Ovo sam dobio u mailu: "Dear App Inventor User, As we announced on the App Inventor Announcement Forum, Google will end support for App Inventor on December 31, 2011, after which data in appinventorbeta.com will not be accessible and will be deleted from Google servers. You can preserve...
Razvijam aplikaciju za Android i sada ju je potrebno testirati. Aplikacija još nije dostupna na Android Marketu, možete ju skinuti sa donjeg linka ili QR koda. .... Unaprijed hvala. Skinut testni link, aplikacija je dostupna na Android marketu: kino program - android
Da li je netko isprobao ovaj kvazi-Siri prevoditelj glasa? I onda ga pretoči u informacije? Zanimljiv je postotak, sve je više takvih aplikacija. Po meni ne može nikako ugroziti Siri i ostale. http://www.youtube.com/watch?v=VtGpgvUdiFM
bok, dobri ljudi. jeli se može koristiti Skype na Android OS?
Evo teme koja bi mnoge mogla zagolicati. Prvo da razjasnimo što su launcheri, to su programi koji određuju desktop na androidu. imamo kod mog lg gt 540 tvornički dva launchera-orginal od androida i tvornički ugrađen u rom lg launcher. kod mog mobitela mogu reči da mi je ljepši lg launcher...
Ponukan temom na XDA otvaram temu ovdje. Copy paste s teme: Poslao upit autoru zbog zadnje rečenice da pošalje čistu verziju da vidimo; a možda je netko želi koristit ovdje? Ima dosta alternativa(UC Browser, Boat browser, Miren,...) za kojih trenutno nema ovakvih podataka, što ne znači...
jel ikako moguće napraviti da radi mPBZ na android uređaju. U mom slučaju riječ je o HTC Desire. nedostatak jave u nekim situacijama je stvarno hendikep....:angry: pomoć molim
Pozdrav svima Ja sam autor android aplikacije iz Srbije “ViPutnik” koja se bavi svim vidovima prevoza u Srbiji a kao jednu od opcija ima i pregled kamera. http://www.android.co.rs/strana---androidaplikacija---20---com.vision.viputnik---ViPutnik.html Od juce je prosirena lista kamera u...
dakle, pošto ima dosta androidaša na forumu valjda i neki i koriste ovo :) Mene interesira kako sad da profunkcionira ovo i neke dobre stranice na netu gdje se mogu n64 i ps1 igre skidati. Našao sam negdje "psx4droid_v2_v1.1.2.apk" i "SCPH1001.BIN" i to sam instalirao... e sad...skinuo...
Pozdrav svima. Evo nakon Tv Guide-a napravio sam dosta bolju aplikaciju za pregled emsija, razlog zasto nisam samo upgrejdo Tv Guide na Tv Ultimate je natjecaj od T-mobile-a koji zahtjeva da aplikacija nije vec negdje objavljena i tako neke glupe sheme. Uglavnom ova nova aplikacija ima widget...
Eto nakon aplikacije za Bonbon korisnike, evo i nesto malo za vipme korisnike:) Vrlo korisnike https://market.android.com/details?id=cro.perger.vip :) Navalite....
Je li itko uspio upogoniti? Nasao sam na news grupi neke upute, i uspjesno instalirao Java aplikaciju, zatim mZabu, medjutim ne zeli je otvoriti... Pozdrav
Aplikacija Bonbon info, nudi vam brzi i jednostavniji način da : - provjerite stanje svog računa - provjerite stanje besplatnih minuta - aktivirate i deaktivirate pakete, obično ili putem weba - provjerite stanje paketa - posjetite Bonbon internet stranicu jednim klikom - posjetite Bonbon...
Bok, Nisam baš često ovdje i više sam lurker nego sudionik, al sad sam napravio nešto za što mislim da vrijedi i da bi trebalo podijeliti s ljudima... Dakle, mučio me nedostatak kvalitetne .hr tipkovnice s rječnikom, a inspirirao me članak na mob.hr s original Gingerbread tipkovnicom, ali...
ako netko zna bio bi jako zahvalan
Trenutno imamo dvije igre i jednu aplikaciju na marketu i stalno trebamo ljude koji bi testirali aplikacije. Kachooly je trenutno u debeloj beta fazi (iako je na marketu, no samo za rezoluciju 480x800), ali uskoro ce nam trebati svi oni koji imaju druge rezolucije telefona... Ako ste voljni...
Instalirao sam total recall na Samsung Galaxy Ace apliakacija mi ne radi osim SMS remote triger, doduše i to mi šteka.U tom smislu da mobitel tj diktafon na njemu snima samo sat vremena iako bih htio da to bude duže Ako netko ima kakva iskustava da mi pomogne. Hvala
kako nemam tablet, a android emulator je spor za ppzdt i za tablet rez. ga uopce nisam uspjela dici, jel moze netko s tabletom probati ovaj apk? https://market.android.com/details?id=com.inteligang.game.pokermachinelite danas sam pustila novu verziju, s poboljsanom grafikom za tablete, ali...
Dakle, prije nekog vremena napisao sam jednostavnu (a nadam se bar donekle korisnu) Android aplikaciju. Kako sam je razvijao na mobitelu s malom gustoćom ekrana (kombinacija rezolucije i veličine ekrana), nisam siguran kako izgleda na ostalim ekranima s većom rezolucijom. Ako ima zainteresiranih...
Na dotičnom aplikacija talk ne radi kako bih htio. Naime kod chata bih htio da mi ide >ja pa <on; >ja; <on itd, ali trenutno radi tako da moje odgovore grupira ispod njegovih. Kolega ima isti uređaj i kod njega ide chat normalno, tj. on, pa onaj s kim se dopisuje i tako redom, ali kod mene prvo...
Pozdrav cjenjenoj ekipi Unaprijed se ispričavam ako sam falio mijesto za moje pitanje Imam HTC desire Z i htio bi napraviti jedan programčić koji bi mi olakšao moj posao. Radim kao serviser i koristim dosta uputa za razne uređaje. Upute su uglavnom knjige ali imam i u PDF formatu. Na ovom sam...
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=439&t=168691 vidim da se o ovome ništa negovori pa da malo zagolicam android scenu ovim člankom. instalirao sam ga na optimusa i jako lijepo ima sučelje samo što kompletan softver ide na desktop ploče. bilo bi lijepo da se sad nađe pravi korisnik...
Evo, Google je izdao novi program koji omogućuje izradu Android aplikacije na jednostavan način- bez imalo programiranja (s vaše strane, naravno). Pretpostavljam da na sličnu foru radi LabView. Ovo mi se čini kao odličan potez i nadam se da će nešto dobro izaći iz toga. Ja ću probati napraviti...
Ne znam da li ste probali ili niste, da li znate ili ne, ali naišao sam na zanimljivu informaciju. ako ukucate na dialeru niz *#*#4636#*#* , dobit ćete izbornik gdje možete pogledati razne statistike, od lokalne ip adrese, do mac adrese, pa sve do statistika baterije, zauzeća i svega ostalog. ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma