Jel ima kakva razlika u staklu od kineza naspram od original samsunogovog stakla? puklo mi je od pada na s3 samo staklo pa bih ga zamijenio a vidim po ebayu da kineska koštaju par dolara dakle jel se isplate ili ima neka caka? također jel se može zamijenit cijelo kućište tipa plavo u bijelo,...
Evo vidim da se ništa ne piše o ovom modelu ,a mene je baš oduševio zbog svojih karakteristika. Što se tiče specifikacija sve je više manje isto osim možda što je maknuti čitač otisaka koji je po meni koristan na telefonu kao i nadzor od strane NSA ili neke slične agencije. Sigurno mnogima nije...
Molim vas ako mi tko može objasniti dali postiji kakova razlika između Sansung galaxya s5 9000g i 9000i ( 8dimenzije - tehn. karakteristike i ostalo ) Unaprijed Hvala!
Samsung Galaxy Mega 6.3 Vec se nekoliko dana druzim sa ovim smartfonom pa sam odlucio napisati koju rijec o njemu.. Do sada sam koristio Google Nexus 5 i pozelio sam nesto sa vecim ekranom. Nexus 5 je stvarno fenomenalan uredjaj pa sam se bojao kako ce ovaj funkcionirati posto je nesto slabije...
Pozdrav! Ovako, imam 2 uređaja koji su kupljeni preko oglasnika - Galaxy S4 i Note 10.1 2014 LTE. Stvar je u tome što su iz Hong Konga tako da očito postoji problem s updateom kod nas što vidim po verziji firmwarea koja je dosta stara i ne nudi mi ažuriranja. Što mi je činiti kako bih došao na...
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_i8260-5419.php Nedavno sam nabavio Galaxy Core i8260,pa ako itko ima kakvih pitanja neka slobodno postavi. USKORO RECENZIJA :D
-Ekran Super Amoled 4,5" 720x1280 -1,5GB RAM,16GB Int. memorije,micro SD -kamera 8MP,video 1080p 30fps -Android OS, v4.4.2 (KitKat) -Snapdragon 400,proc.quad-core -baterija 2100mAh link
postovanje imam par pitanja u vezi navedenog mobitela 1. kako da onemogucim spremanje povjesti pretrazivanja interneta 2. kako da iskljucim roming 3. kako da zaustavim muziku kada ju ja pokrenem ne mislim pod time da ju pauziram nego da ju zaustavim jer nemogu ju zaustaviti nego jedino...
Kad mob spojim na komp da ga koristim kao modem pise da nije spojen. Kies nemogu instalirat jer nema internet veze. Instalirao sam neke drivere od samsunga ali nisu za galaxy mini,uopce nista ne prikaze ni memory card ni uredaj ni nista ,kad spojim svoj galaxy core prepozna mi sve,kad spojim od...
Pozdrav ekipa ... Odlučio sam rootati svoj uređaj i instalirati Ditto Note 3 rom na svoj uređaj. Uputsrva za rootanje i instalaciju roma na XDA stranicama su dosta HIGH TECH iako se ne smatram početnikom , rootao sam sve svoje androide a prtljao sam i po symbianima u prošlosti. Brine me...
Kako spremiti kontakte sa mobitela (mini2) na google, pa da ih mogu prebaciti na iphone ? Hvala
Dobio sam gore navedeni mobitel na poklon. Malo mu je otišao zvučnik i kada se razgovara mobitel izgubi zvuk i mikrofon nakon pola minute, minutu ili se razgovor prekine. Meni potpuno nebitno jer neću u njega stavljat karticu. E sad ovako prvo što me zanima kako napravit backup s tog mobitela,...
nova klasa mega smartphonea(tzv. phonblet) koju izmišlja naravno Samsung... bit će verzija sa 5,8" i 6,3". procurile su specifikacije ove manje izvedbe... GT-I9152 -5.8" qHD display 960 x 540 pixels
Želim bratu napravit root na gore navedenom mobu. Vidio sam ovu metodu: http://www.youtube.com/watch?v=HmWdQJZ1cvA Verzija androida: 2.2.1 (froyo) Zanima me da li je moguće brickat mob na ovaj način? Hvala.
Prema uputama napravljen je root Galaxy S4 sve je prošlo ok međutim kada instaliram Root Checker aplikaciju kada je otvorim i u prozorčiću " Verify Root Access" kao resultat mi piše "Sorry! This device does not have proper root access". U čemu sam zabrljal!
Slučajno naletio na ovo... Ako izađe s ovim specifikacijama onda bi opet mogao biti najbolji android 3.0 uređaj slijedeće godine? http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s2-i9200-tipped-2ghz-720p-super-amoled-display-and-more-0592814/
Mobitel star mjesec dana, maloprije uocimo (zenin mobitel) da kada koristimo kameru i okrenemo mobitel vodoravno 1/3 ekrana lijevo je blago mutna, Primjeti se na slikama koje su slikane danas, na starijim slikama mutnoce nema... znaci nije ekran. Na straznjoj kameri nema mutnoce samo prednja....
pozdrav, imam s4 mini lte i9195, otkljucan je tvornicki na sve mreze, kupljen vani. zelio bih unrootat uređaj i vratiti sve na tvornicki. pronasao sam njegov firmware i skinuo, no imam jednu dilemu: kad ubacim firmware preko Odin-a, hocu li izgubiti unlock na sve mreže? Model: GT-I9195...
Imam instaliran official samsung ROM 4.1.2 na svom galaxy s2. znaci nije nikakav rom tipa cyanogenmod. Zna li itko gdje mogu naci ovakav official 4.3 rom koji mogu instalirati na galaxy s2? nikakav third party rom nego bas official samsungov. moj mob mi ne nudi update ni ni na 4.2 ni 4.3.
Imam problem U cemu je problem sa samsung galaxy mini 2 ugasio se. kad se izvadi baterija i stavi nazad pocne vibrirat, pocne se palit,onda se ugasi i stalno vibrira nece se napraviti ni hard reset ne vrijedi dajte neku pomoc osim servisa
Pozdrav. Da li ima kakvi način za otključavanje ovog modela bez unlock codea? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_fame_s6810-5279.php
Izašla je prva službena verzija Androida Jelly Bean 4. 1. 2 za Samsung Galaxy S Advance, za sada samo za područje Rusije, dok se nadogradnje za druge regije očekuju u nekoliko sljedeći mjeseci (po sadašnjim informacijama trebali bi dobiti svi do mjeseca ožujka). ...
hocu da ga rootam ali kad ga upalim sa "volume up + home + switch off " nece da mi ocita sd card ,zna li neko u cemu je problem ?
Molim za pomoć imam Samsung Galaxy I7500, koristila sam ga normalno, skidala aplikacije sa marketa, da bi u jednom trenutu počeo ludo da se ponaša, kada odem u poruke izađe mi ovo "the proces android.process acore has stopped unexpectedly, please try again", radila sam back up, nakon toga više nije...
E, gledao sam po forumima xda developers i vidio da ima kao jednostavan post za to rootanje, prvenstveno bi htio maknuti default aplikacije sa uredjaja, kao onaj bezvezni music hub, game hub, yahoo finance itd itd.... Ali to se jedino moze maknuti ako se roota uredjaj i onda sa nekim programom ih...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma