Imam mob. Samsung Galaxy Ace (S5830) kupljen prije par dana. Imam jedan problem. Nakon skidanja sadrzaja sa interneta (pozadine, tonovi i sl) i pokusaja da to instaliram na uredjaj dobijem poruku da nema dovoljno raspolozive memorije, da provjerim status memorije i pokusam ponovo. U uredjaju pise...
Od jučer sam primjetio da ne mogu poslati mail bilo na koji način da sam spojen na net (wi-fi, edge). Primam uredno, ali kod slanja ode u outbox i tamo stoji. Do prije neki dan je sve normalno radilo, na telefonu je stock rom. Internet mi normalno radi, gtalk radi. Neki dan sam stavio nekakav rom...
Primjetio sam kad se telefon isprazni do kraja, ono kad se baš ugasi, kad ga priključim na punjač izbaci taj znak žuti trokut pored znaka baterije i to jedno vrijeme stoji onda nestane. Jel imao neko takav slučaj? Guglah, no ima svakakvih teorija pa neznam šta je zapravo istina. EDIT: Riješeno -...
Želio bi svoj samsung galaxy fit rootati na ICS, pa bi htio upute kako da to učinim i preporuku, koji je root najbolji. Želim da sve aplikacije i stavke rade na rootu, koje su radile i prije roota, a da je na ICSu... Volio bi još i podršku za flash player i overlockanje procesora, ali to nije...
Samsung Galaxy SII-zaključan ekran: U želji da nešto snimi mobitelom dok sam bio odsutan dijete pokušalo više puta otključati mobitel i sada mi traži google račun-user i pasword a ja zaboravio i jedno i drugo jer sam prilikom konfiguracije telefona to napravio i nikad koristio. Postoji li ikakav...
http://www.gsmarena.com/purported_samsung_galaxy_s_iii_specs_revealed-news-3149.php Ukratko, četverojezgreni 2 GHz CPU, 1.5 GB RAM-a, 4.65" LCD (1280 x 1024)... Ovo ide prema tabletu, lagano... Jasno, istinitost specifikacija je upitna...
Imam problem sa Samsungom...Kad kucam nekome poruku nekad se desi da ne otkucam ni 20 slova a on mi pokazuje da je kraj prve poruke i prebacuje u drugu?Sa druge strane nekad se desi da kucam duze text i sve ok stane u jednu poruku xD E sad da li treba podesiti u opcijama nesto ili nesto drugo ja ne...
Da li neko zna kako ukloniti sim lock sa ovog telefona.
evo ljudi, probavao sam rootat ovaj mob, i nisam uspiio :/ dakle, najprije sam isao sa z4root aplikacijom koja nije nista napravila (brarem tako mislim) onda sam ju izbrisao i isao sam u postavkama napravit factory settings..onda sam isao preko onog universal androot i on mi izbacuje grešku...
Ovakvu ekrančinu na mobitelu nisam nikada u životu vidio,dobro na kraju će mobiteli postati ko pravi kompjutori jbt... http://www.gsmarena.com/samsung_p1000_galaxy_tab-3370.php
Naime, javio mi se problem na novom mobu, naime kad mi je upaljen promet podataka (data promet), ne mogu slati sms. Čim ga zgasim (promet), sve šljaka normalno. Ima tko ideju? Hvala!
Sestri puknuo ekran na galaxy s2,zna li netko koliko košta popravak??? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
pozz ljudi e ovako , znaci uzeo sam s2 i ok root napravio proslo sve ok , rom jos nisma prmjenio , ali sam na postojeci od t coma instalirao root unlock s2 i vriso je pretragu ali kod nije pronadjen , sad me zanima , dali moram promjeniti rom da bi ga mogao otkljucat ili ??? nisma...
1 - Kako da vidim trenutno stanje mog računa. Kolega mi kaže da treba iči u Postavke/sim alati/stanje računa-u zemlji, ali problem je šta meni uopče ne postoji stavka sim alati u postavkama 2 - Kako da napravim backup kontakata telefonskog imenika i da ih vratim nakon vračanja mobitela na...
Ljudi imam problem znaci jucer se krenem cuti sa prijatejem preko Vibera i mobitel mi se zablokira a i prije tog programa je bio malo spor ali nista strasno i idem ja njega na Reboot kad ono mobitel dodje do G 3 MODA i ispuni se ona crta i dalej nece i jedino ga mogu ugasit kad izvadim bateriju....
kako cu staviti smajlice na tipkovnicu naso sam neku aplikaciju u marketu ali kad saljem te smajlice ja ih nevidim ni kad ih saljem ni kad ih meni neko posalje jeli ima neka caka za to napraviti ili treba neka druga aplikacija hvala
problem interna memorija! Imam problem oko instaliranja nekih igrica. kada želim instalirati kaže mi da ne mogu instalirati i da obrišem neke podatke sa mobitela. neznam gdje gledati i kako što obrisati i što smijem.. imam memori 8gb. ukupna mem.7,39gb slobodna mem. 7,08gb memorija telefona...
kako ukljućiti gps opciju na ovom tablet-mobitelu,naime kada uključim opciju gps on traži odredište vrti ali ništa ne nadje to je prvo pitanje i drugo kako pisati da vidim što pišem naime kad pišem tekst ode skroz gore pa ne vidim što pišem
-Display PLS TFT capacitive touchscreen, 16M colors 480 x 800 pixels, 3.8 inches -Memory microSD, up to 32GB, Internal 4 GB storage, 768 MB RAM -Camera 5 MP, 2592x1944 pixels, autofocus, LED flash,video 720p -Android OS, v2.3 -CPU Dual-core 800 MHz ...
hm..imam problem sa stock aplikacijom kad podesim exchange. prima mailove, ali ne mogu poslati. vjecno stoji u outbox-u...exchange je na sluzbenoj domeni. to sam rijesio na nacin da sam inastalirao mail droid, jer K9 ne podrzava exchange 2010, ali nisam zadovoljan. mail droid je vizualno los, a...
Postovanje svima ! Imam problem sa mobitelom u pitanju je samsung galaxy s plus, naime o cemu se radi. Ne mogu primati poziva ko god a me proba pozvati taj neko dobija zauzece, takodjer (prije se nije desavalo) kad ugasim telefon i upalim vraca mi na njemacki jezik(i ja moram ici u settings i...
bio je zakljucan na vip.. rooto sam ga stavio vilian rom, i otkljucao sam ga programom preko marketa koji se zove galaxsy s 2 sim unlock.. sve je proslo ok.. sad radi tele2 unhtra al svako malo izgubi cijeli signal i kaze samo hitni pozivi.. sta da radim??
Pozdrav..Dali mi netko moze pomoci kako da otkljucam svoj G3? ..Nasao sam jedan video na youtube-u ali lik radi doslovno prebrzo,kada skinem video i usporim opet nemogu sve pohvatati..Pa moze help? :)
pozdrav malo sam gledao oko tih navigacija pa neznam sad jel mobitel mora biti rootan ili nemora da bih stavio navigaciju
Uradio sam fabricki reset telefona i kada sam pristupio punjenju baterije na telefonu nije mi pokazivalo punjenje (stoji kao u stand by baterija)i dok ga nisam ugasio.Posle startovanja telefona pokazuje mi strelicu za punjenje ali stalno tako moram da radim kada mi se istrosi baterija.Sta mi je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma