Ovako treba da kupim sebi novi telefon odnosno iphone e sad pronasao sam jedan za pristojnu cijenu i promjenjen mu je oklop ali na vrhu ekrana nalaze se nesto kao mjehuruci i kako mi je rekao covjek oni su nastali kada je oklop promjenjen e sad da li mi neko od forumasa moze objasniti kako ovo da...
Dakle ovako, na iphone 3g mislim, raden update, nakon update-a vraceni podaci, ali falilo 3/4 slika, kontakti i ostali stuff ostali. Sad je korisnik ustekal iphone4, nesto pokusaval, prckal, neznam ni sam tocno. Uglavnom, ja dodem, na iphone 3 su svi podaci s iphone 4, i na kompu sam lociral...
ponovo cu pokusati detaljnije objasniti problem... evo ovako... instalirao sam na 2g firmware 3.1.3 jer mi je 3.0 poceo praviti probleme, i sad kad upalim telefon na ekranu stoji ona ikona za itunes i usb kabal kao i opcija emergency calls sa cim ste vecina upoznati... medjutim u cosku za...
Pozdrav, da li se netko služi ovom vrstom gadgeta za slušanje glazbe sa iPhonea u autu? Ako netko ima osobnih iskustava, zanima me kakva je kvaliteta zvuka. Tražim FM transmitter koji ima i punjač i da je što kompaktniji. Nisam baš vidio ove uređaje kod nas u prodaji, ima li koja trgovina s većim...
da li iphone 3gs ima opciju da može glumiti da tako kažem router tj.da se na njega mogu bežično priključiti drugi wlan uređaji(tablet) i tako imati internet preko 3g mreže, to se spajanje zove thethering
Nova sam ovdje pa vas molim za razumijevanje. Slučajno sam obrisala poruke (konverzaciju) od drage osobe, pa vas molim da mi kazete jel moguce i kako vratiti poruke? Puno bi mi znacilo.
Trebao bi pomoc!!! Pojavili su neki problemcici, ovako, radi se o Iphonu 3GS, na njemu je iOS 5.0.1., BB 05.16.05, napravljen je tethered jailbreak, sve je sljakalo do danas kada se pojavio untethered jb, on je odradjen preko postojeceg jb.a, radilo je ok i onda se jednostavno sve zblesiralo i...
pozdrav, imam problem. kada stavim karticu u iphone, sim mi javlja: "SIM je poslao poruku" i to oko 5 puta pa nakon toga pise nema usluge gore lijevo u kutu gdje je stajalo prije toga tele2... sada ne znam zasto? iphone bi trebao biti tvornicki otkljucan, sim kartica je to javila i prije u...
Pozz,naime imam 3gs i nece da mi se upali,stiskao sam one tipke 10sec i ostalo.Itunes ga prepoznaje u recovery mod-u.Da li iko zna kako sta da uradim da ga "ozivim" ? Hvala unaprijed!
Pitanje u naslovu. kažu da može, jeli netko probao, ima li kakav tutorial za to?? http://www.omizio.com/jailbreak/whited00r-project-izbacio-ios-5-beta-koja-radi-na-iphoneu-2g-i-3g/
Zdravo svima.Postao sam korisnik Iphone-a pa me interesuje da li neko zna kako da se promjeni ona tipkovnica u sms-a,da nebude qwerty vec obicna ? Hvala unaprijed
u obiteljskom paketu mi je aktivirana opcija w'n'w' međutim kad hoću na internet otvori mi se ht-ova stranica i kaže da se pokušavam spojiti na mobilni internet s pogrešnim postavkama onda ja slijedim upute koje mi kažu odaberite: izbornik>postavke općenito mreža mobilna podatkovna mreža...
pozdrav. moze malo pojasnjenje doticne radnje. ako sam dobro skuzio od v4.3 softvera vise nije potrebno raditi ovako (kompliciranije?): http://iclarified.com/entry/index.php?enid=1645 vec je dovoljno koristiti "personal hotspot" funkciju iz iphone-a? koliko vidim prek 3GS-a radi samo...
Imam IPhone 3G (3.1.3) imam instaliran profil sa iphonenodata.com, imam sa Cydie Data Blocker i imam u SBSetingsima isključen 3G i Data, isključen je i Push...i on se opet ponekad spoji na net. Večinom piše no conectivity li šta već, al evo danas probam i spoji se normalno. Mislim koji klinac mu...
Čačko sam nešto po cyndi-i neku sam aplikaciju instaliro nakon toga sam ga restarto i sad kad ga palim pojavi mi se ona jabučica i onda se isključi. Nemogu ga spojit ni na iTunes ne prepoznava ga. Upomoć što sad?
primjetio sam da kad mi je iphone spojen na internet preko edge-a i koristim internet, sms-ovi mi nekad dodju odmah, nekad kasne po 10 minuta, a nekad po sat vremena. Ista stvar je i s pozivima, neko me zove i ja sam mu nedostupan, a nakon minute dobijem "tkomezvao" sms, neki drugi put poziv me...
Pozdrav ekipa,evo imam navedeni iphone i mobitel mi je odlican,netreba mi nis bolje,ali problem je sto mi je ispao s motora u voznji,i otiso je ekran,tj taman je napukao po pola,znaci sve se normalno vidi na ekranu samo sto se onaj slide za otkljucat moze povuc do pola,isto tako uredjaj se izvana...
uglavnom ovako: iphone 3gs 32gb restarta sistem svakih 5-10 min ali dok je sopojen na data kabl. ovako radi normalno. podaci o punjenosti baterije se blesiraju. :/ help :hrv:
Prijatelju je puklo prednje staklo na 3gsu, touch screen radi. I sad nas zanima dali se mora mijenjati TS jer je vidim u oglasima da ima za prodati samo "prednje staklo" nego pronalazim" prednje staklo TS", pa me zanima dal treba i TS mijenjati ?
kako pojačati zvuk u slusalici ako ne radi tipka sa strane ??? Ne radi mi tipka sa pojacanje i smanjenje zvuka, a slabo mi se cuje dok razgovaram, kako mogu da preko displaya to pojačam ??? Unaprijed hvala !!!:hrv:
Nakon što sam pokušao Jailbrake-at iPhone 3G, neželi se upaliti. Ne reagira na punjač, plus zaglavila se sleep tipka (ali to vec ima jako puno vremena od kada se zaglavila). Znate li kako ga ponovo vratiti u prvobitno stanje? LP
Prvo da naglasim da sam pretrazio forum i nisam nasao nikoga da ima problem kao ja ako grijesim ispravite me... dakle probelm je u ovome,ugasio sam iphone i kasnije ga krenuo upaliti,i neec da se upali tj pali se sve do onog trenutka kada se onaj krug pocne vrtit na jabuci,krug zabloka i...
malo čudan naslov ali baš je tako... to sam primjetio nakon jednog poziva da mi je nestao kompletan imenik ..spojim se na iTunes i sve vratio nazad ali od tada poziv "kasni"... ..naime o čemu se radi prilikom poziva mobitel ODMAH vibrira ali nepiše ime (ako je u imeniku) i nakon 3-4 sekunde...
molim pomoć potreban mi je detaljni opis postavke muzike na iphone3 ja sam laik za takve stvari pa bi molila u detalje po koracima postupak kako da to napravim imam na kompu i na iphonu skinut program i Tunes i još jedno pitanje kako postaviti facebook zero na iphone unaprijed puno hvala
Postoji li ikakav način za prebacivanje M3U playliste ili neke druge koja je kreirana u winampu na iPhone 3G. Ovo sa prebacivanjem samo pjesama i onda rađenje novih playlista u iTunsima je bolno, nije moguće da ne postoji neki način. Povukao sam je iz direktorija gdje su mi spremljene playliste...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma