Dakle traži se informacija koja kineska tvornica proizvodi Noa mobitele. Razlog, slomljen display, a zamjena u servisu je 250 kn. S obzirom da novi mobitel je 400 kn (Noa Vivo) 250 je prevelika cijena za zamjenu displaya. Ebay kod pomena Noa pod Cell phones izbcuje 0 kao rezultat pretrage.
Bok :) uskoro bi se mogao pojaviti novi flagship ove kineske kompanije, neke informacije su potvrđene dok za neke se još špekulira ali trebao bih imati 6GB RAM-a Qualcomm Snapdragon 820 USB Type-C 13MP kameru s Panasonic senzorom koji se koristi kod Panasonic Lumix kamera više o...
Pozz, dali netko ima neki link gdje mogu skinuti custom rom za fon iz naslova. Hvala unaprjed.
Bok, Želio bih predstaviti odnosno iznijeti svoje mišljenje za jeftiniji pametni sat GV08S čiji glavni adut je svakako utor za sim karticu i microSD karticu, a cijena mu je svega $30. Pa krenimo redom. kada je u pitanju dizajn i kvaliteta izrade onda mogu slobodno reći da dizajn vuče na...
Nedavno sam kupio ovaj model Android smartphonea, no već su primjetni nedostatci. Na primjer, sam od sebe nasumično počne izlaziti iz svih pokrenutih aplikacija, te se restartira. No, s tim se još može živjeti, a pogotovo uz činjenicu da je problem popravljiv softverskom nadogradnjom. No, danas mi...
Pozdrav, imam telefon htc desire 526 verizon, prima karticu BH Telecoma, ne trazi nikakav kod ali na ikoni signala non stop X, nemogu pronaci ni jednu mrezu, dali neko zna o cemu se radi????
večer ovaj post postavljam u ime mog jednog prijatelja ima tog kineza već preko godine i pol i zadovoljan je bio do prije mjesec-dva... inače mob leti... počelo se ojavljivati na njemu da na display izbaci neki prozorčić mali i piše da je ta i ta aplikacija prestala sa radom... par puta ga je...
prvi smartphone sa 6GB RAM-a....:notooth: 153.5 x 76.2 x 7.6 mm Qualcomm Snapdragon 820/6GB RAM/128GB ROM
147 x 72.5 x 7.1 mm LTPS IPS 5,2" 1920x1080 Snapdragon 617 2/3GB RAM 16GB ROM/micro SD kamera 13 MP, f/2.0,PDAF,prednja 8MP LED Flash
153.9 x 75.4 x 7 mm ekran AMOLED 5,5" 2560x1440 Snapdragon 652/3GB RAM 32GB ROM/micro SD kamera 16 MP, f/2.0 PDAF,Dual LED,prednja 8MP LED Flash
forcebook ultraphone 40 je li ima neko custom rom.......
Oukitel k6000 Davnog dana 26.10.2015, iskočivši pop-up reklama negdje, nekog našeg sitea, kako se na tržištu pojavljuje telefon sa velikim kapacitetom baterije i povoljnom cijenom za prvih nekoliko kupaca svakog dana, odlučio sam bez puno razmišljanja uzeti taj model. Ondašnja cijena 109 $ i...
Phone me sluzi vise od dvije godine ,ali u zadnjih nekoliko dana su mi se pojavili problemi. Telefon mi je poceo rusiti aplikacije.Zakljucak je da je pretrpan aplikacijama. apri pokusaju deinstaliranja aplikacije to mi ne uspjeva ili ako i uspijem kada ga iskljucim i ponovno ukljucim deinstalirana...
Danas mi je kolega srusio jaknu na beton u kojem je bio mobitel... kad sam ga pokusao upalit nije htio, mislio sam da je prazna baterija pa nisam odma vidio da nesto nije u redu, kad sam dosao kuci stavio sam ga na punjas i probao upalit ali nista i nekako sam ga uspio upalit i sav sretan ostavim...
Jel ima još netko
Bok :) želio bih vam predstaviti jeftiniji smartphone sa solidnim karakteristikama po imenom Doogee DG350. (dugi) Tehničke karakterisitike MTK6582 quad core 1.3GHz; Mali 400 Android 4.2 1GB ram
kako instalirati Copilot Live na iPhone 4s?
U prvoj polovici 2015-e godine nam dolazi nasljednik modela One plus One. Logično,njegovo ime je One Plus Two i moram priznati da izgleda odlično po slikama koje kruže netom. Bazela sa strane gotovo da i nema i telefon po meni stvarno izgleda impresivno. Jednako tako mu idu u prilog neke od...
predstavljen apsolutni best buy u nižem cjenovnom razredu i to od poznatog i priznatog Meizua.za nekih 100$(u Kini) dobije se ovo: -Mediatek MT6735 quad core,Mali T720 GPU,2GB RAM -baterija 2500mAh -kamera 13MP F/2.2,prednja 5MP -16GB memorije+micro SD -Flyme 4.5 OS(Androd 5.1.1) -ekran 5"...
-kupio sam Alcatel Idol Alpha 6032X i nema HR jezik uopće, a verzija Androida je stara (v4.2) pa bi htio flashati na v5.0 ili v5.1 i da ima HR jezik, e sad - ako mi netko može potvrditi jel ovi romovi imaju HR jezik i jel su OK? Malo sam googlao i ima v5.0:...
dakle iz naslova zamrznuo mi se mobitel kopija iphonea 5 pa ne znam koji je točno u pisanju poruka i tu stoji,probao sam preko kompa ali nejde pa ga probao ugasiti ali neče, koju god tipku da stisnem ništa se ne dogadja,baterije nema da ju izvadim a da čekam da se baterija isprazni to će trajati 5...
1+ je izbacio i svoje treći i ujedno najpovoljniji model - OnePlus X.
http://www.ebay.de/itm/OUKITEL-U2-5-0-Android-5-1-4G-handy-Ohne-Vertrag-Smartphone-Quad-Core-Dual-SIM-/231395098509 ima li ga neko? kakva su iskustva ?
http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_shot-7046.php Ljepse nesto u zivoru nisam vidio...savrsenoo :love:
Ne mogu pronaći opciju kako da si promjenim zvuk zvona za alarm za Noa c25 dali netko zna? Tražio sam na netu i youtube-u i nema!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma