Jedna možda netipična tema, pa ako je krivi topic, ispirke adminima, ali mislim da je pravo mjesto. Daklem, kod kolege na poslu se spremaju službeni telefoni, Samsunzi S3, a gazda je sklon istrživanju svega i svačega, da ne kažem špijuniranju, i dobiti će mobitele koje on "prirprema" prije nego li...
Imam Note 2 star cca godinu i pol, i nije rottan, nema nikakve aplikacije iz nepoznatih izvora, svi updejsti su napravljeni kad je mob sam to tražio, piše ovo zato da ne bi ispalo da sam sam nešto čačkao. No, u zadnjih jedno 10-ak dana, baterija je ošla kvragu, al najednom se počela prazniti kao...
Telefon je galaxy s3, mreža je t-mobile (simpa), ali isto mi se događa i kad sam spojen na wifi. Primjetio sam da mi u zadnje vrijeme poruke na Hangoutsima i Viberu dolaze sa zakasnjenjem i to cak sa do 10 min zakašnjenja. Hangouts mi se javi da mi je stigla poruka, odma ju pogledam, a ispod nje...
Danas mi se bez ikakvog upozorenja instalirala aplikacija GALAXY Apps. Ukljucujuci i Samsung IAP, Samsung Billing i Samsung Push Services. Kako? Zasto? Sve sam odmah deinstalirao, ali imam osjecaj da ce se sve opet samo instalirati. Zasto ne, vec kad moze :-)
molim vas ako mi ukratko mozete objasniti koji je najbolji custom ROM za galaxy s4 19500, na koji ROM traje baterija najduze, i kako ga instalirati? puno hvala na pomoći
Bok Pitanje.. kolega ima S3 i neznam koji rom verziju Veli on meni nekad je imao tipkovnicu ko stari telefon i tako je naucen sms pitat, ne paše mu ova velika qwert tipkovnica. Gledao sam pod opcije gdje stoji samsung tipkovnica i to je to, nemam što promjenit a da stavim na tu old skul (navodno...
Imam velikih problema s mobitelom..jednostavno se sam resetira iz samo njemu poznatih razloga..,nekad po 10-ak puta zaredom nekad preživi cijeli dan-2...jel ima tko ideju..,ništa nije dirano..root i ostale gluposti samsung s2+ android 4.1.2
Pozdrav, danas sam na kameri primjetio da se pojavila plava točka, možda i više njih kada fotografiram pri slabom osvjetljenju, mislim ona je tamo stalno ali se ne primjećuje baš. Kada se zumira na kameri, točka se pomiče. Mob je star jedva 3 tjedna :/ i nikad nije pao. Ako je netko imao kakvih...
Ima li netko iskustava sa S5 Duos (DUAL SIM)? Lp
Imam samsung galaxy s3 i odnedavno mi se pojavio problem sa pozivima, odnosno kada zelim da sa nekim razgovaram niti ga cujem niti on mene cuje! Pomislio sam da je stradao zvučnik i mikrofon, međutim sve odlično radi na viberu i skype-u. Kada sam prvi put resetovo telefon na tvorničke postavke,...
Instalirao sam i9505-cwm-recovery-6.0.3.2(0611). Obrisem stari firmware, kad pokusam da ubacim neki drugi nece. Sve ovo radim zbog glupavog stoock firmware-a 4.4.3 kit kat, jer mi pravi probleme kod čitanja iGO mapa sa sd kartice i nekih drugih aplikacija, koje treba da su na sd kartici. ...
...molio bih ako netko moze pojasniti update note1 na kitkat,napravio sam root mobitela,ali nikako neuspijevam staviti kitkat,bio sam skidao sve potrebno,recovery mod,gapps i omnirom al nije mi uspjelo,pretpostavljam da sam nes krivo skinuo.bio bih zahvalan.
Zanima me gdje kupiti original bateriju za Samsung galaxy note 2 na podrucju grada Zagreba? Samo original me zanima. Zamjenske ne! Unaprije zahvalan na svim dobrim i korisnim prijedlozima.
Držim da ovaj telefon zaslužuje zasebnu temu po pitanju ROM-ova. Za početak, postavio sam anketu, pa bih molio one koji su probali neki custom ROM da ostave svoj glas... Vjerojatno sam previdio neki od custom ROMova pa mi stisnite PM, dodat ću ih u anketu, koja će sa većim odazivom postati dosta...
Procurile su i prve specifikacije Notea 4. Sve u svemu - očekivano. Naravno, biti će Exynos i Qualcomm verzija, a uređaj bi svjetlo dana trebao ugledati krajem ljeta.
Kako i u naslovu pise imam problem sa baterijom. Ne moze izdrzati ni pola dana i to pomalo pocinje zivcirati. Mobitel nije rootan vec je na original softver - u. Da li cu sa rootom dobiti bolju bateriju? Mislio sam ga staviti na Cyanogen /ako se tako pise/ rom jer mi lici da ima jednostavnu...
pozdrav, imam problem sa baterijom odkad sam instalirao kit kat verziju 4.4.2 baterije se potrosi za nekoliko sati. citao sam da ga treba vratiti na tvornicke postavke, napravio sam i to ali problem ostaje i dalje. imate li kakav savjet? hvala na odgovoru
Posjedujem navedeni uređaj i odlučio sam napraviti update putem OTA. Bez problema preuzmem nadogradnju, ali kada se uređaj rebota, instalacija dođe do nekih 26% i onda se pokaže android koji leži sa crvenim trbuhom i piše da je došlo do pogreške. I usput da kažem, uređaj nije bio root-an. Šta...
Pozdrav, Imam problem sa vraćanjem dotičnog na stock ROM - naime prema ovim uputama: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2429169 Stock ROM: - I8190XXALJL / CROALK2 Croatia T-Mobile http://fileom.com/gyy65byrkvv7/I8190XXALJL_CROALK2_Croatia_T_Mobile_Android_4.1.1.zip.html ...
Imam samsung galaxy s2. U zadnje vrijeme mi se desava da usred razgovora nestane zvuka i vise ne cujem sugovornika, on mene cuje. Zvuk se vrati nakon 5-6 sekundi najcesce. Nema pravila, nekad se to dogodi nekad ne. Sad mi se sigurno tjedan dana nije niti jednom dogodilo, no danas mi se dogodilo 4...
Pozdrav, pred nekih mjesec dana sam citao da je poceo update za Note ali meni nikako da dodje :) Da li netko ima instaliran JB ili ima informaciju kad bi trebao doc kod nas
Kao sto naslov kaze: imam hrpu slika male kcerkice na mobitelu S3. Na poslu nam rekli da moramo imati lozinkom zasticene telefone i pokazu meni super foru sa patternom da predjes preko display's umjesto pin-a. Cool... I padne mi telefon i display se slomi. I CRN totalno. I sad spojim ga na...
Očekivani S5 Prime bi se mogao zvati Galaxy F. Za razliku od nedavno izašlog brata, F će biti pogonjen Snapdragonom 805, te će imati 5.2" QHD SuperAMOLED zaslon. Nažalost, poleđina uređaja će najvjerojatnije ipak biti plastična, a ne metalna kako se nagađalo. Nagađa se da će biti predstavljen u...
Prije svega isprika ako je pitanje postavljeno na krivom mjestu, molim moderatora da premjesti istu ili me obavjesti i uputi gdje mogu postavit svoj problem. Znači ovako S3 mini nakon pokušaja otključavanja u SERVISU, više ne prepoznaje mrežu. Odnosno kaže da nije registriran na mreži. Iako...
Kako rotati grand neo, guglao sam i ima hrpu toga ali ništa konkretno pa ako je netko već rotao doticni uredaj nek se javi
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma