Postovani, imam jedno pitanje. Prije nekoliko dana nestao mi je mobitel sa stola u jednom klubu. Radi se o Samsungu S3, kupio sam ga prije pola godine. Mene sad zanima je li ikako moguce locirati mobitel? Citao sam po forumima da se moze locirati preko IMEI-a itd. No, ako se u njega ne stavi SIM...
Volio bi da odradim root na svom tel. zbog (navodno) modućnosti da se prevaziđe problem oko RAM memorije? Molim za savjet kako da to odradim preko ODIN ili ako može i preko KingoRoot?
Isprike ako tema već postoji, ja je ne nađoh na prve dvije stranice ovog podforuma. ALi čisto da copy-pasteam pitanja vezano za model iz naslova: Da li je tko od forumaša korisnik Samsunga S3 Neo (I9301)?? Čisto da mi razjasni par nejasnoća. Na nekim stranicama pod tehničkim specifikacijama...
Uzeo sam novi S6 u VIP-u no home tipka kao da je rasklimana. Tipka i senzor otiska prsta rade normalno no kada se tipka pritišće kao da se radi o jeftinom kineskom mobitelu, a ne Samsung premium modelu. Čitao sam po forumima da puno ljudi ima na to primjedbe. Da li ima tko sličan problem i da li...
Pozdrav, molila bih ako netko zna dali se išta može učiniti, naime mobitel se ugasio sam. Prilikom paljenja sve što se desi jeste da dođe do logo slova na zaslonu, izvadim bateriju i opet isto, kad ga ugašenog priključim na punjač normalno se puni i pokazuje to uobičajeno. U recovery mod mogu...
Pozdrav, nov sam na forumu i nov u rootanju općenito. Ugl., napravio sam sranje, tražio po netu, nisam uspio riješiti problem, pa molim ako netko ima kakav prijedlog što učiniti... Riječ je o Samsung Galaxy S2 GT-I9100. Pogledah nekoliko youtube tutoriala, činilo mi se dosta jednostavno, pa sam...
evo mislim da je vrijeme da se otvori tema i o Note 3 phabletu koji mnogi(uključujući i mene :biggreen:) s nestrpljenjem očekuju... puno je bilo nagađanja ,ali sad su su neke od specifikacija i potvrđene... službeno predstavljanje najavljeno je za 4.9... -5,7" Super AMOLED display -3GB RAM...
Poz. Podržava li ovaj mob bežično punjenje? Uletio mi bežični punjač jeftino i reko mi lik kad sam ga pitao kako to funkcionira, da moram imat mob koji to podržava. Po netu vidim neke samoljepljive pločice s nekim flat kabelom šta se prislanja pod stražnji poklopac na neka dva kontakta. Ja to nemam...
Ima li neko iskustva sa ovim telefonom i kitkat verzijom... pise da steka u odnosu na stariju verziju 4.3. zato molim iskustva... i kako se ponasa 4.4.2 hvala... neznam da li da ga kupim...
Dakle, prije 10-ak dana sam dobio ovaj Android od T-Coma za produženje pretplate na MaxADSL na 24 mjeseca. Pošto mi je prvi Android, imam nekoliko pitanja iako, moram priznati, sve je toliko jednostavno da upute nisam niti čitao. Prvo-kako povezati mobitel i laptop (Win7)? Na kompu nemam nikakav...
Naime nakon nadogradnje na KitKat 4.4.4 na S3 LTE prilikom svakog restarta telefona dobijem ovu poruku "TouchWiz početni greška". Pritisnem OK i tel. radi normalno. Može li se ova poruka nekako ukloniti. Ja sam u SAFE MOD uspio isprazniti chash-a TOUCHWIz-a i radilo mi normalno dan dva i sad ponovo...
Volio bi nadograditi fW sa 4.3 na 4.4.4 ali me zanima koju verziju "smijem" skinuti. Podaci: AP: I9305XXUENH1 CP:I9305XXUENG1 CSC: I9305DTMENH1 Kada idem na "aktualizaciju softvera" dobijem poruku "Najnovije aktualizacije već su instalirane". Međutim KIES mi prikazuje da postoji...
Danas je Samsung napokon izbacio dugo očekivani KitKat za GT-I9195 (LTE) model Galaxy S4 Minia. Firmware možete skinuti OVDJE. Procedura updatea je sljedeća: Skinite Firmware sa gornjeg linka i extractajte ga negdje Skinite Odin ODAVDE i extractajte ga negdje
Prvo dobro veče svima jer sam novi na forumu. Da počnem od početka evo danas sam napravio zamjenu nokia lumia 900 za samsung galaxy s2. Došao sam kući i nisam mogo ući u google play trgovinu pa sam htio napraviti reset telefona, i jesam. Od tada mobitel stoji sa početnim logom i žutim trokutom sa...
večer dali može netko pomoći kako d anapravim root na mom mobitelu ništa nemogu prebaciti na sd karticu jer mob nije rotan...a i memorija njegova mi se brzo napuni pa je spor... može neki tutorijal kako da startam... što,di,kako... pozz
Večer imam taj navedeni mob i prije par dana osijetim ko da mi se je usporio...ima memoriu od 2gb i stavi sam micro sd karticu od 4 gb... imam jedno 4-5 aplikacija skinutih i to je sve... ne skidam ko kad sam imao išfon jer je bilo mesta...što nema ovaj mob opciju da ga resetiram ko druge...
Molim savjet kako da rootam galaxy S3 LTE (I9305) v. 4.4.4?? Hvala unaprijed
imam jedan samsung galaxy young (GT-S6310) star par mjeseci kupljen u vipu a trebam ga za simpa karticu.. kolko se kreće cijena odkodiranja, jel ima netko neku pouzdanu stranicu, nešto sam našao ali preskupo, 34e za to malo govno.. http://www.mobileunlocked.com/samsung/s6310/ čuo sam da ima...
Pozdrav, znači ovako danas mi je policija vratila mobitel nakon što je prije 4 mjeseca bio ukraden, e sad nakon što sam ga upalila došla sam do dijela gdje piše da je uređaj zaključan zbog neuobičajnoga vraćanja na tvorničke postavke te da se prijavim na samsung račun kojim sam se već bila...
zanima me zašto mi neće sa memorije mobitela da prebaci neke aplikacije na sd karticu...sada sam upravo skinuo i aplikaciju app2sd pomoću koje bi trebao da prebacuje,gledam neka videa na yubitu,ali meni neće ni sa tom aplikacijom da prebacuje...dali ima tko možda ovakav mob ko ja pa da pokuša i...
Evo procurile su i neke informacije o nasljedniku Galaxy S-a. Leakane informacije: -8,49mm tanak -116g tezak -4,3 inch Super AMOLED plus ekran -1 GHz Dual Core CPU -Android 2.3 Gingerbread
Specifikacije: - 5.5" FHD SAMOLED - S615 + Adreno 405 / Exynos 5430 + Mali-T628 MP6 - 2GB RAM-a - 16GB interne + microSD - 13MP + 5MP - 2600mAh baterija - Android 4.4.4 + TouchWiz UI - dual SIM ili single SIM(LTE)
Pozdrav! Opet imam problem sa samsungom,naime,prije par dana sam koristio wifi i sve je normalno radilo,dok nisam jednom ga ugasio,ponovno upalio i mobitel se nije jednostavno htio spojit na wifi... Inace,obicni internet radi a kad se spajam na svoj kucni internet,tj wifi,pocne mi se spajati...
Evo, nadam se da se kolege moderatori slazu da se otvori ovakva tema. Danas sam imao prilike napraviti mali preview novog Androida iz Samsunga. I moram priznati da je Samsung napravio dobar posao. No da ne duljim, fotke:
Pozdrav; Zanima me na koji nacin mogu na Samsungu provijeriti dal je mob rootan ili nije.. kupio sam mobitel od covjeka i mob je iz vipa, al je otkljucan na sve mreze; pa bi volio provijerit dal je dekodiran unosom koda za otkljucavanje/nije bio ni kodiran ili je preko kompa rootan i otkljucan.....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma