Pozdrav, Kada se spojim na Wifi piše mi da je potrebna prijava (zbog CARNet racuna), i nakon 2 minute mobitel automatski odspoji Wifi i pise: Uredjaj je odspojen. Sesija vam je istekla. Može li se nekako produžiti sesija? Ili potpuno maknuti, tako da mobitel ne odspaja automatski Wifi ako...
imam problem sa galaxy s3, izgleda kao da je softbrick, a simptomi su kao da se tipka za paljenje zaglavila. Mobitel čim mu se baterija stavi u njega uđe u bootloop, tj počne se palit, prikaže se "Samsung Galaxy S3 GT-I9300" poruka i nakon par sekundi se samo resetira, probao sam ući u recovery...
Imam novi samsung galaxy xcower 2, bilo bi sve dobro, da bi se moglo instalirane programe prebaciti na sd kartico ili več na početku instalacije na karticu izabrati mesto instalacije. Svi ti programi to ne rade baš na tom telefonu. Molim za pomoč,savet šta tu nije u redu, da ovaj sistem za očuvanje...
Galaxy Note2 TOOLKIT V3.0.0 GSM Pronašao sam ineresantan program za Galaxy Note2. Na njemu su radili priznati Developer-i: ChainsDD, Chainfire,Chenglu, Mskip... Izgleda interasantno. Koga zanima evo linka: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1923956
:smile:na tabletu ne mogu instalirat flash player a bez njega ne mogu igrat belu na t portalu;)pa molim za pomoc i da nije komplicirano i da je besplatno
Kolega mi ima gore navedeni mobitel a ja mu neznam pomoci jer imam android 2.3.6 na samsungu galaxy s, dakle on ima s7562 duos sa softwerom 4.04 na njemu... Njegov problem je u tome kaj display kada je zakljucan, na pritisak power ili srednjeg gumba se aktivira I ima aktivno podrucje “Emergency...
Vidim da nema teme o ovom uređaju, a po meni je dosta zanimljiv i "čudan" proizvod za Samsung. Navodno je direktna konkurencija iPhone 6-ici... Specifikacije: 115 g Fingerprint sensor
samsung galaxy pocket 2 -------------------------------------------------------------------------------- problem s viberom na samsung galaxy pocket 2 Android KitKat 4.4.2.viber ne zvoni kada je mobitel u stanju mirovanja .značiu zaključana tipkovnica ?probao ponovnu instalaciju ali...
Puno zanimljiviji od Note 4 je ovaj uređaj. Uređaj donosi ekran sa zaobljenim rubovima. Specifikacijama je praktički identičan Note 4 samo ekran je razlika 5.6-inch Quad HD+, 1,600 x 2,560 Snapdragon 805 ili Exynos 5433 3000 mAh
Specifikacije: - 5" HD SAMOLED - S410 + Adreno 306 - 1.5GB RAM-a - 16GB interne + microSD - 8MP + 5MP - 2400mAh baterija - Android 4.4.4 + TouchWiz UI - dual SIM
Specifikacije: - 5.5" HD SAMOLED - S410 + Adreno 306 - 2GB RAM-a - 16GB interne + microSD - 13MP + 5MP - 2950mAh baterija - Android 4.4.4 + TouchWiz UI Više
ipak se nešto kuha kad je u pitanju malo drugačija izvedba Galaxy S6... -Exynos 7420/Snapdragon 810 chipset -16 ili 20MP kamera -QHD ekran.... izvor
Ovako, kad sam doma i pričam na mobitel čujem distorziju u slušalici kad s nekime razgovaram, opisao bi kao zujanje u slušalici u kombinaciji s laganim krčenjem, nešto tipa da je membrana zeznuta. Zujanje se čuje kad je zvuk u slušalici gotovo potpuno stišan pa do najglasnijeg. S istim ljudima sam...
Evo u čemu je problem. S vremena na vrijeme, ukoliko neka app ostane pokrenuta a uređaj ode u sleep/lock , pokušaj otključavanja uređaja je nemoguć nekih 15-20sec. Na tipku za otključavanje reagira tek iz 2.-3. pokušaja i iako se ekran probudi na touch uopće ne reagira, i tako nekih 15-20 sec ,a...
Poštovanje ljudi. Kupio sam jučer Samsung Galaxy S5 mini u Tmobileu i živcira me kad ga palim ona njihova reklama... kako to najlakše maknuti? Ili barem zvuk prilikom paljenja? Isto tako volio bi pitati kako maknuti zvuk na kameri kad se slika? Očekujem Vaš odgovor. Unaprijed hvala.
Znaci ovako,pocelo mi se desavat da mi prikazuje kako je mobitel na punjenju i znak one "struje" na mjeracu baterije,makar se nije punio... Jedno 2 puta mi se vec dogodilo da mi samo odjednom ode u Factory mode i pokaze se onaj zeleni znak,dolje tekst "Downloading...." i "Do not turn off...
Pozdrav svima.Evo imam jedan veliki problem naime otisao mi je usb konektor na mobitelu samsung galaxy s plus i sada dali ima netko ideju kako napuniti bateriju bez mobitela.
Nisam vidio temu o ovom modelu, pa da malo prokomentiramo. Dosao u T-mobile jucer/prekjucer, sa vrlo zanimljivim cijenama: http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=SAGALAXYSPLUS http://www.gsmarena.com/samsung_i9001_galaxy_s_plus-3908.php CPU 1.4 GHz Scorpion processor, Adreno...
Kad ga uštekan u struju javlja dock is connected i stalno cijuče a ne puni se, čak se nekad i ugasi. U autu se puni normalno, kupija san novi punjač opet isto. Proba san sve šta san naša na netu, čišćenje četkicom nije pomoglo kao ni cache clean. Imate ikakvu ideju?
**Ovaj tutorial/osvrt je isključivo za Samsung Galaxy S GT-I9000** Pošto je Jelly Bean postao aktualna tema svih Android geekova, odlučio sam otvoriti temu posvećenu našem "želeastom grahu". Naime, Jelly Bean je definitivno veliki plus za Google i njihov "Project Butter" jer omogućuje...
Doticni mobitel pao na pod i otisao ekran. Da li se tu moze kaj uciniti?
Mogu li se na ovaj mobitel instalirati android igrice?
Jucer ga kupio,danas mi ponudilo update firmwarea od 1GB,skinilo se i krenilo sve da se instalira i stane za 89%. Nije se micalo i rekoh idem izvadit bateriju,kad ga upalim nudi mi restart ili onaj downloading mode.Restart/reboot ne zeli napraviti a u downloading mode neznam sto da radim,spojio...
Imam naoko "glup" problem. Naime, kod pozivanja (ili javljanja na dolazeći poziv), kad se javim (povlačenjem zelene tipke) i kad prinesem telefon uhu uglavnom prekidam poziv ili ga stavljam na čekanje. Naime ekran ostaje uključen tj osvijetljen, dok sam vidio kod drugih se zatamni kod prinošenja...
Ako je neko od kolega sa foruma radio nadogradnju Galaxy Core Duos (GT I-8262) sa verzije Jelly Bean (4.1.2) na verziju Jelly Bean 4.3 ili na verziju Kit Kat (4.4.2) molim da to iskustvo podijeli sa mnom, odnosno da objavi kako to uraditi. Hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma