Pozdrav! Postoji li neki nacin kako otkljucati samsung galaxy s +(plus) ma sve mreze ili na vip? Trenutno je zakljucan na t mobile Hvala unaprijed!
Nakon upgradea na Gingerbread 2.3.6 preko Kiesa, GPS teško uspostavlja signal, odokativno 3-4 puta sporije nego prije. Kad ga uspostavi onda nema problema sa održavanjem istog. Ima li kakvo rješenje?
ova, kupio nedavno galaxy s plus, skinuo sam samsung kies za aplikacije, backup itd. posto ima opciju updatea isao probati, prvi put je ostalo na 0% i pisalo program has stopped working, probao ponovno desila se ista stvar samo na 3%. znaci stari os se izbriso i poceo novi koji nije dovrsen....
ako je netko imao sličan problem neka mi javi što je potrebno za brisanje stavki za podatkovni promet. lp
Pozdrav ekipa, Jučer sam kupio SGS2, prešao sam na android sa iOS.. Kako sam iPhone koristio još od onog prvog modela, a ovo mi je prvi susret sa androidom.. Konkretno, zanima me koja je posljednja službena verzija softwera za SGS2. Moj je na 2.3.3. a negdje sam pročitao da je 2.3.5. zadnja...
zna li ko pametan da mi kaze jeli moguce pronaci na mobitelu poruke i slike koje su poslane i primljene preko bluetootha a prije toga su obrisane??? hvala:licklips:
Problem se sastoji u tome što pokazuje da je spojen na wifi mrežu ali svaka daljnja radnja je nemoguća. Internet browser, navigacija, android market, samsung apps store, youtube...ukratko ništa ne može dobit konekciju. Internet forumi puni ovog problema, nekima pale pizdarije sa #*....., drugima...
imam jedan problem ko galaxija. kada idem na pregled potrosnje baterije , mob mi 2 puta zavibrira i javi "proces com.android.settings neocekivano prekinuto" mob je star tjedan dana i kupljen je sa froyom. jel se moze to sta pokusat popravit ili da saljem servisu?
Jučer sam stavio MIUI 1.12.2 na SGS2 i nakon boota se spoji na mrežu a dvije sek nakon više nema signala ni mreže - No service. Kao da je Airplane mode aktiviran :( Ima li još netko sličan problem na SGS2? Nakon toga sam se vratio na CM7.1
Pozz Zna li se kad će izaći službeni update na verziju 2.3.4, sad je na 2.2.1? Jel se rootanjem gubi garancija i isplati li se rootati mob?
ako moze pomoc, imam samsung galaxy mini (GT-S5570) i kad mi neko posalje mms poruku umjesto slike dodje mi oblacic na kojem pise "skini" koji kad kliknem samo posivi i pise "skidanje" al ne otvara sliku i dalje, postavke su mi poslali iz t-mobile-a li mi jos uvijek nece otvara mms poruke....
Pozdrav, nedavno sam napravio upgrade sa Androida 2.2.1 na 2.3.3 (sa ove stranice http://androidadvices.com/how-to-update-samsung-galaxy-mini-s-5570-to-gingerbread-2-3-3-firmware/4/), e sad nisam siguran da je i na verziji 2.2.1 to radilo, ali kad nisam na wirelessu, internet mi ne radi....
Ne znam gde bi ova tema isla, pa vas molim da ne uzimate za zlo ako sam omasio forum. Imam samsung galaxy 5 (I5500) i sledeci problem Kada odem u market pokusao sam da nadjem aplikaciju AllSport GPS i rucno i preko pretrage ali nisam uspeo. Ne znam bas puno oko android telefona, skoro sam ga...
Pozdrav svima, da pitam ovdje jer sam tražio i nisam mogao nigdje to riješiti. Kada odem u meni, tamo imam masu igara/programa. Ono što me zanima da li postoji način kao na Iphoneu da napravim direktorij Games i pobacam sve igre unutra, da mi ne troše sav prostor u meniu? Probao sam...
Kada spojim mob na pc i ukljucim samsung kies izbaci mi da postoji update za telefon.I potvrdim da radi update i nakon nekoliko trenutaka izbaci mi ovo:http://imageshack.us/photo/my-images/690/ssssssssxw.png/ zna li iko u cemu je problem?
dakle ovako, zanima me kako iz stanja menija 1. (vidi sliku) doci u stanje 2. i obratno. nije moj mob, osoba ciji jest je promijenila iz stanja 1. u 2. i ja sad nemam pojma kako da joj to vratim. hvala puno na pomoci. http://imageshack.us/photo/my-images/823/samsunggalaxyminis5570.png/
Nema ništa na forumu o ovom mobitelu, a ima ga već i kod nas (njuškalo) - koliko vidim, to je malo oslabljena verzija Galaxy-ija jedinice, znači ima zaslon iste rezolucije i dimenzije, ali drugačije tehnologije (''SC-LCD'') te ima drugačiji chipset (slabiji), manje interne memorije, mrvicu je...
Moze li mi neko pomoci i objasniti sta je "Usb memorija" u ovom telefonu. Znaci kada odem u "Postavke" > "Spremanje" vidim slijedece SD memorija - nema USB memorija - ukupno 11,50GB slobodno 11,32GB memorija uredjaja - slobodno 1,75GB E sad kako odrediti kada instaliram neku aplikaciju da...
Display Super AMOLED capacitive touchscreen 720 x 1280 pixels, 4.65 inches Memory Internal 16GB, 1 GB RAM Dimensions 129.8 x 68.8 x 9.5 mm Camera 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash Video 1080p@30fps OS Android OS, v2.3 (Gingerbread) CPU Dual-core 1.5 GHz processor ...
pozdrav. kupio sam navedeni mobitel (prvi put imam androida) i sada me zanima sta mi preporucate od programa, antivirusa, navigacije,itd. inace koristim se i internetom na mobu i znam igrati igre. e da dali je ikako moguce igrati playtoy na mobu?! ako je sta bi trebao od programa (flash ili tako...
Znači kupio sam na Njuškalu rabljeni Galaxy S. Kupljen je u Sloveniji, imao je Darky 10.2 rom. Problem je spanjanje na wifi. Upisao sam sve podatke. Prvo pokazuje connecting pa disconected, i tako se vrti. Kada idem u advanced on za IP kaže da je nedostupan.
pozz ljudi imam ovaj galaxy s vec 10-ak dana ali me zbunjuje ova memorija telefona radi se o modelu sa 8gb memorije znaci kad odem na opcije,applications,memory usage skonto sam da ima system storage 1.7gb i usb storage 5.66gb ali koju god aplikaciju instaliram ona ide na system storage :( jel...
pozz ljudi imam ovaj galaxy s vec 10-ak dana ali me zbunjuje ova memorija telefona radise o modelu sa 8gb memorije znaci kad odem na opcije,applications,memory usage skonto sam da ima system storage 1.7gb free i usb storage 5.66gb free. mene interesuje kako mogu napraviti da mi aplikacije...
Pozdrav ekipa, ovako, zanima me dali je moguče spojiti se na wireless ako imam Carnet doma, odnosno onaj njihov pass i user... ja sam složio na ruteru wireless i upišem WEP i na mobu mi piše da je spojen ali neče na internet odnosno neučitava stranice. našao sam jednu temu ovdje na forumu...
Može li se na Samsung i5800 promjeniti naziv ikone.Ako postoji mogučnost molio bi kratke upute.Hvala Zlatko
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma