Pozz ekipo, pred par dana sam kupio galaxy s6 clon od jednog decka sa njuskala. Dosad sam imo iphone 4,koji mi se doslovno raspao,u smislu da mi home tipka otisla,ekran po boku požutio i uzasno je usporio... gledao sam malo po yutubu i vidio taj clon od samsunga s6,i cinio mi se dobar,i reko ajd...
Pozdrav Evo ovako razmišljam o kupnji ovog uređaja pa bih molio korisnike istog da napišu prednosti i mane. Thx :)
OK evo i hr jezika na MIUI v5 velika hvala Ivica, BalcanGSM ,Daconi, ingbrzy
Navodno su danas procurile prve fotke prvog Nokijinog smartfona. Iako ne smije proizvoditi do 1.1.2016. zbog ugovora s Microsoftom, C1 će vjerojatno, ako nije spam, biti prva Nokia pogonjena Androidom, možebitno i 6.0. http://mob.hr/nokia-c1-prve-slike-uzivo/
poz imam samsung galaxy s5 clon i strasno je spor nekada nema ni 3g mrezu,blokira,brka slova tipkovnicu bas da ne povjerujete!Kupio sam ga prije godinu dana i u pocetku nisam imao takvih problema ali zadnje vrijeme sa njim se ne moze raditi!Imali li neka opcija ubacivanja nekoga roma ili root-a ili...
Pozdrav ekipa Evo nakon dugogo razmišljanja,gledanja raznih videa i čitanja hrpe recenzija,odlučio sam se za kineskog proizvođača Zopo. Kako sam ranije imao Prestigio koji je isto nudio puno za manje novaca, nisam baš bio zadovoljan takvom kombinacijom. Zbog takvog iskustva bilo mi je još teže...
ono po čemu je ovaj nadolazeći smartphone poseban je cijena,jer za manje od 400$ dobijete vrhunski specifikacije. metalno kućište,5,5" Full HD ekran koji proizvodi joint venture tvrtke od strane Sonyja, Hitachija i Toshibe,Snapdragon 801 chipset(quad core procesor 2,5Ghz,GPU adreno 330).. imat...
S obzirom da je dosta glasina oko novog Nexusa i ko ce ga proizvodit,a takodjer i glasina u kojima se spominju cak dva Nexusa,jedan od strane LG-a,a jedan od strane Huawei-a,otvorio sam temu u ovom podforumu pa kad vise saznamo modovi lako prebace u odgovarajuci podforum.... Navodno je kineski...
-chipset Helio X10(MT6795) -16/32/64 GB,3GB RAM -kamera 20MP(IMX220),5MP prednja -OS Flyme 4.5(Android 5.1) -ekran AMOLED 5,5" 1920x1080 -baterija 3150mAh -fingerprint senzor,metalno kuciste,Dual SIM...
Evo konačno imam priliku da vam predstavim jedan premium telefon pod imenom Meizu MX3. Iako je Meizu navedeni model predstavio pred kraj prošle godine još uvijek je vrlo atraktivan i jako dobar odabir kod kupovine novog mobitela. Sadržaj paketa Sadržaj pakiranja je isti kao i kod većine...
dual sim CPU A7 MTK 1.3GHz , 1 GB RAM baterija 2300mAh 5.7“IPS ekran 12.0/2.0MP kamera interna memorija 4GB microSD kartica FM radio , GPS bluetooth , Wi-Fi , 3G Android V 4.2
Ima li ko više informacija da li će što biti od ovog ili je to samo nečija lista želja: https://www.indiegogo.com/projects/saygus-v-squared#/story
Ulazem kviska i trazim pomoc prijatelja :D . Zakljucao se tablet i ne mogu nigdje da nadjem kombinaciju tipki da udjem u safe mode kako bih uradio factory reset. Uglavnom za sve normalne tablete to je kombinacija power button+volume down ali ne i na mom DMTECH tabletu. Pregledao youtube ali nista....
Pozdrav. Imam problem sa Landvo L100 dual sim mobitelom na kojem nije moguće aplikacije zaustaviti nego se pomijeraju lijevo-desno po uključenju mobitela. U mobitelu je Android 4.2.2 i može li se nadograditi na veći ili manji ( nebitno koji je OS u njemu ) samo da se ustabili ekran i aplikacije....
-150.9 x 75.2 x 8.7 mm -Mediatek MT6753,octa core 1,3Ghz -2GB RAM,16/32GB memorija,micro SD -kamera 13MP,video 4K,prednja 5MP -baterija 3100mAh,Dual SIM -Flyme OS 4.5(Android5.0) izvor
Imam navedeni mobitel. problem je u tome, da kad me netko nazove kad se javim display se zatamni i ne mogu ništa, ista stvar je i kad ja nekog nazovem odmah zatamni. ima li neko kakvo rijesenje?
Specifikacije: - 5" FHD AMOLED - Snapdragon 615 + Adreno 405 - 3 GB RAM-a - 16 GB interne + micro SD(ujedno i micro SIM slot) - 13 MP + 8 MP - 2320 mAh baterija + VOOC fast charging - Android 5.1 + Color OS 2.1
Pozdrav, Nakon pada nacikao je touch screen, te display ne radi... Mobitel se upali i kad diram touch skužim kako sve radi normalno osim što ne radi display... Znam da inače pukne touch screen ali se i dalje može raditi na mob.U mom slučaju ne radi display... Da se nije nešto odspojilo ?...
U Pekingu je upravo predstavljena Nubia Z9 sa bezelima od samo 0,8mm...u prodaji će biti tri verzije u ovisnosti od količine RAM-a i memorije. -147.38 x 68.34 x 8.94mm -2.5D glass display 5,2" 1080p -Snapdragon 810,3/4GB RAM,32/64GB mem. -kamera 16MP F2.0,OIS,prednja 8MP -baterija...
nasljednik Elife E7 modela stiže sa moćnim hardverom i golemim 6" ekranom... -ekran 6" 2560x1440 AMOLED -Snapdragon 810,3GB RAM,32GB mem. -kamera 23MP.prednja 8MP -Amigo OS 3.0(Android 5.0)
Bok. Imam mobitel Intex Aqua i7. Konfiguracija: - 1.5 GHz MTK 6589 Turbo Quad Core Procesor - 2 GB RAM-a - 5 Inch FHD IPS ekran na dodir - Dual SIM(Micro SIM+Mini SIM) - 13 MP Auto Focus Camera sa LED Flash - 5 MP prednja kamera - 3G/WiFi - Bluetooth/FM
P8 -144.9 x 72.1 x 6.4 mm -ekran 5,2" 1080x1920 IPS -chipset Kirin 935,octa core,3GB RAM -kamera 13MP,OIS -baterija 2680mAh -Dual SIM,micro SD...
kak napraviti hard reset ovog govna? klinci mi nose mobitele jer zaključaju sa patternom a neznaju si email i te šeme pa moram radit hard reset.. no ovo govno dok držim volume down + power otvori izbornik ali nema factory reset, samo ima ovo: full phone test view phone test result
Specifikacije: - 5.5" FHD IPS LCD - Intel Atom Z3580 quad @ 2.3GHz / Z3560 quad @ 1.8GHz - 2/4GB RAM-a - 16/32/64GB interne + micro SD - 13MP + 5MP - 3000mAh baterija - Android 5.0 + Zen UI - dual SIM (podržava LTE)
S obzirom da pametni satovi polako postaju sve popularniji i popularniji tako sam i ja kupio No.1 G2. Da vidim u čem je štos. :D Nisam želio potrošiti puno love, pa sam se odlučio na ovaj jeftiniji model. Za kojeg sam kasnije saznao da je zapravo riječ o Samsung Galaxy Gear klonu. Ali dobro to mi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma