Bok :) trenutno ću postaviti video recenziju kasnije ću napisati više o ovom mobaču :biggreen:
Uzeo sam lenovo a806 prije mjesec dana i imam problem kada mi je sa spavanju i idem ga upaliti s tipkom power nece da mi se upali. Ja mislim da mi je do androida dali mi tko može pomoći kako lenova a806 rutati i s kojim programom . Unaprijed se zahvaljujem .
Eto i švabe se bacaju u biznis :big smile2: http://www.gsmarena.com/newcomer_linshof_entering_smartphone_market_with_i8_model-news-10315.php http://www.linshof.com/phone.html osim toga Linshof i8 ima vrlo zanimljiv dizajn. kaj vi mislite ?
Kako polako kod nas 4G postaje standard iako za to još ima dosta posla. Po meni osobno 4G telefoni postaju sve zanimljiviji i zanimljiviji za kupnju. Pa sam iz tog razloga odlučio napisati recenziju i ostale podatke za jedan jeftiniji kineski 4G telefon koji se zove Landvo L200G. Sadržaj...
enhanced verzija vrlo popularnog (bar u Kini)MX4,stiže navodno u 11.mjesecu... -Exynos 5430 octa core -fingerprint scanner -5,3-5,5" ekran 1080p ili možda i 2K... -20,7mp kamera i 3GB RAM.... -nešto viša cijena u odnosu na MX4....
Bok :D evo odlučio sam napisati tekst u obliku recenziji za iOcean X8 imam ga već jedno vrijeme, pa krenimo redom. MT6592 1.7GHz Octa-core Mali 450 Android 4.2 2GB Ram 32 GB Rom
Pozdrav, Trebam hitno pomoć. Od jutros moj ZTE Blade G iz čista mira bez da sam ga takao počeo vibrirati i evo još vibrira ne mogu ga zaustaviti... Nastavi vibrirati i kad ga izgasim i u opcijama kad mijenjam psotavke... Ima fiksnu bateriju pa je nemogu izvaditi Što da radim ?? Kako da...
novi brand inspriran uspjehom sada već poznatih nam divova poput Xiaomija ili OnePlus predstavlja ultimativni smartphone po smiješno niskoj cijeni. spec:
predstavljen najtanji smartphone na svijetu: Dimensions: 148.9 x 74.5 x 4.85mm; 155g Display: 5.2" AMOLED touchscreen, 1,080 x 1,920 resolution; around 423ppi; Gorilla Glass 3 Chipset: Snapdragon 615 MSM8939 chipset: octa-core @1.5GHz; Adreno 405 GPU; 2GB RAM OS: ColorOS 2.0 based on Android...
Bok kao što sam ranije obečao da ću napisati recenziju za Elephone P2000, stoga zavalite se u svoje fotelje i stay tuned. Prvo specke: MT6592 1.7GHz Octa-core Mali 450 Android 4.4 KitKat 2GB Ram
Bok, nisam zaboravio na vas pa eto budem koliko god je to moguće predstavio vama prvi iPhone 6 klon. Znači Kinezi su bili vrlo marljivi i vrlo ubrzo nakon predstavljanja iPhone 6 su predstavili svoju verziju pod imenom Vphone i6. :p Koliko je dobar ovaj mobitel ubrzo ćete vidjeti. Sadržaj...
nasljednik modela Oppo N1 bit će predstavljen idući mjesec i zasad se još ne zna puno,ali evo nekih naznaka.... spominje se brzi punjač kao u Find 7 i 2K ekran očigledno opet rotacijska kamera,a ovaj izgled mi se čini kao nečija maštarija,ali ko zna :notooth: izvor
Prestigio je napokon stigao sa svojim trenutno najjačim mobitelima PAP4500 i PAP5000. Dočekao sam PAP4500 i nakon 6 dana korištenja,dijelim moje viđenje uređaja Karakteristike na linku: http://www.mojservis.hr/prestigio/RS2143_Prestigio_PAP4500_DUO_specsheet_EN_web.pdf...
Imam par mijeseci Zopo 998 ,mob je stvarno super pogotovu sto konkurencija za te pare ne nudi nikaj takvoga. Glavni problem je Gps. Ispocetka su mislili da je u pitanju Jelly Bean,pa se islo na Kitkat.Poboljsanje je bilo minimalno,pa i uz pomoc koje kakvih softverskih rjesenja. Ja sam nasao...
Bok, imam namjeru nabaviti MPIE G7, pa me zanima kaj mislite ? za te pare se čini sasvim ok. 4G koji kod nas radi 2GB rama Android 4.4
Vec nekoliko dana razmisljam jeli se isplati dati 1.699,20 kn? Evo detalja: www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20080/4508/smartphone-55-zopo-zp520 Bitna mi je kamerera. Navodi se da ima 8 ali Interpolacijom i 14 mpx. A evo vise i na
http://www.gsmarena.com/benq_f5-6693.php S obzirom da je prvo bio Siemens pa BenQSiemens pa sad samo BenQ...imam osjecaj da kad bih ga kupio da bi neki nacin opet imai Siemens mob.. Ne cini se los,ovo je vec treci uredaj od BenQ proizvodaca,ali kod nas jel ih uopce ima za kupiti??Sumnjam.Steta..
Dobih Oppo Find 5 16GB Bjeli za 250$ s XDADevcona preko Adam Outlera.Puno mu hvala. Link na post: http://goo.gl/sFFIEH Očaran sam kvalitetom zvuka i izrade samog uređaja. 1080p ekran stvarno je preljep(nema onih tinti zbog jače topline ekrana npr.iPhone 5 ili HTC One) Rootanje uređaja je...
Bok :) evo i druga racenzija u istom danu :uteg: za Kingsing S2. To je mobitel odnosno klon od LG-a G2 ili G3. službena stranica proizvođača: http://www.ikingsing.com/smart-phone/s2 Moram priznati da je ovo do sada najbolji klon od svih klonova koje sam imao. a vidjete ćete i zašto...
Bok :) evo jedno vrijeme je kod mene NO.1 S7 telefon koji je zapravo Samsung S5 clone. NO.1 je kineska kompanija koja je uglavnom do sada u ponudi uvijek imala barem jednog klona od nekog popularnog modela. Sadržaj paketa Smatram da ovdje ne trebam previše trošiti riječi jer eto po neznam...
Bok :) evo došlo je vrijeme da vam predstavim jedan mid range mobač od poznate kineske kompanije Jiayu. Oni su nedavno predstavili nekoliko novih modela uključujući ovaj pod imenom F1. Ovaj pametan telefon će biti mnogima zanimljiv zbog vrlo niske cijene od samo 70$ i po tome što 3G na ovom...
Danas je kineski premium brand Meizu predstavio svoj novi uređaj - MX4. Uređaj je dostupan za preorder kineskim korisnicima, a globalno bi u prodaju trebao ići krajem listopada. Specifikacije: - 5.36" IPS LCD 1152 x 1920 - MTK MT6595 + PowerVR H6200MP4 - 2 GB RAM-a - 16/32/64 GB...
prije sam išao ćistiti memoriju da si mogu nešto staviti u mob i nešto sam slućajno obrisao i više ništa nemogu skidati! mislim da je bio alat za instaliranje certifikata ili alat za instaliranje paketa ili možda upravitelj za preuzimanje,nisam 100% siguran koji je! piše mi kada idem nešto skidati...
Malo specifičan problem, nisam baš bio siguran gdje postaviti temu, pa ako ovo nije dobro mjesto, molio bih da se premjesti. Dakle, kupio sam novu bateriju jer mi je stara riknula. Kapacitet 2100mah. U nekim android programima mi je prepoznaje kao da je 1000mah, što mi nije baš skroz jasno. ...
-6 inča, 1080p, 367 ppi -Dragontrail staklo - MediaTek MT6592, octa-core 2GHz Cortex-A7 CPU -2GB rama, 16/32gb -13 MPx OIS -3100 mAh Cijena: 350 eura
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma