Da li netko zna da li ta opcija kod Navigona radi kod nas u HR jer sam instalirao već nekoliko verzija 1.2 ali niti jedna mi nije čitala imena ulica. Probao sam mijenjati jezik u engleski i njemački ali opet ništa.
prije nekoliko dana sam updateao softwer 3.1 ali ja bi nazat zelio vratiti 3.0.1
imam problem oko instaliranja aplikacija sa itunes, skinutih sa interneta... izbacuje mi ovu gresku, zna li neko u cemu je problem? unapred hvala
Od večeras sam primjetio da mi iPhone ili ne uopće ne primi ili primi par sati kasnije SMS poruku,nisam bio siguran pa sam testirao,posalo sam poruku na svoj broj u 21:05,sada je 21:55 i jos nije dosla......u čemu je problem? Hvala
Pokusao sam ubaciti facebook u iphone ,i odmah mi se aktivira iTunes i kada počme preuzimat,onda mi se otvori prozor gdje moram ubaciti ID i lozinku i ONDA mi se otvori stranica za NACIN PLACANJA.Dakle tu bih morao dati podatke o mojoj VISI kartici.Zasto moram dati podatke ,ako je aplikacija...
Prvo isprika moderatorima, ni sam nisam siguran da li su ovakve stvari dopuštene ovdje.. u slučaju da nisu brišite i imate moju ispriku. U svoju obranu samo da kažem da smo po prvi put uspjeli dobiti zaista vrijednu nagradu i stvarno bih željeli da ona dođe u dobre ruke. i da što veći broj...
znači update-an na 3.0.1. jailbreak uspješan al kad skinem ultrasn0w i stavim tele2 karticu onda ne radi...piše no sim ima neko koju ideju kako to rješit? btw vip radi
Imam iPhone 3G (trenutno 3.0) i imam instalirano FakeAPN, i do updatea je lijepo radilo. Tj. mobitel se nije spajao na internet- osim na Wi-fi. No, nakon updatea na 3.0 iPhone ne je** FakeAPN ni 5% ;D Imao sam 20 i nešto kuna- sad imam 2. A stvari stoje ovako: 1) Ugašen wi-fi i sve ostale vrste...
Kupio sam iPhone 3gs u t-mobile, naravno-zaključan na mrežu no zahvaljujući znojenju guglajući a i oči iskočile te puuuuno kontakata i prikupljanja informacija,uspio sam "pobjeći iz zatvora" te unlockati svoj iPhone uz trzajeve,drhtanje ruku i zbunjeno gledanje "mrtvog" iPhone-a ispred sebe..... ...
Evo da i tu stavim svoje "znanje", ako nekom zatreba... Imam iPod 5.5G (onaj tzv. iPod Video) i punjač za auto, onaj koji se utakne u upaljač, pa u njega USB kabel. No, ne puni iPhone. Prvo sam mislio da je do struje jer je punjač 500mA a onaj za iPhone za na struju kaže 1A, no nije to. Na kraju...
...dakle, dali je potrebnu svu muziku koja ide u iPhone prebacivati preko foldera my music/ i tunes, ili postoji jednostavniji nacin? pitam zato sto mi je c particija samo za windowse i bespotrebno si zatrpavam particiju sa muzikom koju ionako duplam.. :angry:
O tome se na veliko priča, vjerujem da su više-manje svi čuli za to... Meni osobno je sama ideja preopaka, totalno ludilo, sviđa mi se za ispalit. Ali ne radi na 3G. Koliko sam ld, kupio bih 3GS samo radi toga, bez obzira na neke eksplozivne incidente kojih je svaki dan sve više ;) Ako netko ne...
Aktivirao sam Vipovu opciju SURF20 ali mi nije valjalo i zvao sam SZK i rekli su mi da moram u nijet rucno postavke pa da bi bilo dobro da nazovem sa drugog telefona,trenutno nemam nijedog pri ruci i necu imati do kasno veceras pa me zanjima ako netko zna sto trebam unijet i gdje..... Hvala
Ovako, imam nekoliko pitanja direktno vezanih iz iPhone. Ako bi mi mogli po redu odgovoriti, to bi bilo odlično. :D 1.) Najvažnije pitanje - koristim HTC Tytn II i syncam podatke sa Office Outlookom na PC-u. Imam sve kontakte lijepo strukturirano posložene po kategorijama, pa me zanima što...
uredaj je kupljen u t-mobileu i zbog kvara baterije sam ga odnjeo kod njih posto je pod garancijom da ga posalju na servis, predao sam ga 13.07. , ali do danas ga jos nisam dobio. zanima me kakvi su zakonski rokovi u kojima mi mora biti uredaj vracen ili isporucen novi
Pozdrav svima, evo uzeo sam si iphone prije 3-4 dana i danas skužim da sam natukao 400 kn gprs... A kao spajao sam se preko svoga Wireless-a... Uglavnom znam di mi je greska to je riješeno , e sad.... Dali se mogu žaliti, dali te žalbe uopće prođu....Sve je dobro došlo... Unapriejd hvala
Zna li ko imali kakav nacin da se slusa radio na iphone-u ali da nisi spojen na net.Postoji li kakva aplikacija za radio bez neta?
trenutno je na novi zeland app storeu (nagađaju zbog vremenske razlike ali ubrzo stiže i u sve ostale) cijene: USA i Canada - 84.41 dolara Zapadna Europa - 121.55 dolara Australija - 79.90 dolara aplikacija donosi samo iphone navigaciju, ne i komplet najavljivani auto paket (nadam se...
Jel moguce na jednoj itunes registraciji koristiti aplikacije na dva iphone uredaja? Jer ako ne morat cu dosta aplikacija ponovno kupovati sto mi se nikako ne isplati. Molim za savjet! Hvala.
dakle, danas mi iphone 3.0 drmnuo na pod. bijeli ekran, reset i nakon toga proradio. ništa slomljeno, činilo se da je prošlo bez posljedica. dok malo kasnije nisam primila sms i išla odgovoriti te shvatila da na nekim dijelovima ekran ne reagira. konkretno, 4. red ikona - sve mrtvo. mob je star...
Jedna od prvih iPhone 3GS Jailbreak uputa za Windows je dostupna purplera1n.exe RC2 Omogućava Jailbreak IPhone-a 3GS pod Windowsima Upute i Download
radi se o iphoneu 3g 16GB,idem ga palit kad ono samo jabučica se pojavi i stoji tako i ne ide nigdje...pa se pojavi onaj mali kružić kao da load-a i tako cijelo vrijeme,bez da se išta desi dalje.... resetirao sam ga i sve,komp ga ne prepoznaje i ne znam šta sad probat...
Trebam pomoć! Priključim se na wireless preko iphonea,znači unesem sigurnosnu password i pokaže mi se onaj znakić iznad-za signal,ali pored imena modema mi ostaje lokot koji ne mogu odabrati,dodem na safari i piše mi da nisam spojena na internet!?
Interesira me kolko je prodanih iphonea ali svih verzija zajedno
One koje dolaze u paketu s aparatom su, kako da to fino kažem, piece of cr@p. Ja bih si nabavio neke nove, in-ear (sa onim silikončekima) ali da imaju i mikrofon i tipku za javljanje na poziv/završavanje poziva i da se može kontrolirati muzika - dakle sve funkcije kao i ono smeće iz paketa koje...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma