https://www.gsmarena.com/sony_xperia_5_ii-10396.php
7UXwNDdnPZU 6,1" OLED 1080 x 2520 (DCI-P3 100% HDR BT.2020) IP65/IP68 dust/water proof 158 x 68 x 8.2 mm Snapdragon 855,128GB 6GB RAM
Pitanje, dali Sony Xperia 10 plus ima kontrolu pokreta? Konkretno me zanima dali se može postaviti kada mobitel zvoni da ga samo dignem i automatski se javlja na poziv? btw. kao što ima Huawei.
6.5”4K HDR OLED Cinema-Wide display 21:9 Corning Gorilla Glass 6 Snapdragon 855 procesor 6GB RAM 128GB storage microSD do 512GB 12MP širokokutna +12MP super-širokokutna + 12MP telefoto s OIS-om 8MP selfie 3,300 mAh baterija čitač otisaka na boku IP68
XZ2 Premium 158 x 80 x 11.9 mm IP65/IP68 certified IPS LCD 5.8" 3840 x 2160,16:9
SONY Xperia XA2 Ultra 6" - Announced 2018, January - Size 6.0 inches, 99.2 cm2 (~76.1% screen-to-body ratio) - OS Android 8.0 (Oreo) - CPU Qualcomm Snapdragon 630 - GPU Adreno 510 - Card slot microSD, up to 256 GB - Internal 32/64 GB, 4 GB RAM - Camera Primary 23 MP (f/2.0, 24mm,...
Ekran 5,7" 4K OLED,18:9 Snapdragon 845,6GB RAM,128GB ROM Kamere Dual 18 MP 1.33μm+12 MP 1.38μm Prednja kamera 13 MP Baterija 3420mAh
Stavim SIM karticu (091) u mob., traži me PIN koji ukucam i isti bude prihvaćen, no potom me traži 'SIM PIN za otključavanje mreže'. Mobitel je korišten u Austriji, ne znam na kojoj mreži. Pretpostavljam da se UNLOCK CODE ne može naći free. Da li se može otključati ako stavim novi ROM?...
148 x 73.4 x 7.4 mm Ekran IPS 5,2" 1920x1080 Snapdragon 835,64GB, 4GB RAM Kamera 19 MP, EIS,1/2.3" sensor,prednja 13 MP, f/2.0 Baterija 2700 mAh
Sony Xperia XA1 Ultra: 6 inča full HD ekran Kamere od 23 i 16 megapiksela 4 GB RAM MediaTek Helio P20 s 8 jezgri Baterija 2700 mAh (moglo je i više od toga, u tako velikom kućištu) Test: http://www.mobil.hr/test/sony-xperia-xa1-ultra/
Sony je u Barceloni predstavio novi Xperia XZ Premium s 4K ekranom 3840 x 2160, koji može reproducirati video snimljen s 960 sličica u sekundi. S obzirom da je Snapdragon 835 još nefunkcionalan i nedovoljno ispitan, telefon ne radi nego se može samo gledati kućište. Ali se ne može upaliti....
Koristio sam Sony Xperiju XA1 nekoliko dana i dojmovi su mi podijeljeni. Ima vrlo dobru kameru, ne baš i najbolju, za 23 megapiksela na papiru sam očekivao daleko više, ali uz ručne postavke se može dobiti dosta dobar rezultat. Kameri fali dodatne oštrine, kad se slika zumira. Prednja kamera mi...
Sony je danas predstavio novi model Xperia L1. Izgleda da to nije nasljednik modela Xperia L iz 2013. već novi model koji više papira modelima iz X serije Ukratko: -Android 7.0 -četverojezgreni MediaTek čipset MT6737T takta 4x 1,45 GHz -4G -2 GB radne memorije -interna memorija od 16 GB...
Pozdrav! Ponudjen mi je uređaj za ispod 50€ sa greškom u vidu zaboravljene lozinke (pattern). Budući da nisam radio sa Sony uređajima, zanima me da li postoji način za zaobići to? Flash ili nešto, no pitam se budući da sigurno na uređdaju nije upaljen debug mode dal postoji način da se uređaj...
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php
Uskoro, točnije 4. rujna biti će predstavljen novi vodeći model xperie pod kodnim imenom Honami. Zasad se već zna poprilično mnogo pa se može i predstaviti službeno na forumu iako konačna specifikacija bude nadodana na dan svjetske najave. Veliki naglasak je stavljen na 20 mpx kameru koja bi...
Čisto da pitam ako netko ima sličnih problema. Riječ je o Xperia M4 Aqua mobitelu. Nakon par mjeseci rada bez ikakvih problema, u zadnjih cca 2 tjedna mi u 4 navrata, iz čista mira, mobitel javlja da nema sim kartice, emergency calls only. Restart mobitela riješi problem ali....wtf?!? Dakle,...
Pozdrav! Ne znam da li je najbolja opcija da otvorim novu temu ili da post priključim nekoj staroj, na kojoj nije pisano 2godine najmanje... Radi se o Xperia T lt30p telefonu, od prije nekoliko dana telefon ne reprodukuje zvuk prilikom poziva, SAMO POZIVA!!! Problem je, da odmah naglasim,...
Pozdrav svima, Imam jedan problemčić, pa se nadam da ima netko tko može pomoći. Razumijem se donekle u mobitele, popravio sam ih nekolicinu, ali očito nedovoljno da shvatim ovaj kvar. Nedavno sam na Xperiji M4 Aqua mijenjao micro USB port, koji je bio pokidan, pa se mobitel nije mogao...
Procurile su specifikacije prije službenog predstavljanja Dimenzije: 146.5 x 72.4 x 7.5 mm 5,2 inča, 1080p reza Snapdragon 801 @ 2,5 GHz 3 GB RAM, 16GB 20,7 MPx kamera 3100 mAh
Trebam pomoć. Prestao mi je raditi odjeljak za obavijesti na Sony xperia z3 compact. Kad povučem prstom od vrha mobitela prema dolje na početnom zaslonu, otvori se samo pretraživanje aplikacija. Obavijesti mogu otvoriti samo na zaključanom zaslonu. Kako da vratim odjeljak za obavijesti na početnom...
Zaboravio sam uzorak na mobitelu i ja sam pokusavao preko hard reseta i nije prihvatao hard reset (samo zavibrira i nista vise),i ja sam gledao na youtube kako ukloniti lozinku pomocu flashanja,i ja sam sve uradio pratio pustupak i nakon flashanja upalio sam mobitel i pise samo sony i pozadina se...
Početkom 12 mjeseca sam kupio novu Xperiu Z1 u T com-u iako to nisam imao u planu. Sve je na početku izgledalo fenomenalno ali nakon nekoliko dana počele su se pojavljivati neki bagovi kojima u uređaju takvog imena i karakteristika nikako nije bilo mjesto. 1. Kod dužeg pisanja sa tipkovnicom...
Sony je danas predstavio svoju novu Z5 seriju. Ono najbitnije po cemu ce se pamtiti jest da je Z5 Premium prvi telefon s 4K rezolucijom (806 ppi)...A tu je i 23 Mpix kamera s novim senzorom. Ostale znacajke nisu tako impresivne, SD810, 3GB RAM-a, 32 GB interne plus microSD. Tu je i senzor otiska u...
Sony je jucer napokon predstavio vec dugo najavljivanu mini verziju odlicnog Z1 modela. Promjene su najvece u ekranu i bateriji gdje je smanjena rezolucija i mAh ali logicno za takav tip uredjaja. Cijena nesumnjivo ce biti paprena u startu. Dalje ostaje vidjeti kako ce se ponasati u praksi. Za...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma