Ovako, imam iphone 2G, soft 2.0.2 i prilikom hard reseta mi je zablokirao. Naime, upalim mob i na ekranu se pokaže Apple logi smrzne, te ga ne mogu upaliti. Znate li u čemu je problem i tko mi to u Zagrebu može rijšti. Molio bih pomoć jer je malo hitno. Hvala!
Naime moj ajfon je star nekih 7 mjeseci, dobro me slusao do prije 15 dana kada sam otisao na wi fi i od tada baterija je pocela crkavat, i sada mi svega traje po par minuta kada napunim, a u stand byu moze pola dana, do cega je problem, je li netko mozda zna? Je li netko zna nekog servisera? BTW....
Ispricavam se unaprijed ako je pitanje glupo, ali malo sam noob za te stvari.. Situacija je sljedeca: trenutno se nalazim u USA, i imam priliku kupiti iPhone (8GB) po standardnoj cijeni od 199 dolara.. Da li ce uredaj normalno raditi u HR, mogu li u njega staviti npr. T-mobile karticu, hoce li mi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma