Moze li S5 raditi na WI FI frekvenciji od 5 Ghz i kako to ukljuciti ako moze... i da li moze imati upaljene obje frekvencije pa se saöltati sam po potrebi? hvala
Samsung je danas predstavio novi Note. Sve je prema najavama; Exynos 7420 SoC, 4GB RAM-a, nema utor za mem.karticu, baterija spustena na 3000 mAh, ekran 5.7" QHD, naravno AMOLED. Kamera identica onoj na S6, 16MPix, a prednja 5 MPix. U odnosu na prethodnika, odbacena je koza te je sad kuciste...
Pozdrav, Radi se o Samsung galaxy core prime koji se ne spaja na 4G. Koji su mogući razlozi za to? Radi se o dva ista primjerka koji se u Splitu ne spajaju na 4G. Hvala
Pozdrav, Imam jedan problemčić sa slanjem SMS poruka. koristim zicer tarifu u tomatu i kada pokušam poslat "?" na 13411 za provjeru stanja poruka/min/mb. Jednostavno mi ne želi poslati poruku a normalno mi šalje smsove i kolegama s posla i prijateljima.
Gdje da nađem odgovarajući root file za s4 9505 na 5.0.1. Hvala unaprijed
dobio sam infusea na dar ima li ga još neko?
Izludilo me totalno. Stari mi je dao svoj Samsung galaxy I9000S s adndroid 2.3 i stavio sam u njega svoju karticu, te sam ga htio vratiti na tvorničke postavke ali me izludio nekakav mobilni lokator. Koliko se on sjeća, kad ga je kupio uključio je nekakvu zaštitu protiv krađe i sad (nakon...
Pozdrav,imam problem sa minijem GT-S5570i koji se desio juće i nikako da odgonetnem šta mu je. Do sada je radio normalno i nikakvih problema nije bilo.Kupljen u T-comu davno,prije mjesec dana otključan sa njihove stane za sve mreže,juče promjenim SIM karticu i prilikom instalacije programčića i...
Predstavljen je S5 Mini. Specifikacije su neznatno poboljšanje u odnosu na prošlodišnji model. Također, mini model je nasljedio neke karakteristike većeg brata. U ponudi će biti i dual SIM verzija, a na tržište dolazi do kraja srpnja. Specifikacije: - 4.5" HD SAMOLED zaslon - 1.5GB RAM-a...
Pozdrav, U vip webshopu se nude oba... Jedan je LTE drugi je VE. U cemu je razlika. Vidim da VE ima lolipop dok LTE nema?
Poštovani, zna li netko jel li moguć ''reverse tethering''? Sa laptopa na mobitel. Znači, trebam internet na mobitel (Samsung Galaxy Young 2) preko laptopa, znači na laptopu imam žićni internet i htio bi da LAPTOP daje internet mobitelu baš kao što mobitel ak' ima internet može djelit dotični s...
U contacts / history, prikazuje mi sve brojeve koje sam zvao, takođe pod messaging prikazuje sadržaje svih SMS poruka koje sam poslao, kao i ime primatelja. Da li postoji mogućnost da isključim to prikazivanje za neki odabrani kontakt (ili za sve kontakte)
Pozdrav Ekipo,evo imam jedan problem sa samsungom galaxy note 1 n7000! Evo ovako,ne radi mu gps lokacija,kada pokrenem google maps,ikonica gps signala u gornjem lijevom kutu se pojavi na sekundu i nestane. Instalirao sam gps test,ne radi,ista priča,ikonica gps signala se na sekundu pojavi i...
Imam Samy s3 mini...(carbon ,CyanogenMod)lollipop 5.1.1 Ne znam koje file treba skinut za xposed,na xda ih ima ,probao neke i neće install... Ako me može netko uputit točno koj filove skinut za ovaj model.. Hvala..
Kratko i jasno pitanje. Dali ima koji pametan način da na navedenom mobitelu promjeniš ton za dolazne poruke bez da se sa tim promjeni i ton za ostale notifikacije. Na bivšem Alctelu se to jednostavno moglo u samoj aplikaciji u postavkama, no ova na Samsungu uopće nema te postavke nego se izgleda...
ovako surfao sam i odjednom mi se ugasio,stisnem gumb za paljenje i on zavibrira i kao pokrene ga ,pojavljuje se oznaka galaxy s4 mini i izgleda kao da će se normalno upaliti i čim se pojavi ekran kao da je upaljen i da mogu nastaviti korištenje on se ugasi.....pretpostavljam da sam ulovio neki ...
Nasao sam gore navedeni telefon s6 dual sim na amazon com iz amerike. cijena mi se cini povoljna 568 dolara, ali me zanima jel to ok za evropu, odnosno hrvatsku i svicarsku i kaj znaci internacionalna verzija, te kaj je sa garancijom... evo linka...
Kad imam dolazni poziv ne radi mi ono na displeju da povucem prstom slusalicu priliko preuzimanja poziva! Nego se kod mene poziv aktivira ako samo dodirnem tu slisalicu! Tako da je nemoguce izvaditi mob iz đepa a da ne odbije ili se javi na poziv jos dok je u đepu! U postavkama sam sve probao i...
Lijep pozdrav! Namjeravam updejtat svoj galaxy mini s Froyo 2.2.1 na Gingerbread 2.3.4. Pa me zanimaju vaša iskustva i dal sve radi kako treba na Gingerbread-u? Ako tko ima kakvi dobar tutorial za updejt nek stavi link. Unaprijed hvala!
Galaxy s5 se restartuje kada je u aplikaciji S Healt . lollipop 5.0, uradjen je hard reset ali problem se nastavlja , pritom baterija se greje I sensor HRM se ukoci dok se uredjaj ne restartuje ? Ima li ko resenje . ? Inace sve radi kako treba dok ne koristim tu app , restartuje cak I u *#0*# , pa...
GSM Arena Mobil.hr recenzija 4" AMOLED 480x800 pixela NovaThor U8420 1GHz Dual Core 1 GB RAM Android 4.1 Jelly Bean
Imam slijedeći problem: Uvod: 1. Samsung Galaxy S5 kupljen friško u HT-u 2. Na njemu je instalirana zadnja verzija Androida Lolipop 5.0 3. U sklopu HT tarife Premium+ dobio sam Deezer apliakciju, instalirana je i radi. Međutim, evo što ne radi? Na kućnoj Wi-Fi mreži, kada želim slušati...
Može li se odraditi vraćanje sa lollipop-a na kitkat a da se garancija zadrži knox 0x0? Molim savjet
Kupila sam SD card 16 gb. Kada pomocu AppmgrIII pokusavam prebaciti aplikaciju na card javlja mi ovo Klizanjem otvorite pregled memorija, "Preseli na xxx" tipka prebacuje aplikaciju na vanjsku memoriju(SD card), a tipka "Move to phone" prebacuje na internu memoriju. Kako god da ja klizim nista se...
-ekran Super AMOLED 720x1280 5,0" -2GB RAM,16GB intern.memorije,micro SD -Snapdragon 410,proc. 1,2GHz quad core -kamera 13MP,1080 video -baterija 2300mAh -LTE izvor predstavljen je i slabiji A3 koji u odnosu na A5 ima 1GB RAM-a,4,5" ekran 540x960, 8MP kameru i 1900mAh bateriju...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma