ne znam jel pisem na pravom mjestu na forumu, ali evo zanima me koliko nas je iz HR koji radimo za Android OS? koliko imate aplikacija na marketu, koliki broj downloada i slicno... :) ako ima neko drugo mjesto gdje se o tome pise, dajte link... pozz
Imam HTC Wildfire i Bonbon. Aktiviran mi je internet paket, internet cijelo vrijeme upaljen. Na WhatsApp-u je zadnji update. E sada poruke mi znaju kasniti i do 40ak min. Npr. poruka dode u 15.00 a poslana u 14.20. Sve koje znam imaju tu aplikaciju na ajfonu i njima kasni max par min. Dal...
MOGU LI SE INSTALIRAT WIN 7 PREKO 2.2 froya NA HTC WILDFIRE? IMA LI TKO ISKUSTVA S TIM I KAKO SE TO RADI?
ovakav je problem.. imam motoroly defy.. i ne mogu prebacit kontakte u phone ili iskljuciti sync sa gmailom.. razlog zakaj necu sync all contacts jer imam 1000 mail adresa na gmailu a u imeniku za mob nekih 300tinjak brojeva.. i sad mi se synca sve,izmijesa sve.. zelio bih samo ovih 300...
Dakle, dajem ideju ako već nije tko napravio: vidim na marketu imaju neke aplikacije za websms...može li tako nešto za bonbon. Lijepa mala aplikacija gdje ću unijeti korisničko ime i šifru, ona se spoji na net i pošalje to gdje već treba i ja onda biram samo broj iz imenika, napišem poruku i on...
Zanima me je li netko uspio namjestiti ovu aplikaciju da printa web stranice? Inače sve dokumente uredno printa iz bilo koje aplikacije, ali kad želim neku web stranicu, isprinta mi samo njen link. Tako je u svim internet browserima. Radi se o ovoj aplikaciji: ...
Dali netko zna zasto mi se igra nezeli instalirati na mob on se jednostavno resetira i upali ali igra nijeinstalirana, to mi nije jedina igra sa kojom se to desilo i sve su bile full aplikacije tj krekane. Probao sam na desire i radi sve lijepo, aj da mi je mob slab pa mi nezeli igrat da laga ali...
Pozdrav, imam jedan problem. Neda mi da skidam aplikacije s marketa. Pise da ce biti downloadane, pa starting download i samo tu stoji. Pise i da ima veze s google talkom a njega mi ne zeli pokrenuti.. Zna neko mozda kak da rijesim ovo?
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=399&t=181434&hilit=spb+shell+3d Evo pošto nitko ovo ne spominje pa da ja malo. Dakle, sljedeća i naprednija verzija SPB MS 5.0. Razlika je ta da su sada stavili 3D widgete i home screen. Kao i prijašnja verzija i ova nekome radi, a nekome ne. Ja sam...
gdje se na mobitelu nalaze ove slike. kad instaliraš te slike zauzimaju korisnu memoriju, kad bih znao prebacio bi ih na karticu kao i obične wallpapere.
Ovde imate sve (nama poznate) Hrvatskih android aplikacije (Ukljucujuci one za svetsko trziste a od hrvatskih autora, kao i poneka strana ali sa primenom za Hrvatsko podrucje.) http://www.android.co.rs/lista---androidaplikacije---Hrvatske---Po+nazivu---1---20.html Kome treba, dobro mu...
Predpostavljam da mogu imati dva launchera.. medjutim, kada pritisnem home dugme, ne nudi mi koji da koristim (imama gw620 sa 2.2 kuhanim openetna froyom). Sa njim default dodje ADW luncher koji mi se prilicno svidja, ali bih zelio probati jos koji. Moram li ovaj brisati ili mogu dva koristiti i...
izvor:mob.hr jel ste culi za ovo???? ipak cemo morat instaliravat antivirusne programe....
Htio bi staviti neki rom i za to mi treba Clockworkmode Recovery...Kod instaliranja mi prijavljuje grešku "An error occurred while attempting to run privileged commands"....Jel netko zna kako to srediti? Skroz sam n00b oko androida al sam već zapeo na prvom koraku :cry:
Instalirao sam Asphalt i Gangstar igre. Kada sam ih pokrenuo prvi put, trazile su skidanje nekih potrebnih stvari sto sam i ucinio (inace se ne bi mogle pokrenuti). Nakon toga su mi se u galeriji i playeru pojavile slike i zvukovi koje su te dvije igre skinule (Asphalt samo zvukove, a Gangstar i...
Imam jedan problem vezan uz potrošnju na mobilnom telefonu. Svaki mjesec kad račun dođe ja začuđeno gledam u njega. Pa me zanima dal zna netko jel ima koja dobra aplikacija za praćenje potrošnje. Nešto tipa da se mogu konfiguirati cijena razgovora prema mojoj mreži prema drugim mrežama sms mms...
Bok svima, Ne koristim se dugo Android uređajima al jako sam zadovoljan sa svoja dva HTC telefona. Ajmo ovako... Kupio sam novi HTC Desire HD i ostao mi je HTC Desire. I idem upalit HTC Desire u kojem nema SIM kartice da vidim nešto kad u Marketu mogu kupovati aplikacije. Imam Google račun i...
Trazim ovu temu po forumu i ne mogu ju naci.. Ne mogu vjerovati da ju nitko nije otvorio.. Pa evo.. tema je otvorena i nadam se da ćete se potruditi.. Evo da ja prvu stavim.. http://depositfiles.com/en/files/lpmmqw064 Ovo je link gdje mozete free skinuti PES 2011.. Igra je stvarno...
Izašla je neslužbena verzija Firefoxa ili ti Fenneca za Android. Evo nekoliko screenova i videa korištenja i na kraju download link: http://www.youtube.com/watch?v=r5te3LPHk8M&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=1GTHYf5nZoE&feature=player_embedded
Nakon što sam napravio facebook messages upgrade više mi ne dolaze notifikacije za inbox poruke na mob. Koristim facebook aplikaciju od facebooka. Isprobao sam na htc magic, galaxy tab, galaxy s i problem je sveprisutan. Ista pojava je i na BlackBerry. Zna tko riješenje problema?
da vas malo naložim :) Ma pokrenem IE6 radi radi i nakon nekog vremena mi izbaci onu klasičnu poruku: i tako u krug :)
100 Android Apps and Games Pack Jan 16 2011 Velicina: 361 MB Za: Android Os a Moon+ Reader Pro v1.2.10.apk, a More Icons Widget v3.3.apk a MyBackup Pro v2.6.1.apk, a Nexus Revamped Pro LW v1.1.18.apk a Nice Ass Live Wallpaper 5 v1.3.apk, a Photaf 3D Panorama Pro v2.2.3.apk a Photoid...
Dali se netko probao ili uspio spojiti na eduroam, tu imam tutorial kako se spojiti, svega ima za namjestit osim ovoga PEAPv0/MSCHAPv2, ili se to nekako napise ili doda bilo bi vrlo dobro da se moze spojit.
kako bi se mogla kupiti i instalirati app koje nema na našem marketu za kupiti? znam da zemlje eur. unije imaju. radi se o navionics mediterreaean aplikaciji. http://www.appbrain.com/app/marine:-mediterranean/it.navionics.mediterranean
Pozz svima! Imam na svom androidu instalirano za citanje newsgrupa Android Usenet reader - ALI JE DEMO!:thumbdown A super stvar. Ova druga app, ovaj Grounhog reader mi nije bas nesto jako pregledan. ima mi glupe ove zelene linije, i nemogu si nikako postaviti da mi isti postovi budu jedan u...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma