Bok, evo na sljedećem linku možete vidjeti kako napraviti root na svojem mobitelu pomoću aplikacije Framaroot - http://www.imgspirit.com/framaroot-how-to-root-your-android-phone-easily/ pozz :freezing:
Imam od ove zime GO launcher na Xperiji i prije 7 dana sam instalirao GO locker. Izvanredno je kakva mogućnost personalizacije postoji! Međutim, primijetio sam, Messages+ su mi obično imali pop-up koji bi iskočio bar za prvi primljen SMS. Sada, otkada je Locker, imam obavijest na "polugici" odn...
Naša nova igra (ovaj put za djecu) dostupna je na Google Playu. Svaki komentar je dobrodošao. Google Play link: Best Memory 4 Kids (v1.0.0)
Izazovite svoje znanje o filmu igrajući jedinstvenu igru ✪Film Kviz Igra 3D ✪! Nabavite ovaj originalni kviz sa pitanjima i odgovorima,takmičite se protiv drugih igrača i dokažite da ste pravi filmski manijak igrajući ovu kviz igru besplatno! Pitanja o zanimljivostima iz sveta filma nikada nisu...
Pozdrav:big smile2:, trebao bih malu pomoć. Naime vidim da ima sve više malware-a koji su štetni za androide, pa sam odlučio zaštiti svoj mob. Na internetu sam čitao malo o antivirusima za android telefone i svugdje piše drugačije, pa reko da pitam vas. Zanima me koji je po vama najbolji...
kratki opis : The rebirth of the legendary action-platformer, with brand-new visuals and controls redesigned to fit your device. ** SlideToPlay – 4/4 – “A gorgeous and athletic blend of platforming and exploration” ** TouchArcade – 4,5/5 – “Shadow and the Flame is a Prince of Persia game in...
Širite riječ Božju s aplikacijom ✞ Biblija Kviz 3D - Vjerska Igra ✞! Postanite misionar i pomozite svećenicima diljem svijeta da šire Isusovo Evanđelje mnogim nevjernicima i preobrate ih u kršćane! Preuzmite ovu kviz igru, zabavite se i odgovorite na pitanja iz Svetog Pisma kako bi što veći broj...
Sestra posjeduje SE Xperia X8. S Androidiom 2.1. Kao i zadnju verziju Skypa. Problem je sljedeči, kada vrši Skype razgovor, s vremena na vrijeme čuje zvuk unutar poziva. Defaultni zvuk poziva. Probao sam mjenjati verziju Skypa, s time da ne znam koja bi dobro radila, kao i čistio memoriu Skypa....
Nova igra oblačenja za djevojčice koje vole modu, stil i modne trendove! Igra oblačenja slavne cure je uzbudljiva besplatna igra za djevojčice koja vam nudi priliku da pokažete kako kreativni možete biti u odijevanju svoje poznate djevojke za posebnu prigodu. Izaberite njenu savršenu šminku, trendi...
Pozdrav svima. Ovako, zanima me podržava li ijedan Android smartphone primanje E-maila u realnom vremenu (tipa BlackBerry)? Znači, za sada na svojoj Xperiji T imam 4 računa, ali tamo imam opcije kada želim da se spaja na server (postavljeno mi je na svakih 30 minuta), što znači ako je mail stigao...
Koristi li iko google music? Uglavnom, zadnja verzija je izasla, i svu muziku sa akaunta mi skida na telefon, a ne mogu to otkazati. Prvo, niti imam mjesta na telefonu da stavim svu muziku, zato je ipustam sa clouda, a drugo, usporilo mi je net zbog konstantnog downloada. Help.
Zanimaju me dojmovi korisnika VPN-a na mobu u privatne svrhe, kako vam se pokazao u praksi s obzirom da većina nas ima dinamički IP... Kako ste riješili svoj setup? Zasad imam dosta pitanja, ali još uvijek sam u fazi guglanja. Razmišljao sam napraviti openVPN vezu između home PC-a i moba jer mi...
Imam problem. Skinio sam 2xl mx offroad apk file velicine 37mb i data file koji je velik 130mb nakon otpakovanja fajla. instalirao i kopirao data u neku mapu u mobu i pokrenem igru a ono lite verzija,onda sam obriso i ponovo instaliro i sad kadd pokrenem igru uopce kao da nema data,trazi me da...
Dakle, preko Google playa sam skinuo Windows 8 live wallpapers, njih 12 komada, od kojih mi paše samo jedan. No, problem nastaje s AirAdd on reklamama, koje se počinju javljati nakon nekih 8 sati nakon instaliranja-svugdje, kada pokrenem Player, kameru, u notifikacijama... Instalirao sam AirAdd...
Evo kako se može riješiti problem što su slike pridružene kontaktima i sinkronizirane s gmailom onako sitne i pikselizirane...čak i ako se stavi slika veće kvalitete, nakon sinkronizacije gmail opet smanji sliku. Dakle, jednostavno rješenje za veliku sliku pozivatelja je odličan program Big! caller...
CINEMATIC - U KINO SA STILOM Cinematic je besplatna aplikacija omogućuje lakši odlazak u kino. Odaberite kino, pronađite film koji vas zanima i rezervirajte ili kupite kino ulaznice! -> PREUZMITE <- Lajkajte nas na Facebook stranici - Cinematic.hr ili ovdje ostavite svoj feedback na...
Ima neka aplikacija koja pokazuje jačinu svih mreža, ne samo onu na koju sam spojen (domaću)? Ukratno, Tele2 me živcira, postalo je iritantno prebacivanje između T2 i TM signala u mojoj grabi, (pre) često sam nedostupan. Razmišljam o prelasku na Vip ali pitanje je kakav će i njihov signal...
Ili ti kako ugasiti da mi chrome podcrtava svaku rječ koju napišem ako nije na engleskom?
Možda je pitanje glupo ali ne znam kako iz gmail aplikacije kad dođem u folder smeće pobrisati sve poruke koje su u njemu. Do nedavno sam koristio gmail za iphone i nekako mi je puno ljepša i lakša za korištenje na iOS nego na androidu
Da li netko zna kako da u GMail aplikaciji, kada odem na Sent items vidim na listi mailova kome su mailovi poslani? Trenutno na vrhu svakog maila piše "me". Mislim, znam da sam ga ja poslao
Molim POMOĆ, kako ukloniti tvornički instalirane programe poput talk, google+, Messenger+ i sve u vezi dopisivanja? Kobni uređaj je I9100 (galaxy S2)
Dakle ima li tko iskustva i za preporuciti aplikaciju za Tablet. Gore je Android 4.0. Aplikacija bi trebala biti za ne rutani tab i po mogucnosti besplatna. Znaci sa PCja ili cak sa drugog taba ili android telefona spajanje na udaljeni Tab i da ima full remote desktop.
Imam čudan problem s Viberom, kupio sam tati polovni, ali neraspakirani HTC uz kojeg nije došla memorijska. Imam Xperiu X10 Mini, izvadio sam iz nje memorijsku i stavio u HTC i isao podesiti Viber tati, podesim ga i ''ulogira se'' ali se meni na Xperii iskljuci, i tako stalnooo.. ne znam u čemu je...
Pozdrav forumasi,imam jedno malo glupo pitanje.Da li se perofmanse mobitela ugrozavaju ako imate brdo aplikacija?Hvala unaprijed.
dal je moguce kako stavit na gmaps photo layer pa da se mogu vidjet slike s panoramia kao na gmaps na kompu ili na google earth? ili mozda postoji neka druga aplikacija gdje se hodajuci po mapi mogu vidjet fotografije tog podrucja?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma