Ovde sam našao upute kako da pošaljem odabrani dio mape na mobitel za korištenje offline ali nešto mi ne ide. Nakon 5-tog koraka (send to device) kaže mi da je poslano na moj mobitel ali ja tu kartu nemogu nikako da pronađem na mobitelu. Piše da trebam na mobitelu uključiti neku dozvolu (setting /...
Pozdrav Da Vas čujem :) Koliko Vas igra? Kako napredujete? Možda netko ima neke korisne savjete... I tako...
Koristim hangouts za sms poruke. Htio sam poslati poruku za placanje parkinga, ali kada upisem broj konkretno 708311 doda mi 0 ispred svega, pa onda pise 0708311. Nulu ubaci tek kada upisem petu znamenku, do tada ne. Naravno s tom nulom ispred ne mogu platiti parkiranje. Prije mi se to nije...
Ima li tko slični problem? Naime kalendar Hrvatski praznici mi se ne prikazuje ni na Xperia U ni na Wildfire S.
Poštovano društvo, htio bih vas obavijestiti da je od danas na Android Marketu dostupna igra "Ultimate BlackJack 3D" čiji sam autor. Više o igri možete doznati na stranici: www.ubj3d.com Igra je bila jedan od pobjednika na VIDI Android natječaju br.2. Srdačan pozdrav,
Imam problem sa tom apk ..mpbz..Do neki dan je radilo sve normalno,sad već drugi dan ne radi, jednostavno je nema na mobu,nestala..kad je želim ponovo instalirat izbaci mi tu gresku...Da li je rom pukao pa me hebe ,jel se može da greska kako rijesit da ne radim reset moba...Inače drugo sve...
Proučavao sam nekoliko aplikacija za pronalazak zagubljenog android mobitela i koliko sam vidio jedna od najboljih je “Cerberus”. Napravio sam account na njihovoj stranici i skinuo aplikaciju na moj android mobitel. Nakon instalacije sam upisao svoje podatke ali stalno dolazi poruka „Problem s...
Nervira me jedna stvar, kad idem poslati SMS, otvorim imenik i prikaže mi sve kontakte ali uz njih još i kontakte kojima u nastavku piše .... gmail.com. Kako da uklonim te kontakte Android 2.3
Prije par dana sam imao priliku se poigrati s bluetooth zvučnikom. Takav način slušanja glazbe mi se veoma svidio pa sam išao malo Googlati i tražiti cijene takvih zvučnika. Iole dobar zvučnik nije ispod 500 kn, a i taj nema čak ni stereo. Pošteni bluetooth zvučnici sa stereom, tipa Bose, su...
Double tap to lock na bilo kojem uređaju -mali trik kako na bilo kojem uređaju imati double tap to lock (zaključavanje) -jedini uvjet je neki drugi launcher Koraci: 1. instalirati neki drugi launcher tipa Apex, Nova i slično (bitno je da je moguće podešavati geste (gestures)) i postaviti...
https://github.com/PkmX/lcamera Zasad dostupna samo za Nexus 5 i 6 na Lollipopu. Fičrs: True manual focus (adjustable focus distance) Manual exposure time (0.8" to 1/75000) Manual ISO (40 to 10000)
De koja je to shema sto se prodaju uredji s tom aplikaciom po masnim ciframa?
Molim pomoć.S obzirom da sam nabavio samsung duos s 7562 mobitel mi ne podržava avi format.Instalirao sam neke playere tipa bs player,v player i video player oni čitaju ali zamrzavaju.E sad zna li neko koji player čita jer mx player koji sam isto bio instalirao neće ni da otvori.
Recite mi, htjeo bih na Z1 compact staviti staru verziju xperia tipkovnice, tj. keyboard xperia 2011. Naime, u novoj verziji nema one klasnicne tipkovnice koja se klika tri puta da bi se doslo do zeljenog slova, a na staroj ima. Kako da to nadjem? Nasao nesto na netu, ali kad skinem to bude u...
slucajno sam je izbrisao i ne mogu je sad naci bio bih zahvalan ako tko ima da postavi ili da me uputi di da skinem...hvala!!
Pomoc , dajte prijedloge za najbolje Hrvatske android aplikacije . Ja imam jednu jako dobru aplikaciju , dajte i vi ostali svoje . Moja je https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.hrvatskenovosti
Iza projekta Cider stoje šestorica studenata sveučilista Columbia. Cilj ovog projekta je omogućiti Android uređajima pokretanje iOS aplikacija. Zanimljivo je to što se ne radi o običnom pokretanju u sandbox virtualnoj mašini, nego o puno dubljoj integraciji. Evo kao to izgleda shematski: A...
Molim ako ima neki korisnik aplikacije internet bankarstva za RBA koji placa 9kn mjesecno za token aplikaciju na mobitelu, posto rba naplacuje svaku reinstalaciju aplikacije 50kn, a svaka reinstalacije OSa zahtjeva novu instalaciju tokena, jel uspio rijesiti taj problem sa titanium backupom? Npr,...
Brat si uzeo ovaj telefon ,ne radi mu fb.Ni na proslom mu nije radilo.Kada skine fb sa stranice pise nesto conection lost.Naravno konekcije ima.Ne vidim u cemu je problem
Ekipa ima li načina da se google now upogoni na Note 2 , operater vip , pokušavao sam promjenama lokacija trestartima ali kako god napravim i dalje mi u postavkama kaže da google now nije dostupan u našoj zemlji ....
Pazi ovo. Ne znam ali svojevremeno se vrtilo kako će se sama app (WhatsApp) početi naplačivati. Pustimo to sa strane... Nego, idem stavljati homemade ROM na svoj Galaxy Nexus uređaj pa tako instaliram i dotičnu app koju sam i prije u originalnom ROM posjedovao, kad ono prilikom instalacije...
Super ima lockere i theme ali me zanima kako to skinuti uvjek trazi neko placanje ili skupljanje bodova preko nekih app kad se skida kaj to ne ide drugacije,,,GO Locker mi se svida zato ne zelim ici na druge sl. stvari samo me j... to sta ne mogu skinuti nis ima samo jednu sliku a ostalo nis...ako...
Dakle pala mi super ideja za aplikaciju kakve nema u Hr i krenuo bi u realizaciju projekta ali se ne kuzim u to.. Pada mi na pamet neki zajednicki pothvat s nekim ali bi molio savjete kako to ide s postavljanjem na Google market i mozda zaradom..
Dakle lik je sastavio tutorial za Tasker. Ovime možete direktno odgovarati na SMS poruke putem PC Chrome pretraživača. Dok ostale aplikacije tipa MightText troše previše resursa i baterija Tasker troši skoro ništa. https://plus.google.com/113385956777514004917/posts/SRMu17sUDdR 3B7D_-6n5Dw
Neke aplikacije na mom telefonu se automatski startuju, i kada upalim WiFi uvjek sam online, kako bih to mogao promjeniti. Radi se o Facebook-u, Viberu, whatsapp-u i skajpu. Probao sam sa raznim pluginima ali bezuspjesno. Ima li neko sugestiju kako da voo promjenim?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma