Jel postoji neka aplikacija koja skida mailove i to onda pokaže da je nešto stiglo? Nešto kao indikator za pristigle SMS ili propuštene pozive. Ako mi je telefon na vibri, onda nema teorije da znam da imam novi mail ako slučajno nemam telefon kod sebe.
Neznam dali smijem s druge stranice postavljati tekstove, naletio sam na dobro opisan tekst, a k tome je i na hrvatskom, kako pratiti vas mobitel, pa ako nekog zanima evo link, tekst se nalazi pod uputama na stranici www.iphone-hrvatska.com .
Ako se nisam preračunao, WWDC počinje u ponedjeljak, 8.6.2009. u 19h po našem vremenu. Ima li netko neki link gdje će biti real-time prijenos? Nekak mi se to gleda preko neta, s iPhoneom spojenim na kabel i iTunesima spremnim za download OS 3.0 ;D ;D ;D
Naletila večeras na slijedeći info: http://iphonehelp.in/2009/05/21/multi-tap-keyboard-brings-t9-to-the-iphone-ipod-touch/ i sad već pun kufer vremena pokušavam dobiti tu tipkovnicu. I nikako! Reinstalirala, ali i dalje u izborniku keyboard, pod ikeyex imam samo emoti i clipboard. Stara verzija na...
Koristi li netko neki @ymail.com account? Od jučer (primijetio sam oko ponoći) mi ne radi niti jedan od 3 accounta koja imam (koristim ih radi IMAP-a i pusha na iPhone). Jednostavno javlja da je "wrong username/password" za dotični server. Naravno da je username/password dobar jer sam ih utipkao...
U posljednje vrijeme su procurile informacije kako bi Apple proširenjem svoje iPhone ponude mogao ugraditi i klasičnu QWERTY tipkovnicu. Steve Jobs i ekipa ga ne žele smanjiti, nego povećati. Drugim riječima, robusni Apple iPhone 3G koji se već udomaćio i u našim krajevima mogao bi uskoro dobiti i...
Da li je netko primijetio ikakve probleme na Jailbreakanom iPhone 3G? Neke glasine govore da ljudi znaju imat problema, da telefon poslije ne radi "sve 5" nego da se pojave neki "duhovi". Naravno da po defaultu ne vjerujem takvim stvarima, no primijetio sam da mi neke stvari ipak ne rade kako...
Pozdrav zanima me dali rebel sim za iphone 3g podrzava tele2 sim kartice. Hvala
Pokušavam convertirati filmove da ih mogu gledati na iphonu i cuo sam da je ovo najbolji a ujedno i besplatni iphone converter. Na xp x64 mi javi ovu grešku prvo http://img6.imageshack.us/my.php?image=greka1.jpg a onda http://img6.imageshack.us/my.php?image=greska2.jpg pa sam probao onada pod...
Prvo pitanje:Molim te sve strasne korisnike Iphone da mi se odgovori dali se baterija od Iphona puni dok je na komp prikljucen ako je dali se ta opcija moze iskljuciti. To mi je vrlo bitno svakodnevno nadopunjavanje baterije bi unistilo brzo bateriju,akorisnik ju ne moze sam zamjeniti. Drugo...
Zanima me koliko prometa "guta" surfanje po google mapama u iphoneu, ajmo reći za jedan sat aktivnog pregledavanja mapa koliko otprilike MB prometa napravi?
Molim vas za mene laika, dali se može otključati Iphone 3g koji je zaključan na T-Mob da ga mogu koristiti sa Tele2 karticom. Previše mi je dati 3800 kn za slobodan uređaj kada ih ima zaključanih po oglasniku već za 2200 kn. :thumbup::thumbup::thumbup:
Naslov sve govori...
E jesam se izmučio s navedenim, stvarno sam krepao. Možda nekome skratim sate i sate gnjavaže, pa rekoh' da napišem par redaka... UVOD: Već par godina koristim 3 gmail accounta - ne samo da kažem "imam ih 3" nego ih stvarno koristim. Jedan je, recimo, "public", koji svi znaju. Drugi je za neke...
Napokon... Evo i link bla bla bla....http://www.spaziocellulare.com/ispazio/en/2009/01/24/ispazio-exclusive-the-first-iphone-file-transfer-using-the-bluetooth/#more-1524 Pozz
Kao što sam naslov kaže software na iphonu mi je 2.2.1 jailao sam ga sa quickpwn drito po manualu i sve 5, samo kaj sad kad ubacim t-mobile karticu on je ne prepoznaje, a koliko sam skuzio citajuci tu po postovima treba mi nekakva rebelsim da bi to radilo? To mi ne odgovara jer bih htio korisiti...
dakle kada želim skinuti aplikaciju poput gamebox classics preko usb tj. iTunesa na Iphone piše mi nešto kao "you're computer is not authorized bla bla..." i ne želi mi ju prebaciti na phone...on ju instalira u iTunes, ali nemrem prebaciti na mob...radi se o besplatnoj aplikaciji...zna netko u čemu...
Dali se nekako ikone mogu preraspodjelit? Npr.kameru maknut na drugi dio zaslona a tu stavit nekaj drugo.
Zanima me da li razlika između ova dva modela opravdava razliku u cijeni od oko 500+ kuna? Razlike koje sam ja zamijetio su GPS (koji trenutno nije nešto koristan, a i meni nije toliko bitan) i normalan 3.5 mm utor za slušalice (to mi je već bitnije, ali zato ima adapter, makar ljudi kažu da su...
Trazio sam postavke za mms na vipnet mrezi, i kako nisam pronasao, izgubio sam cijeli dan da bi namjestio postavke.Pa da se ostali ne izmuce kao ja..... treba instalirati aplikaciju za mms-ove ("swirly mms").... u postavkama: MMSC: mms.vipnet.hr/servlets/mms Proxy: 212.91.99.91:8080 ...
Je li sa ovim otkljucavanjem neki problem jer nikako nece da mi skine odavde paket da ga otkljucam. U prvom mjesecu mi je skinuo odavde paket i sve je bilo otkljucano a danas nece. jedva sam ga dodao a posle nece da skine paket za otkljucavanje. Sve je ok sa telefonom verzija je 2.2 i modem...
Pozz Zanima me može lii netko skinuti Hrvatski jezik s Iphone-a 3G iz T-Mobile-a i uploadat ovdje ili na rapid... Treba mi, imam USA verziju pa da imam na naški :D Hvala
Vlasnik sam iPhonea kupljenog u Tmobileu i imam problem nakon jailbrejkanja (po uputama) te instaliranja yellowsn0w i dalje radi samo original Tmobileova kartica!?! - Na uređaju (model MB497CR) bio je isporučen sw 2.2 (5G77), proces jailbrejkanja s QuickPwn 2.2.5-2 prošao je uspješno i iz...
Pozdrav svima! Ovako, danas dobio iPhone, unlockao ga odmah kod servisera, od programa je gore Cydia i terminal.. a problemi su sljedeći.. 1° Cydiu pokrenem, pita me koji sam korisnik, kliknem na graphical i izbaci van na glavni meni.. zasto? 2° WiFi isključim fetch data, 3g i data...
Sorry za prijašnji post...brzopletost je napravila svoje. Dal mi netko može reći kako da ga natjeram da radi na Vip-ovoj mreži? Čuo sam da se to softwareski da...je li istina?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma