Ekipa draga, Dobar dan. Evo sam kuci pronasao ovaj samsung i nisam imao mira da ga ne upalim. A kad ono samo vrti logo Samsung-a. Sta savjetujete? Probao sam hard reset preko Press Volume UP + MENU + POWER on pa u ulasku u boot meni odabrao wipe data / factory reset ali samo smrzne i...
Imam samsung a5, koji se u zadnje vrijeme se resetira sam od sebe. Nema pravila, u smislu da bi neka aplikacija bila pokrenuta. Desava se u prosjeku 1 dnevno, rjedje 2 puta. Imam gore android 6.0.1. oficijelni. Dakle, nikakva kemijanja. To se pocelo desavati nakon updatea, koji je napravljen prije...
Pozdrav svima! Evo mini tutorijala za popravak vašeg telefona iz soft bricka. Ako ste kojim slučajem experimentirali za custom ROMovima pa ste napravili wipe svega mogućega vrlo je vjerojatno da vam uređaj ode u softbrick i da nakon toga ga ne možete nikako pokrenuti. Dakle, telefon ide u...
Pozdrav ekipa, Imam jedan(2) problema sa mobitelom Samsung galaxy s5neo. Problem je sljedeči: 1. Kada odaberem broj da nazovem nekog piše mi cijelo vrijeme povezivanje a ne zvoni mi a tog nekog kog sam zvao je mobitel zvonio i on mi se javio al ja ga ne čujem a niti on mene. Ne dešava se to...
Pozdrav svima! Molila bih vas za pomoć, slučajno sam blokirala slanje poruka na servisne brojeve providera (stisnula sam opciju "Ne dozvoli nikada") pa ne mogu provjeriti stanje minuta, mb, itd. Ako bi netko bio toliko ljubazan pa mi objasnio korak po korak kako da to vratim, hvala!
Ne znam,možda je malo rano još za temu,ali evo izašao je odličan video uXUJFYkRIuI 2k 5" Zaslon 4 gb rama 8 jezgreni procesor Živi bili pa vidjeli :)
na mobu u DE se samo instaliralo neka ikona u postavkama Special kao od t coma all ne vjerujem jer nemogu ga deinstalirati ili ukloniti Mobitel je Vip-ov na pretplati Ima li netko ideju kako sranje ukloniti s moba
Predstavljen je Note 4. Predstavili ga kao New design a ne vidim neke promjene baš 153.5 x 78.6 x 8.5 mm 1440 x 2560 pixels, 5.7 inča 3GB rama, 32 GB memorija 16 MPx Qualcomm Snapdragon 805 i Exynos 5433 Quad-core 2.7 GHz Krait 450 / Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 & 1.9GHz quad-core...
imam samsung j3 i djeca su mi ubacili lozinku na toćkice za paliti mobitel a zaboravija sam lozinku od maila , dali mi tko može reći kako da uđem u mobitel . Dali se može bott nriktati kad palim mobitel i šta trebam stisnuti da vratim mobitel u tvornicke postavke ili još koji naćin da mogu...
Pozdrav raja! Jesu li ovo "običnim" korisnicima onemogućili skidanje stock romova ili je greška u meni? Alternativa? Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Vozdra. Lizaljka me zivcira,Kit kat je bio bolji. Koristite li custom i koji preporucate. Hvala.
Pitanje kako je i navedeno gore. Dakle ako imam dual sim samsung S5 sa dvije kartice i na obadvije imam aktiviran whats up. Da li, odnosno kako i s cim najbolje radi whats up za dva accounta odnosno dva telefonska broja. Citao sam malo na netu... ali nisam siguran kaj je najbolje i najpouzdanije pa...
Zanima me da li samsung S7 G930F moze biti dual sim, da se umjesto sd kartice stavi druga sim kartica i koja... isto nano, ili micro.. hvala na odgovorima...
Moja zena ima samsung s5 godinu dana, u zadnje vrijeme se poceo javljati problem da se mobitel jednostavno ugasi i bateriju skine na 0 posto. Primjer, jedan dan je preko noci bilo 25 posto, ujutro iskljucen mobitel i 0 posto. Vracen na tvornicke postavke i dodatno ima samo viber, whatsup i between,...
Dali netko zna kad novi model a7 (2016) dolazi na naše tržište?
Pozdrav svima, Da li neko slučajno zna kako postaviti interni zvučnik kao zadano za dolazne pozive umjesto blutooth-a kada se koristi neki handset kao recimo smart watch. Svaki put kada se javim na telefon ili zovem nekoga prvo mi je aktivna blutooth opcija na koju moram kliknuti da bi pričao...
imam lolipop 5.0.1 i htjel bi ubaciti 6.0.1 ROM Resurrection Remix v5.6.4] znači oram rotat mobitel sad me zanima koji custom rom trebam prvo ubaciti sa odinom , davno sam rotal s i9000 pa znam da sam moral prvo cm7 pa tek onda cm11 sad nisam baš siguran dali ide nešto takvo i ovdje,:confused:...
Uz Note5, danas je predstavljen i S6 Edge +. Temeljen na istom SoC-u kao S6 (Exynos 7420), uparen sa 4GB RAM-a. Ekran je 5.7" AMOLED QHD rezolucije. Kamere identicne onima na Note5. Moglo bi se reci da je to Note5 edge bez S-pena. Kao i Note5, nema utor za mem. karticu.
126.6 x 63.1 x 10.8 mm Spreadtrum SC8830,Quad core 1,2Ghz/1GB RAM 8GB ROM/micro SD ekran 4,0" 480x800 TFT baterija 1500mAh
Razbio mi se ekran na mobitelu, ne planiram ga popravljati jer je preskupo i ne isplati mi se, stoga me interesira zna li mozda tko jel' je ikako moguce doci do poruka i popisa poziva s mobitela? Rijec je o mobitelu Samsung Galaxy S4. Znam da mogu doci do kontakata, buduci da su spremljeni na...
Pozdrav svima! Da li neko moze da mi pomogne? Naime na Youtube app. bilo koji video da gledam rezolucija je do 360., zaista frustrirajuce jer mnogo losiji telefoni imaju vecu rezoluciju I bolju sliku. Inace tel. je Android 4.1.2 Jelly Bean Unapred zahvalan
Bok ljudi. Ovako posjedujem doticni mob i smeta mi jedna ne toliko bitna sitnica ali smeta mi. Radi se o Camera Shutter zvuku. Na S4miniu sam to rijesio Rootanjem i brisanjem tog zvuka iz sistema a posto mi je ovo sasvim novi mobitel necu ga rootati pa me zanima dali postoji neko drugu...
Planiram uzeti ovaj mob pa bih molio iskustva ako ga netko posjeduje.
Samsung Galaxy S IV Autor: T.Š. | 25.09.2012 u 10:38 Kada pričamo ili pišemo o Galaxy S uređajima onda smo gotovo uvijek sigurni da nas čeka nešto posebno. Zanimljiva "trojka" je izašla nedavno, no što je s "četvorkom"? Sigurni smo da smo vas iznenadili s ovom vijesti. Tko i ne bi bio...
Lijep pozdrav, ispricavam se ako tema nije na dobrom mjestu ili ako nije u skladu sa pravilima ali jednostavno nisam mogao pronaći odgovor ... Naime dogodilo mi se da se mobitel ugasio sam od sebe i stao kod svakog paljenja na početnom logu od Samsunga, kada sam pokušao napraviti factory reset ,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma