Vifocal W92 evo jedno vrijeme je kod mene taj mobitel. inače ovo je potpuno novi kineski brand koji izgleda da želi biti u vrhu kineskih mobitela, naravno to je dugačak put ali sasvim sigurno da su dobro krenuli. Jer su u samom startu već ponudili osmojezgreni mobitel po vrlo prihvatljivoj...
monstrouzan phablet po svemu,a posebno po kapacitetu baterije.... -ekran 1920x1080 IPS,6,44" -memorija 32/64GB,2/3GB RAM -kamera 13MP,OIS,AF,LED -Snapdragon 801 Quad-core 2.3/2.5 GHz Krait 400 -baterija 4250mAh -težina 215g
ZTE blade g star kupljen prije nepun mjesec dana.Kada uključim kameru automatski radi kamera na ekranu,a na glavnu kameru se ne mo6e prebaciti,jer ikonice za prebacivanje više nema na ekranu.Do sada je sve radilo kako treba.šta napraviti i kako je mogla nestati kamera.Unaprijed hvala.
Pozdrav Evo razmišljam o kupnji ovog uređaja. Probao sam malo se igrat s njim u City centru i moram priznat da me ugodno iznenadio. To je ovaj uređaj MTK MT6582 Quad-Core ARMv7 Processor, 1.3Ghz 5" QHD TFT Lcd
Pozdrav svima, potreba je baš nabaviti neki novi GSM pa rekoh zašto ne bi isprobao ZTE (jedan poznanik ima i naručio preko ebaya za manje od 400kn + 100kn troška carine, nikakve druge informacije ne znam, osim tih, ni model - ništa). Međutim, meni upalo ovo; ...
Bok, otvorio sam temu ovdje jer mi se čini nekako prikladnije jer postoji mogučnost da Nokia stavi u prodaju model pod imenom Normandy koji bi bio pogonjen Android sustavom. više o Nokia Normandy kaj vi mislite o tom ? dali bi kupili Nokiu s Androidom gore ? Iako znamo da ćemo više vidjeti...
Stavim filmove na sd i normalno rade,koristim mx player.Problem je u tome sto nakon nekoliko dana video nestane,a ostanu samo mape i titlovi,znači bez videa.Uređaj je gygybyte roma,kartica 16gb.
Je li netko kojim slučajem kupio ovaj mobitel? Trenutno je na nekoj akciji i kroz par dana ću ga vjerojatno kupiti za cca 1200 kn (za carinu i PDV još moram provjeriti). Za sada mi se sve sviđa, a pogotovo baterija koja bi trebala držati minimalno 5 dana prosječne upotrebe. ...
jučer mi je iskočila obavjest da mi se memori kartica isključila, al nisam obračo pažnju na to jer nisam imo potrebu koristit mobitel jučer i danas hoću da vidim šta je to bilo i vidim da mi mobitel uopće ne registrira memori karticu? Kad uključim usb , mogu otvorit samo memoriju telefona a...
pozz ! Na jednoj stranici se nudi atraktivni AND smartphone dual sim, ali ne piše marka i model.Znam samo da je procesor spreaadream 6820 http://www.megapopust.hr/65-popusta-na-android-smart-phone-mobitel-u-bijeloj-boji-uz-ukljucenu-dostavu-platite-399-kn-umjesto-1140-kn-amex-i-diners-na-rate...
pozz trebam pomoc necakinja mi se igrala sa mob i izbrisala mi cijeli mob sve formatirala i ubacio sam novi rom na memorijsku karticu i u recovery modu kada idem okrenit instal pise instalation aborted status 6 jel zna neko sta je to
Pozdrav, novi sam na forumu tak oda ne zamjerite ako sam promašio podforum. Kupio sam prije 3 mjeseca Prestigio 4505, i svako jutro kad se probudim mi je ugašen a ima prije spavanja +60% baterije (ali mi je WIFI uključen preko noći tako da sumnjam da se baterija tako brzo istroši...?) Ponekad...
Problem je u tome da kada mi stigne poruka da nema tona. Do danas ujutro je radio savršeno i odjednom nema tona za poruke. Probao sam mjenjati u audio profilima i pojačavati zvuk, pokušao sam i isključiti mobitel, iskreno ni neznam gdje se mjenja ton poruke tako da nije ni čudno što ne radi. Eto...
Tablet je : http://www.intelkom.hr/opis.php?id=4365 Problem je da kad preko WiFia idem downloadat neke fileove,npr sa stranica faxa skidam stare kolokvije,pise skidanje u tijeko,vrti se ona crta u krug i tak stoji,prije system restora je skido normalno i nakon restora nece,software: 4.1.1
Kupila sam danas Prestigio 4044 pa se jos ne snalazim bas najbolje s njim. Ne znam kako da promijenim zvuk alarma ili poziva, msm mogu promijeniti ali samo ono sto je fabricki memorisano kao ringtones, a ne znam kako da postavim mp3 kao zvuk zvona. pls help
Naime kupujem smartphone do max. 1000 kn, ovaj Vivax mi je zapeo za oko,.. ali ne znam kakve je kvalitete s obzirom da je "hrvat",.. jel ga je vec netko kupio??? Zna netko nesto o njihovim proizvodima,.. mozda netko ima tablet pa da nesto kaze kakav je touch itd,.. svaka informacija dobro dosla,.....
Vidio sam u A.Mallu prezentacija novih Panasonic smartphonea .... izgleda da se Panasonic ponovo vratio na tržište pametnih telefona ovaj puta sa 5 novih modela baziranih na Android OS-u, svi su dual-sim. Uređaji su srednje klase ... ne znam koje su im cijene ... T31 T21 P11
Imam problem kod nadogradnje firmware-a na noviju verziju (preko wifi ili preko sd kartice) krene i izbaci update.zip is not correct. dali itko ima ikakvu ideju. evo i slika.
Imam problem koji mi se pojavio prije par dana. Kad recimo sa fb aplikacijom zelim ucitati sliku normalno se ucitava ali mi gore ne prikazuje gore onaj status koliko posto je ucitamo i to. Kad pustim muziku i kad odem u pozadinu da svira dok sam na netu jednostavno je nema,moram ici u muziku i...
http://www.gsmarena.com/benq_a3-5847.php Povratak Siemensa,tj BenQ :) Steta sto i Siemens nije u imenu. Pored A3 dolazi i F3 model. Nije lose
Pozdrav forumaši imao sam jednu nezgodu pa bih vas pitao za savjet. Imam Zopo C2, mtk6589 kinez, i prije par dana mi je baš nezgodno pao dok sam mico knjige sa stola i sletio točno na ekran. Staklo nije puklo ali sam odmah vidio da mi se na mobitelu javljaju bijele okomite linije i da imam puno...
Operating System - Android 4.2 Ekran - 4,7" IPS ekran Rezolucija- 854x480 pixels CPU - MTK 6577 Dual Core 1.2GHz RAM - 512 MB ROM: 4GB Kamera - Front 0.3MP+Back 5MP Dual Cameras GPS Bluetooth, 3G Wi-fi povezivost
Ekipa draga, Dobar dan. Imam problem. Kako napravit factory reset na navedenom tabletu? Napomena: Tab nema fizicke tipke volumena. Pa ako netko zna kako drukcije napravit factory reset neka kaze.
Ovako, dobio sam nedavno Vip Racer III Mini (to je ustvari ZTE V790). Kupio sam micro SD od 8 GB, tako da imam dosta memorije za aplikacije, ali mobitel ima jako malo unutarnje memorije (oko 40 MB). A problemje sto, kolko sam skuzio, Android po defaultu sprema na unutarnju memoriju, a onda...
još jedan phablet sa impresivnim specifikacijama... -Dual SIM (Dual stand-by) -zaslon IPS 1080 x 1920 pixels, 5.5 " -Chipset Qualcomm Snapdragon 800 -kamera 13 MP, 4128 x 3096,AF -2GB RAM,micro SD podrška -OS, v4.2.2 (Jelly Bean)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma