Pozdrav, Sada koristim vivaz pro a kupio bih xperiu neo. Oba mobitela imaju istu memorijsku karticu. Da li je moguće prenošenje kontakata iz telefonskog imenika s vivaz pro na xperiu. Što trebam napraviti? :rasta:
Pozdrav svima ! Kupio sam neki dan Xperia X8 mobitel kodiran na vip/tomato ( koristim tomato SIM karticu ). Mobitel je imao instalirani android 1.6 te je putem PC Companiona sa Sony Ericsson stranice updejtan na verziju 2.1. Tu nastaju problemi s SMS porukama. Naime, mobitel nekad ne...
Nabavio sam danas X10, ali je zaključana na A1 mrežu, vidio sam da se može otključati pomoću koda, pa jel netko zna koji mi je program potreban ili neka stranica gdje se može nabavit kod.....bio sam kod jednog servisera, traži mi 400kn za otključavanje, al to mi je malo puno, jer sam mobitel platio...
Postovani, Da li neko moze da mi kaze da li je moguce instalirati Garmin-ov GPS software na SonyEricsson Xperia X10 mini pro. Ako jeste, moze li neko objasnjenje, i linkovi odakle bi mogao da skinem. Imam instaliran Garmin na Nokia E71 ali pretpostavljam da nije isto. Molim vas za pomoc :)...
Uz x10 mini sam dobio slušalice (neznam model, valjda taj koji serijski ide uz x10 mini). Problem je u tome što mikrofon ne radi kako treba, tj. osoba s druge strane me ne čuje ili čuje kao u daljini. Ja čujem normalno...glazbu također, odličan je zvuk...Jedino što mikrofon ne radi, mislim da mi je...
Ne mogu upaliti Xperia X10 ! Ne pokazuje znakove života, osim da isprekidano svijetli crvena dioda u gornjem desnom kutu. Može bilo kakva pomoć ?!
Pozdrav svim kolegama sa foruma, dugo nisam bio na forumu... Evo imam lagani problem sa Xperiom Mini, doduše non stop me zezala memorijska kartica makar sam ja tako mislio dok ju nisam promjenio i skužio da opet imam isti problem! Problem je u tome što mi se znao javljat onaj znak gore na ljevoj...
Poštovanje! Više od mjesec dana mučim se sa netočnim kartama na x10mini pro, kada ukljućim foursquare ili android aplikaciju od facebooka-a ( places), da objavim svoju lokaciju na Facebook, jednostavno mi pokaže lokaciju na kojoj na nisam, jednostavno nije toćan. Dali je to do mreže t-mobile...
http://gailly.net/android/android-tips.html Na ovoj gore stranici sam našao nešto gdje bi se moglo obrisati nešto i osloboditi prostor na androidu...pošto nisam baš siguran gdje je što i čemu služi da priupitam ovdje: 1. Kakva bi bila struktura androida - tj. koje "particije" ima i kolike su?...
Pozdrav svima Prije tjedan dana sam kupio x8 u tele 2 ponudi i mobitel je radio oke do jučer . stavio sam ga puniti oko 6 sati i oko 9 se napunio. pisalo je da je pun 100 % skinio sam ga s punjača i jutros se probudio kad piše status baterije 68% .. što mi je nekako previše da mi pojede 32 %...
Those of you with carrier branded Sony Ericsson Xperia X10 handsets need to fret no more. The guide below shows you how to unbrand the handset. Debranding enables you to get the latest updates quicker and hopefully speeds up the handset too. We have attached a quick tutorial and the necessary...
Naime, želim upaliti fotoaparat, ili kameru svejedno, i mobitel se restarta, ne dogodi se to svaki put dog ga upalim, ali u 10 paljenja fotoaparata dogodi se 4-5 puta. Mobitel mi do sada nije niti jednom pao na pod, a uzroke restarta neznam. Jel zna netko što bi mogao biti uzrok, jer mi se neda...
Imam t-com tarifu sa 200mb uključenih u paket i još usto kod kuže i gdje mogu koristim wifi pa su oba uključena stalno. Gdje imam wifi normalno se zakači i idem na net. E sad gdje nemam wifi se mob kaći na 3g mrežu ali net neradi. Moram ugasit/upalit mob i onda proradi. Da li netko zna u čemu...
Pozdrav...ovak zanima me nešto pošto bi rootao xperiu i stavio neki drugi rom: -dal kad rotam i stavim neki rom drugi imam i otključan mobitel na sve mreže? -imam 2.1 update(mob zaključan na t-mobile)...dal mogu skinut 1.6 orginalni rom neki engleski i update napravit na 2.1 i dal će onda bit...
Ako mi netko može pomoći,nakon updatea sa 1.6 na 2.1 izgubila se cratouch aplikacija,da li je mogu skinuti i odakle?(na marketu nema). Također izgubile su se i upute za raad s uređajem...Njih sam skinuo sa SE stranica i kad ih stavim u folder others ili ostalo ne rade,tj. telefon javlja da ih ne...
Dakle,ovako. Pred par dana sam kupio navedeni mob i zasad sam zadovoljan Androidom. Ali imam problem sa wlan-om. Naime,uredno se spojim i surfam dve dok ne stanem na minutu npr. dok pisem ovaj post ili citam nesto. Tad kao da veza pukne i izbaci error da nece ucitat stranicu. Onda moram iskljucit i...
Pozdrav ekipa , Imam x10i i flasho sam nordic verziju kako bi prije dobio android 2.1 .Sve radi ko podmazano ali ja bi htio vratit na CE3 (central europe) verziju costumized (vip hr kupljen ) . Rečeno mi je da se može vratit i na 1.6 verziju tj flashati. Ono sto nisam znao je da gubim...
Jel ima tko CE3 ROM za Xperia X10i? ili file u db folderu SEUS ili PC Companion? nije bitno koja verzija,update samo da je za našu regiju...hvala! EDIT: OCKEj! Našao sam kako se može,provjerio i dobio sam što sam htio,a evo šta morate napravit: 1. Obavezno rotajte telefon 2. Skinite Root...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_a8i-pictures-3497.php
Imam taj mob i iz kine je pa ima dosta aplikacija na kineski i nemogu ih brisat (ima hr izbornik), ja bi na njega stavio froyo ako je moguce i kako jer mi se ovo sad nikako ne svidja... Vidim da je za htc moguce sve i svasta a ivaj je dosta slican legendu po specifikacijama (osim manje ram-a). ...
Pozdrav, da neotvaram novu temu, pitat ću ovdje. Danas sam dobio x10, mobitel je star oko dva tjedna. Ugl. kupljen je u inozemstvu. Koristila ga je cura iz Nizozemske. Rekla je da je tamo i kupljen. Postavljen je njihov jezik, i neznam na kojoj je mreži. Probao sam sve domaće SIM...
Maloprije sam se igrao malo sa mobitelom, i htio sam postaviti samo jedan desktop a ne 3 u postavkama HelixLauncher DONUT-a. Napisaomije da ce se morati resetirati, ali nije, izbacio mi je prozor na kojem pise: Žao nam je HelixLauncher DONUT (proces com.helixproject.launcher) neočekivano je...
Maloprije sam se igrao malo sa mobitelom, i htio sam postaviti samo jedan desktop a ne 3 u postavkama HelixLauncher DONUT-a. Napisaomije da ce se morati resetirati, ali nije, izbacio mi je prozor na kojem pise: Žao nam je HelixLauncher DONUT (proces com.helixproject.launcher) neočekivano...
Ako netko možda zna jel je moguče kad se spoji mobitel s kompjuterom preko usb kabla ić na mobitelu na net jer ja ne uspjevam !..ako da molio bi neko objašnjenje!
Cijeli svijet bruji o nekim manjim nadogradnjama softwarea Xperie X10 (sitna poboljšanja) no kod nas ništa+niti nema još nadogradnje... Jel ko istraživao kaj? Moj je još uvijek R1 verzija dok vani kola R2 verzija. stvarno smo zemlja 3 svijeta Pozdrav svima :) ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma