Pozdrav, ne znam da li sam pogodio temu, ali imam jedan problem. Kako da napravim glavni restart memori kartice? Hvala unaprijed!
Bok novi tjedan nova recenzija :nerd: ovoga puta za telefon Asus ZenFone 5 Pa idemo vidjeti kako se je Asus pokazao na testiranju. Prvo što bih želio pokazati, to su bitnije teh. specifikacije:
Bok s obzirom da imam jedan vrlo lijepi kineski phablet, odlučio sam vam predstaviti phablet snažnog hardvera kodnog imena iOcean G7. Stoga prvo pogledajte malo specifikacije ove mrcine. MT6592 1.7GHz Octa-core Mali 450 Android 4.2 2GB Ram
Nisam našao prigodno mjesto pa sam ovdje stavio Posjedujem kopiju iphona 5 (dobio for free) e sada me zanima da li se moze ubaciti neki OS u njega npr. 7 jer je gore sada android 4.2.2 i sasvim solidno sljaka onako kako sam ga testirao dakle specifikacije kazu ovako ...
Na Asus MEMO Pad u HD7 pokusao sam hard reset ali sam umjesto hard reseta greskom izabarao Boot Mode_ pa sada na displeju vec satima imam FASTBOOT mode... Ispred ovog teksta je znak jednakosti sa strelicom naprijed.Pokusao sam da ga iskljucim ali pritisak na tipku za ukljucivanje i...
Dosta se šuška ovih dana o Find 7. Oppo nas je već teasao o specs. Govori se da će biti S800 ili S805,4GLTE je neizbježan i moguće je da će biti baterija biti 4K mAH Evo par potvrđenih: -5,5 Inch ekran s feelom kao da je 5Incher(kako god bilo obožavam phablete) -2K rezolucija (2560x1440)...
Specifikacije: Ekran: 5" QHD IPS Procesor: Quad Core 1.2 GHz OS: Android 4,4(KitKat) Memorija: 4GB i 1GB RAM Proširivost: MicroSD do 32GB Kamera: 8 mega pixel kamera /2 MP prednja kamera Baterija: 1950 mAh Ostalo: Bluetooth, G-senzor, WiFi, GPS
Nubia Z7 -ekran 5,5" 2560x1440,IPS -3GB RAM,32GB ROM -13MP kamera,4k video -Snapdragon 801,2,5Ghz -3000mAh baterija -Dual Sim,LTE podrška
imam ovaj model kineza, na njemu je Android 4.2.2, i neznam kako da riješim problem, Naime kad god se spojim, bilo wifi-em, ili Data konekcijom, svaki put mi skine neku "igricu, ili neki kineski proramčić, nekad i više igrica :((( u google play sam isključia ažuriranja, ali to se...
http://www.gsmarena.com/zte_blade_iii-4983.php Planiram ga upiknuti uz produljenje pretplate u vipu; 250kn. Zanima me da li ga tko ima i kakva su mišljenja? Internet baš ne vrvi informacijama i recenzijama ovog mobitela. Ne planiram koristiti mobitel za računanje energije sudara čestica u...
Treba mi preporuka za normalnu tipkovnicu za Alcatela 4030 android. Uz mobitel je dobivena swiftkey 3 tipkovnica, ali posto ce mobitel koristiti starija osoba, trebala bi mi preporuka za neku klasicnu tipkovnicu koju da skinem? Skinuo sam bio neke tipkovnice, ali nisu me nimalo odusevile, ono...
Nokia je danas na MWC-u predstavila tri low-end uređaja pogonjena "forkanim" Androidom. Na uređaje će se moći sideloadati Android aplikacije, ali Google Play neće biti dostupan kao ni ostale Google aplikacije već će se koristi MS/Nokijin portfolio aplikacija i usluga. Na uređaje će biti moguće...
Izgleda da je HG Spot napravio prvi hrvatski smartphone. Slika preuzeta sa dnevnik.hr Specifikacije: Po meni, najveće mane su mu niska rezolucija i nedostatak 3G-a. Baterija bi trebala biti dobra, 1600 mAh i dobiju se dvije u paketu. Cijena 499kn. Više na:...
Amazon predstavio svoj mobitel. Uređaj pokreće Amazon Fire OS kojemu je baza Android OS -4,7˝, 720x1280, 312 ppi -32/64 GB -2 GB RAM-a -13 MPx -Snapdragon 800 -2,2 GHz procesor -2400 Mah baterija
Elephone P7 Blade Evo još jedan u nizu jeftnijih kineskih dual sim mobitela iz srednje klase odnosno mid-range klase koji vam ja želim predstaviti. Ovaj mobitel će mnogima biti zanimljiv najprije zbog cijene, koja je inače cca 120$, a i zbog dobrih perfomansi. Također će uskoro doći update...
Ima tko iskustva sa ovim? http://www.links.hr/?option=katList&id_kategorija=0407&naziv=gigabyte
Bok :) prošli tjedan sam dobio GooPhone i5S i nakon određenog testiranja, napisao bih kratki osvrt na njega. Moram priznati da nisam do sada nikada imao klona ili kopija nekog poznatog branda / modela. pa nisam znao što očekivati. Ali već na prvi pogled bez ikakvog pretjerivanja sam dobio...
Ovako...Idol kupljen u HT...na njemu je Android 4.1 i htio bih ga dignuti na 4.2 , 4.3 ako je moguće...OTA ne nudi nove inačice...postoji na Alcatelovoj web stranici software upgrade ali ne znam koju inačicu skinuti? Na Jubito nisam našao riješenje. Help!
Frendica je štiklom slucajno udadrila po ekranu Alcatela Idola i ekran je puko i touch joj ne reagira. Ja sam sada gledao na ebayu cijeli komplet lcd,digitizer za 50dolara znaci oko 300kn izađe. Sada moje pitanje dali je sigurno kupiti iz Kine taj cijeli komplet i onda odnijeti to u servis da...
još jedan potencijalno zanimljiv model u srednjem cjenovom razredu... -ekran 5", 720x1280 IPS -memorija 16GB,1GB RAM -kamera 13MP,video 1080p -Snapdragon 400,proc.1,6Ghz quad core -baterija 2410mah -Android OS 4.3
Alcatel ot 918 imam problem s ovim mobitelom napravio sam hard reset i sad nemogu završiti postavke kad ga upalim odaberem jezik vrstu tipkovnice google račun i izbaci mi Ispričavamo se Aplikacija čarobnjak za postavljanje (procescom.jrdcom.jrdSetupWizard) je neočekovano zaustavljen. molimo...
Nije trebalo dugo da se j Amazon prikljuci u mobilnu industriju. Prema govorima, mobitel ce imati mogucnost 3D prikaza. Iako kazu da je neka nkva vrsta 3D, sto nije vidjeno na mobovima(tipa HTC evo 3D), 3D mi je potpuno nepotreban na mobu :D Vise o mobu:...
archos 45 platinum http://www.archos.com/us/products/smartphones/platinum/archos_45platinum/index.html Kupio sam ga pred malo cijena i nije među jeftinijima, ono što je presudilo je to što mu je garancija 3 godine i to što se mobitel u slučaju kvara ne popravlja već zamijenjuje novim. Dodatni...
Bok :) zadnjih cca tjedan dana je kod mene Iocean X7S Elite. To je jedan od novih modela Iocean kineske kompanije. Ovaj mobitel bi također mogao biti večini zanimljiv jer 3G WCDMA radi i na 900MHz, a i na 2100Mhz. Osim toga GPS bez pomoći wifi-a i mreže i bez ikakvih fixeva radi odlično. ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma