Evo pogledajte ovdje tutorial kako se radi soft unlock na iPhone-u 3G. Ja kreknuo svoj, kupljen u T-Mobile-u oko nove godine.... Ubacio Vip unutra i...... radi...!!!! Prvo napraviti apgred na 2.2 firmware preko ajtjunsa, onda ga djejlbrejkati sa "QuickPwn"...
Kako da to napravim? Skinuo sam fw 2.2.0 i kada ga pokrenem otvori mi itunes-e i kaže mi da je za moj uređaj novi fw 2.2.1 i dali ga hoću instalirati.
sve vec imas objasnjeno u prijasnjim temama pa malo truda i sve ces shvatiti
Pozdarv, kako da insatliram aplikaciju ocarina na iPhone 3g, jailbreakan je, a na cythiji nema te aplikacije.
pozdrav, mucim se sa mms-om... jednostavno ne uspjevam da pregledam mms... uvijek mi pise ovo: sta to znaci? da nemoze naci poruku ili sta? istina ovaj mms sam dobio prije nekoliko dana (oko 2 tjedna)... mozda zbog toga? ili je negdje drugdje greska? evo ovo sam upisao u postavkama:
poz!!!!trebo bi upute za iphon ali na hrvatskom jeziku!!! jel ima neko ili ima link gdje se mogu skinuti????' hvala:respect:
Jel moguce kako resetirat ili calibrirat Accelerometer? Odnosno napravit da mi normalno radi, a ne sve nekako ukoso.....
negdje sam procitao da se moze napraviti konekcija iphone-laptop s tim da je laptop spojen kablom na internet a postavi se da preko svoje antene za wirles salje signal iphoneu nekakva konekcija computer to computer pa posto nisam shvatio kako se to napravi ako je netko pokusavao ili zna da pojasni...
Sestra mi je iz neznatog razloga stisnula "refresh" na iPhone-u i tad je zablokirao,sve je stalo čak je ostalo onaj znak kad stisnes nes pa to pobijeli ili ne znam kako rec da znak da je stisnuto,evo sad tako stoji već sat vremena...... Uopće ne reagira na ništa........ pomagajte..........
jedno pitanje dali tko koristi ovo i ako da može mi tko pomoći oko instalacije fw 2.2 skinuo sam neke verzije samo mi ni jedna neradi sve se ruše bio bi jako zahvalan kad bi mi netko riješio problem
Znaci tut ide ovako: -Iphone prikljucite na USB ili na wireless i otvorite Quickpwn, kada ga otvorite slijedite ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=8yhSEC6b49Q&eurl DOWNLOAD LINK: JAILBREAK http://rapidshare.com/files/182999827/quickpwn22.zip.html Ne zaboravite prije samog toga SYNCAT...
Da li je moguće podesiti WNW na ovom telefonu, danas sam ga dobio i wireless mi radi, ali neznam kako podesiti web n walk.
da li netko zna kako obrisati aplikacije koje su skinute sa cydie i installera jer imam par nepotrebnih a misam skuzio kako ih obrisati
Eto threada cisto za ekipu koja kao ja pokusava dovesti telefon u funkcionalno stanje... Za info pitanja o samom telefonu i pljuvanje po istom imate http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=59494 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56702 Dakle, krenimo za pocetak... 1. Jeste li pronasli...
Nabavio prekrasan kineski primjerak composite video kabela... Ukljucim ga, stvar radi mrak... Prvih 27 sekundi :D Inteligentni iPhone 3G javi "This acessory is not made to work with iphone" i disebla video i audio izlaze... Itko pronasao neko rjesenje za to?
jel zna ko jeli ovo zapravo ili je neki photoshop??..i ako neko zna kad ce to doc u hrv. i kolka ce biti cijena??.. i ako ista itko zna o ovim uredajima opcenito...??:banme: EDIT: zaboravio sam staviti sliku..
Mnogi su već neko vrijeme digli ruke od softverske metode otključavanja 3G iPhone-a i okrenuli se raznim “ilegalnim” ili polu legalnim metodama koje sa sobom povlače brojne nedostatke. Oni koji detaljno prate razvoj situacije znaju da unlock nije trivijalna stvar i da treba poprilično posla a bome...
Iphone 2G sam odličio nadograditi softverom 2.1 i itunes radio backup dugo i ja otišo, vratio se za komp asnije ono kaže neki error, a reko dobro i sad na mobu skroz stoji itunes i jedino što mogu napraviti je poziv u nuždi, ugasim ga upišem pin i kaže uspiješno upisam pin i u gornjem kutu piše...
Ima li nekog rješenja za taj problem? Da li Iphone može raditi kao modem bilo preko bluetootha ili preko wirelessa? Pozdrav!
Znači odlučio sam se jailbreakati svoj iPhone kupljen u T-Mobileu. Ne marim za softunlock tako da sam baseband već updateao sa 2.2. Trenutno imam gore 2.2, official ne breakani. Nikad nisam jailbreakao svoj iPhone. Sad sam se odlučio i krenuo, ali kad pokušam pokrenuti QuickPwn22-1.exe (na Windows...
Za sve koji eventualno nisu vidjeli, nakon nekoliko mjeseci intenzivnog rada, uspjeli su portati Linux 2.6 kernel na iPhone. Za sada se radi o golom kosturu bez funkcionalnosti tako da je više riječ o proof of conceptu nego ičem drugom. U svakom slučaju OpeniBoot i dual booting nisu ništa novo...
The Lucky 22: countries receiving iPhone 3G on July 11th While it's a given that the iPhone 3G is hitting the US on the 11th, the rest of our global readership was left scratching their collective heads wondering if they were part of the 22 "biggest markets" mentioned in the keynote. So here...
1. Open iTunes 8, and update to iPhone firmware 2.1. 2. After you're upgraded to firmware 2.1, uninstall iTunes 8.0, and install iTunes 7.7.* from the download link here: http://www.filehippo.com/download_itunes/ 3. Click --> Download QuickPWN iPhone 2.1 Jailbreak <--, or use any of these...
Evo skupio sam lovu i otvorim stranice oglasnika u potrazi za iphonom 2G....reko kupit cu novi od dilera ali ni jednog oglasa, rabljenih je slabo i sve prodano.Sve su uglavnom 3G po bezobrazno visokim cijenama i skuzio sam da ima dosta fake oglasa!danas nadjem oglas od frajera koj prodaje od 8GB...
Apple iPhone 3G - 8GB - Black
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma