sa stražnje strane. Sada je to već ravna okomita crta dugačka otprilike oko 2 cm. Jako pazim na mobitele oduvijek, nije padao nikada, čak sam kupio...
preko itunesa sam radila update iphonea ,,nakon updata pojavile su mi se zumirane aplikacije preko cijelog ekrana ,,napravila restore i sad sam na ikoni usb i hitnim pozivima ,,,kako dalje ?????:comp: sim karicu mi ne prihvaca jer imam pin a pokusaj sa drugom sim karticom je bio neuspijesan i...
Evo, danas ujutro sam naisao na ovaj link na Redmond Pie-u. Napokon su uspjeli "portat" Flash support na iPhone 3G/3GS/4G, iPod Touch 2G/3G te na iPad. Tu dolje cu postat link za instalaciju: iPhone/iPod- http://www.redmondpie.com/install-flash-frash-on-iphone-4-how-to-video-guide/ iPad-...
Da li neko zna da li se moze mijenjati izgled tipkovnice kada nekog zovemo,da bude drugaciji nego standardna.Gdje god sam pravio temu nije bilo opcije da se i tipkovnica mijenja. Ako neko zna bio bih mu veoma zahvalan. Pozz
Malo sam zbunjen cijenama na njuškalu, neki nude po 4.000 kn neki isti po 1800 kn. Vidim da su ovi jeftiniji neka mutna varijanta stranaca. Ima li ko iskustva sa istima? I sto moram pogledati za vip mrezu mi treba? Hvala
ne rade mi nikakve aplikacije jell ima neko rjjesenje ili...?? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::cry::cry:
Kupio sam preko oglasa mobitel i ne mogu ga nikako aktivirat, naime piše mi na mobitelu '' no sim card installed '', a u itunesu http://a.imageshack.us/img686/7355/55576689.png. Jel mogu ikako zaobić to da mi radi mob bez sima ? :sos: iphone 2g
bok...mene zanima kako dekodirati iPhone 3gs dali se to radi nekim programom ili ide preko cydie..hvala unaprjed..:P
Kada uzmemo u obzir cijenu i mogučnosti koji je bestbuy.
Evo danas me iPhone nesto poceo izbacivat s facebooka ono sam izlazit iz aplikacije,to mi se vec jednom dogodilo i rijesio sam problem restartiranjem....... Danas ga restartiram i vise ne ne zeli upaliti :/ Kad stisnem paljenje pojavi se jabuka i tako stoji nekih 10-tak minuta i onda se sam...
ljudi trebam hitno pomoc...da objasnim..napravio sam na mobu kroz izbornik onaj genaral reset sto brise sve i nakon toga mi mob ne reagira.znam da trebam napraviti restore,ono kad drzim tipke pa mi se poveze sa itunesom.verzija na njemu je bila 3.1.3 firmware 05.12.01 sto mi je jako bitno da i...
da li je moguće iphone 2g nadograditi da bude isti kao i iphone 3g sa Jailbreak-om,mislim hoću reći da bude sve isto kao i kod 3g iphon-a znaći da ima iste aplikacije i programe,igrice idr.
da li za clon iphone-a sa dual sim karticom važi isti sw i isti programi kao i za orginal iphone
Imam Iphone 3GS JB 3.0.1. i sad ga želim dignuti na 3.1.3. Kad pokušam napraviti restore nakon nekog vremena mi izbaci eror i piše da ne može. Zna li netko kako da to napravim? P.S. Imam Mac a ne PC.
Puno pozdrava za sve forumaše, od jučer posjedujem ovaj mobilni aparat i da odmah kažem da ga prvi put imam (nakon 10 godina korištenja nokia telefona) i da skoro ništa ne znam što bi trebalo znati i što je važno znati o ovom telefonu. Inače telefon je fabričko otključan, uspio sam preko ithunesa...
imam problem sa wifi,spojen je na mrežu ali neće na net...napravio sam reset mrežnih postavki i ništa..nekav savjet molim...tnx...
Prvi коrак Uđiте u Cydia Installer sа SpringBoard-а. Drugi коrак Sтisniте nа Manage iкоnicu nа dnu екrаnа. Тrеći коrак Sтisniте vеliко Sources dugме
dakle imam iphone 3gs fabrički otključan, kupljen u njemačkoj u t-mobileu. Znači trebalo bi da radi bez jailbreaka sa svim operaterima. Međutim kada umetnem karticu (bh telecom) u itunesu dobijem poruku "The sim card inserted in this iphone does not appear to be supported". Prema ovoj poruci...
Imam speedtouch thompsona 780i WL i problem u spajanju 3gs-a na wifi kucnu mrezu, ne zeli se spojiti preko wap ni wep, hoce samo ako maknem enkripciju dakle da se automatski spaja bez zastite. Isto tako ako na routeru stavim wep zastitu lampica routera ponarancasti dakle uopce ne dopusta rad preko...
Nabavio sam si 3G koji ima na sebi 3.1.3 firmware i skuzio sam da mi se zvonjava i opcenito zvuk dosta tiho cuju makar ga pojacao do kraja, dok moj frend ima isti takav i njemu je glasniji i to dosta, jedino on ima 3.1.2 firmware. Problem je u tome sto puno puta ne cujem da zvoni i to me bas pocelo...
Naime danas mi se Iphone sam od sebe "zoomirao" i nemogu nista naci, jedna ikona je preko citavog ekrana. Probao sam reset ali nista se ne dogada. Mogu li to kako popraviti ili moram u servis?
eto stavljalo se sve i svasta da se isproba sta ovo cudo moze i sad se dosta usporio. Vi koji ste ga vec resetirali dajte neki savjet na sta sve treba paziti. Htio bi si spremiti sms,mms kako to? Dali ce mi nakon ponovnog sinkroniziranja sa itunesom vratiti sve aplikacije koje sad imam?...
Can i buy an iPhone 3G S without contract in Croatia?
Probao sam sve sto znam,sve ostalo sync-a a slike ne zeli niti preko auto itunesa ni direktno kao citac slika,pc ga ne vidi niti ne pokrene! Napravio sam restore i nakon toga pod albumi mi pokazuje da ima 31 sliku a ustvari je prazan.Ako mu ponudim da sinc-a nesto iz pc-a u slike to radi ok. Ali...
I to se dogodilo :) Android (developer verzija) je portana na iPhone 2G Detaljnije + download: http://linuxoniphone.blogspot.com/2010/04/ive-been-working-on-this-quietly-in.html
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma