Ima netko ideju kako instalirati orginal ebay (http://mobile.ebay.com/android/ebay-on-android) aplikaciju? Probao preko appbrain-a, medjutim ne ide vise preko onog web instalera :-( A na marketu je ne nalazi...uredjaj desire/vip sve u orginalu.
instalirao sam ga i sve 5 ali mi pokazuje sve brojeve, tako da ako imam više brojeva pod jednim imenom pokazuje mi sve brojeve posebno. dali se to može srediti?
Pozdrav svima evo nakon nekog vrimena i traženja nešto drugo da malo promjenim dobija sam Samsunga i7500 ali kako nisam radija sa androidom eto naisao na par problema 1.Jeli i vama ide ekstra sve sporo t.e konkretno sms pisanje poruka uvjek je neko drugo slovo stisnuto a ne moje koje sam tija...
Dakle, pomalo specifičan problem. Nisam naišao na njega, pa ako netko zna, neka me uputi. dakle, kad mi stigne mms, dobijem ga u obliku linka www.t-mobile.hr/mms i passcode koji trebam upisati. ne stiže mi klasično na mobitel. Koristim handcent sms aplikaciju. ima li riješenja za ovo? Ili mi...
Pitanje za aplikaciju Better Keyboard. Instalirao sam ju i naravno imam za prvu qwerty tipkovnicu, a kada scrollam prstom ulijevo dobije se ona qw|er|ty| i tako dalje.. U postavkama sam isključio ono auto capitalization, suggestions i to, i kada tipkam preko ove druge tipkovnice (ona mi je...
Donedavno je sve bilo okej, no u zadnje vrijeme jednostavno nece. Kad hocu skinuti update ili novu app sve pocne okej, no uskoro mi u gornjem padajucen izborniku iskoci trokutic s upitnikom uz natpis "download was unsuccesful" :( provjerila sam, na kartici ima mjesta. imam htc tattoo.
Tek sam danas skužil ovaj program i odmah problemi . Kak prebaciti track na stranicu od sports trackera. Problem je još jedan kad to probam napraviti preko moba traži me da kupim prog preko pay pala(mislim da to nije jedino riješenje Kome radi nek se javi H V A L A
Da li je netko iz Hrvatske prodavao aplikacije na Android Marketu? Kako? Kako? :) Ozbiljno, da li postoji neki način da se to napravi pošto je to za sada omogućeno samo iz nekolicine zemalja.
kako ostavit komentar na marketu na odredenu aplikaciju :S???????? znaci imam: about i comments about description : opis i slike about the developer: view more applications, visit developer.., send email to dev. market content: flag as inappropriate
Podsjetio bi forumaše da se tutorial nastavlja na http://android.vidilab.com sa svakim novim brojem Vidija, no ako nekoga nešto zanima ili traži nekakvo objašnjenje neka slobodno pita ovdje, rado ćemo pomoći.
Probao sam dosad samo Skype... prvenstveno me zanima potrosnja u MB recimo jos fringa i nimbuzza.... Skype me je, koliko sam vidio, kostao 4 MB po minuti razgovora.... Je li neki od ovih dvoje gore jeftiniji?
Treba mi neki widget koji bi recimo na ekranu prikazivao samo ljude koji su trenutno online na skypeu, faceu ili Gtalku.... ima li takvo nesto, ja sam malo trazio po marketu ali nikako da se nesto nadje... cak nije ni potrebno da ima slike, dosta bi bili nickovi i da prikazuje komunikacijski...
Party Košarica je aplikacija za traženje najjeftinije ili najbliže trgovine sa hranom i pićem za partye. Proizvode možete pretražiti pomoću bar koda (koji je jedinstven za svaki proizvod) ili ručno po nazivu. (web stranica aplikacije) Aplikacija je još u testnoj verziji, ima 3 trgovačka...
Pozz.. nakupilo se dost svari koje ne kuzim na androidu pa cu pitat ...... 1. dal je moguce spremit poruku, nesto tipa nedovrseno? 2. dali postoji negdje nesto kao biljeske ili bi trebo skinut neku aplikaciju?.. (ne kalendar) 3. kada odem na desktop i dodam novi folder njemu je ime...
Evo, napokon je i to doslo za android. Link na video da vidite kako to sve sljaka
Danas na marketu postavljen programcic pod nazivom Android Croatia Program predstavlja nadogradnju marketa za lakše nalaženje programa za teritoriju Hrvatske. Filtriranje programa koje već imate instalirane. Pretraga po kategorijama. Sortiranje po rejtingu ili imenu. Program podržava...
Kroz nekih tjedan dana planiram kupiti SE x10 mini pro, pa me zanima dali ima neko iskustva sa aplikacijim "Connectify" te dal ona radi sa android telefonima... Znaći zanima me dal mogu preko te aplikacije ići sa mobitelom na net dok sam doma, ili ću ipak morati kupiti ruter... Isprićavam se...
Pozdrav svima! instalirao sam Swype_1.60.36.8214_HVGA koji ima podrsku i za hrvatski jezik.sve radi odlicno,jako je brz i relativno precizan,osim sto kod pisanja smsa s hrv znakovima pogotovo slova č,đ,ž itd ta slova ''obracunava''kao najmanje 20-tak znakova tako da mi kod poruke od cca 70...
Zašto ne mogu naći LauncherPro u marketu? e da btw instalirao sam DarkSense temu na Galaxo 1.6.3 i bila mi je defaultna tema, pa sam skinuo neku drugu. Dok mi je bila defaultna, kad bi otisao u Menu bila bi crna pozadina, a sad mi je pozadina od Home pozadine, jel zna tko kako to rijesiti? tnx...
Poz ovako,dali postoji kakva opcija de se iskljuci navedeno,tj nesto poput odjave s navedenih alikacije,naime na talku ima ali kad opet kliknem na aplikaciju automatski sam prijavljen,pa bi molio ako netko zna da mi kaze sta i kako.. thx
Evo jedan poticaj developerima, a primjetio sam da ih ima na ovom forumu. Vjerojatno ste već upoznati s ovom akcijom: http://budikreativan.tportal.hr/ Tražilica ne izbacuje ništa na ovu temu i šteta da ostane neprimjećena na forumu jer je ostao još jedan dan za prijavu (tnx na ispravci,...
pozdrav ljudi.. imam jedan problem, jucer sam cito na forum.hr o aplikacijama za android mobitele.. skinuo sam ih nekih 10 i javilo mi je da je puna memorija i ponudilo mi je neki menanger da mogu unistalirat aplikacije.. trazio sam na engleskom preko googla al nista bas nisam skuzio pa sam...
Tek sad sam inlirao Dolphin Browser HD v2.3.0 na svoj HTC Desire i jako mi se svidja samo me buni sto mi facebook otvara kao aplikaciju dok sam sa standardnim browserom otvarao normalno kao na racunaru. Gdje grijesim? U podesavanjima sam postavio da mi otvara stranice u normalnom izgledu a ne kao...
Pozz.. evo naslov sve kaze.. zanima me dal ove android aplikacije rade na svim mobitelima koji naravno imaju android os jednako... jel neki mobiteli imaju veci neki manji ekran pa me zanima kak to funkcionira..
ne znam sto se dogodilo ali vise nece da me pita prilikom klikanja na youtube linkove gdje da ih otvori nego ide direktno na www.youtube.com u browseru a tamo na svom samsungu 9000 ne mogu gledati youtube filmove prije mi nije bilo tako nego me prilikom klikanja pitao gdje ocu browser ili...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma