Dao sam si malo truda, te posudio od kolege iPhone i napisao ovo, pa evo koga zanima :) Prije točno dvije godine Apple je sa iPhone -om prve generacije napravio malu revoluciju u segmentu smartphone -a. Prva generacija one button mobilnog uređaja zasjala je do tada neviđenom user friendly...
Evo danas sam kupio ovaj program, i moram reäi da je jako zabavan :) iScape Games nudi nam sa Super Marble Roll jednu igricu koja, može se reći spada pod klasični iPhone Game žanr. Princip igre je brzo objašnjen: upravljate frnjom pomoću iPhone senzora za pokret kroz 3D svijet, no teži dio...
Windows 95 na iPhone -u? Ne zvuči samo čudno, već i jeste čudno. Napominjem, sve radi preko emulatora te se iPhone tastatura trenutno ne može koristiti. Pretpostavke: jailbreakovani iPhone Cydia WinSCP (Windows) SBSettings ili OpenSSH instaliran preko Cydia -e OpenSSH uključen (pomoću...
Pozdrav svima!! Kupio sam si iphone 3G, i sad ga proučavam pa me zanima, na netu sam našao jednu stranicu sa besplatnim igricama! Sad me zanima kako da instaliram u iphone? Gledao sam u itunes ali nema mogučnosti instaliravanja s harda samo s appl store-a, jer ima neki drugi program ili kakva...
imam problem napravio sam jalbreak sa QuickPwn kad sam htjeo ubaciti crackanu apps preko itunsa pojavilo mi se ovo molim vas pomozite mi riječ je o iphonu 3g 16gb fw 2.2
eto, sretna vijest za sve korisnike drugih mreza. http://blog.iphone-dev.org/
Nikako da podesim taj program da radi kako spada. Neznam zapravo koji news server treba postaviti i koje ime i lozinku? Probao sam sa svojim podacima za optimu pa neće, isto tako sam probao i sa drugim podacima za internet od T-coma i opet isto. Kad sam stavio T-com korisničko ime i lozinku i...
Ovako ...zanima me kako izkljuciti aplikaciju Maps (to je ona sto dolazi s telefonom odmah na njemu) ..ja bi zelio iskljuciti da mi koristi novce s moje kartice za upload... Sad mi stalno dolaze poruke od T-Mobile : Iznos na Simpa racunu nije dovoljan za prijenos podataka... Sad kako ja mogu...
Instalirao sam ga sa iSpazio repozitorija po uputama sa iClarifieda http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3214 no nije mi jasan onaj korak 15, neznam kako se registrirati na toj stranici? Jel netko uspio krekirati taj program ili nekako već riješiti da radi bez triala?
Primjetio sam da mi skine mailove iako je push i fetch ugašen i isto tako 3g i edge. To se prvo događalo kad sam bio spojen na net preko wifi-ja, ali danas mi skinuo 4 nova maila kad sam sjeo u auto. Jel to neki bug ili koji quratz?
da ima Tethering to znam jer koristim 3.0 vec od prve BETE ali je t-Com zakljucao na pocetku pa je onda bilo mozes imati MMS postavke o mjenjat ih ali nemozec mjenjat postavke GPRS-a i onda nije uopce radilo tako da sve ovisi i o T-scumu. Metoda zaobilazenja radi zasada ali se ceka UTORAK kada...
Imam onu magenta boje kupljena u t-centru, nova, a mjenjao bi za crnu ako neko ima i želi zamjenu.
Evo, ovdje su slike- pa komentirajte ako hoćete. Meni su slike vani odlične, a i unutra su jako dobre. Naravno, vidi se nedostatak autofokusa- ali, što je tu je :D Ako kupujete mobitel kojim bi puno slikali- iPhone nije baš najbolji izbor :)
Dakle imao iphone otključan na 2.2.1 Isti je dignut na verziju 3.0 ,no sad je zaključan na t-mobile. Što je najbolje napraviti da je opet otključan? Reset? Ili neki downgrade na 2.2.1? Ako je neko to radio bilo bi super ako mi može pomoći nekim savjetom ili tutorialom. Hvala!
Dvije male slike mjenjaju iPhone svijet. Geohot je opet uspjeo i pokazuje nam sa slijedećim slikama prvi jailbreakovani iPhone 3GS: Slike su dostupne ovdje: http://www.ocklub.net/?p=719
postoji li neka FREE aplikacija na app storu za neki IM, da mogu msn username i password upisat i ima messenger?
BeejiveIM je jedan od najpopularnijih IM aplikacija za iPhone i iPod touch. Najava developera da će njihov App odmah priliko izdavanja Firmware-a 3.0 podržavati Push Notifications, donijelo im je još na prezentaciji jako puno populariteta. No kao jako puno Appova sa Push Notifications podrškom,...
Kupio Iphone 3G 8GB zaključan na T-mob sa soft 2.2.1 i modemfirm.02.30.03. Čitam po svim živim forumima i jednostavno više nemam živaca. Na Tele2 sam i moram danas ili vratiti mob ili će mi ostati. Dakle jel se može ovo čudo otključati ili da čekam ultrasnow ili da ga jednostvano vratim?...
Eto... Najava je za 17.6. da će biti "available worldwide" ali podijelili su developerima na WWDC, pa je odmah procurilo. Čitao sam, gledao, bilo je drž-ne daj da li treba biti registrirani dev iPhone ili ne, i na kraju sam napravio stvar - i sve radi. Zatim je i kolega napravio isto - i sve radi....
Evo dok ne izađe QuickPwn 3.0 za Windows, napisao sam tutorial kako da Jailbreakate vaš iPhone OS 3.0 bez QuickPwn-a bez custom firmware u samo 5 minuta !!! Orginalni tekst ovog nalazi se na www.iphone-hrvatska.com ! Pod Upute !! a) Prvi korak Skinite RedSn0w s ovog linka...
Čitam i ne vidim dali se može crack-irati Iphone ako se stavi OS 3.0 ? Dakle ja sam na Tele 2 i zanima me dali mogu Iphone koji je na T-mob-u otključati kada je update-iran na OS 3.0?
prije mjesec dana dok sam radio jailbreak, sam u cydi-i stavio surces koje sam procitao prema uputama.. danas sam htio dodat vise sources-a i nakon svake adrese mi se pojavi "did not find repository" i ne doda mi adresu.. :angry:
Dok se čeka ovaj 3.0, da malo ispitam ima li tko MobileMe, full verziju? Ja sam na trial periodu, i zadovoljan sam jako, jedino me zanima par stvari... Znam da se može imati do 5 alias adresa (full verzija, ne ova trial), i to mi paše. Vjerujem da kad šalješ sa bilo kojeg aliasa, primatelj vidi...
Napokon je stigao i taj trenutak. Novi iPhone je predstavljen. Izgledom identičan prethodniku ali sa malo poboljšanim funkcijama. As endlessly predicted, Apple's unveiled a new iPhone today at WWDC, the iPhone 3G S -- the "s" stands for speed. Although it looks almost exactly like the 3G,...
Evo baš gledam malo po oglasniku i čudim se koliko ima oglasa za iphone, prodaju se čak od 1900 kuna neraspakirani 3g 8gb iz t-mobajla. Sad, to me zainteresiralo pa sam se pitao zašto je to tako? 1.1. Jel zbog toga što su možda mobiteli sj*ebani neuspješnim jailbreakom? 1.2. Može li se to...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma