Napokon je izašao Adblock Plus za android. Mislim da će svima biti drago čuti, a važna stvar je i što root nije potreban kako bi Adblock funkcionirao. Google Play link: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adblockplus.android
Pozdrav, da li ima netko pozivnicu za tu igru. Evo link za stranicu www.ingress.com/
Koristim KEYYO aplikaciju za SIP telefonju putem mobitela, i kada ima dobru vezu putem wirlessa radi aplikacija uredu, jedini problem koji mi se stvara kada sam van hrvatske i spojim se na wirless u hotelu, zračnoj luci ili bilo di drugdje, konekciju imam, aplikacija se sinkronizira sa mojim...
Ne dela na mom S3... Instalira se, pokrene, al nemogu nista surfati njime, ni mobilnim internetom ni WLANom... Nekome radi?
Da podijelim i ovdje link. Gogs me zamolio da uploadam ikone stoga evo, cca. 2600 ikona. http://hotfile.com/dl/82131569/1de0489/ikone.rar.html Ikone pack drugi: 30+ setova, cca. 2850 ikona. Ikone su tipa Suavi, iDroid, iPhone, ima jednobojnih(sivih, srebrnih).......
Imam X8 i skinuo sam Route 66 + maps.Sada kad idem na određivanje rute po adresi, kad dođe do koraka unos kbr automatski ga prekoci i ponudi mi opciju "rasrizje". Moze kakva pomoc ?
Ima li itko kakav valjani link za skinuti a da provjereno radi na rezoluciji SG S3 ?!
Parking SMS Scheduler je aplikacija za olakšavanje plaćanja parkinga putem SMS-a. Iako već postoji dosta aplikacija za plaćanje parkinga mobitelom i većina njih je doista dobra one se uglavnom svode na slanje 1 poruke i evenutalni podsjetnik da parking ističe. Ono što Parking SMS Scheduler...
Nova igra, aktualna tema :) Fun Football - Euro 2012 Ako vam se svidi, bio bih zahvalan na komentaru/ocjeni... Pozdrav, Damir.
Aplikacija Hajduk News je namijenjena svim navijačima Hajduka koji žele biti informirani o svom najdražem klubu iz različitih medija na najlakši mogući način. Za sada su podržani Slobodna Dalmacija, Dalmacija News, HajdukTV i službeni hajdukov Twitter račun. https://bitly.com/hadjdukApp Ako...
Instalirao sam na samsung galaxy, aplikaciju "goChat" za koju piše "Share images and location • Send video, photos and voice notes over Facebook chat". Bez problema pošaljem sliku iz kamere ali kad idem slati video (direktno iz kamere ili foldera sa video snimkama) dolazi poruka: "error, could not...
Pozdrav. Imam pitanje i apsolutni sam početnik pa se unaprijed ispričavam ako nešto blesavo izvalim. Htio bih napraviti /dati izraditi/ skinuti aplikaciju koju bih stavio na dva tableta (kineza) koji rade na androidu. Aplikacija bi trebala moći učitati txt file koji bi bio u obliku: proizvod 1 ...
Molim za pomoć oko preporuke za neki free softwer za detekciju prisutnosti i kvalitete 2G/3G signala ? Ja sam VIP-ov korisnik i na svoj HTC sam iz Marketa instalirao programe Opensignal i Sensorly. Prvi mi radi odlično ali može dati podatke o kvaliteti signala samo za Vipovu mrežu a meni treba i...
Pozdrav, koju aplikaciju preporucate za upravljanje HTC Wildire preko računala? Za sada imam: AirDroid-mana ne radi preko ukljucenog mobilnog interneta, zahtjeva Wifi (koji sad nemam) Remote Web Desktop-ne mogu ucitati kontakte kako bi lakse tipkao sms-ove
Pošto na ovom forumu nisam uspio naći nigdje odgovor na pitanje dali postoji ikakva mogućnost da svoj mobitel koristim kao Web kameru, odlučio sam malo detaljnije progooglati i evo što sam našao. http://www.placaware.com/?page_id=6 Instalirao sam na mob sa marketa USB Webcam, instalirao sam sa...
Pozdrav! Nakon što sam instalirao najnoviji runnymead sve lipo radi osim titanium aplikacije, naime svaki put mi kaže da nije prepoznao root access? što da radim? kako to promijeniti? za sve drugo valja osim za tu, vjerojatno najvažniju aplikaciju?
Dakle, povezivanjem npr. žiro računa u pbz-u s google checkout-om se mogu kupovati aplikacije na marketu. Dodavati ću ovdje aplikacije za koje vjerujem da se isplati kupiti (bilo da su na popustu i/ili su odlične). Pokušati ću staviti i riječ dvije zašto se isplati kupiti...jer već postoji tema o...
da li ima neka aplikacija za slanje sms-a i razgovora preko wifi-a za android tablet koji nema mogućnost 3g-a
Evo izasla je nova aplikacija za android... Omogućava vam pregled ponude za noćne izlaske(trenutno ZG i RI).... Probajte, komentirajte, dajte prijedloge i sugestije prijavite bugove https://market.android.com/details?id=com.ninePm.main Cijela stvar postoji i na Webu na http://www.9pm.hr
Ne znam da li već bila slična tema, no zanima me da li postoji nekakav tutorial kako staviti neki PSX emulator na Galaxy S2 i kako zatim stavljati gore igre? Da li mob mora biti rootan ili ne?
Nisam dosad nikako pokretao taj foursquare, nisam ni znao šta je točno osim da je neki social networking. Uglavnom prčao danas po widgetima i pokrenuo taj foursquare. Maknuo ga odmah, no mislim da je zbog tog došlo do toga da se sad nekako uvrstio u start-up, napravio neki proces, što li već, jer...
Pozdrav, trebam savjet, iz jedne drzavne ustanove su me trazili da bi napravio android aplikaciju, nesto jednostavno, sto bi koristili svi zaposleni kod donosenja nekih odluka prilikom glasovanja. Znaci aplikacija kod koje ce na ekranu stisnuti ZA PROTIV ili SUZDRZAN. S time da bi se svi glasovi...
*broušura dostupna klikom na sliku Eto napokon složeno nakon 2 mjeseca svaki dan po ~8h uspio to privesti kraju (barem ajmo za reći 1.0 verziju :)). najteži naravno počeci, di, gdje, što, kako ali kako je vrijeme odmicalo postajalo je sve lakše i lakše za učiniti nešto što se naumilo. radi se...
Konkretno ... shazam, Twiter, talk, Sims 3, Layar, Navigacija (stavio bih neku drugu), Foursquare .... to su aplikacije koje su sastavni dio androida, a vjeovatno ih nikad neću niti probati, a kamoli koristiti ... :loco:
Pozdrav! Kupio sam HTC Hero (T-mobile G2) i imam problem sa spajanjem na android market... Kliknem na inkonu "Market" i tamo mi traži da kreiram google account (ali na 0,1sec pokaže prije toga ikone kao da sam ušao u market) , mogu odabrati da li novi ili postojeći , odaberem postojeći , sve...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma