Samsung I5700 Galaxy Spica, poznat kao i Galaxy Lite (prvotni naziv) Bliži se trenutak kada će jeftinija verzija Samsung Galaxy-a u prodaju. Model će imati naziv I5700, dok će onaj manje kriptični naziv biti najvjerojatnije Galaxy Lite. l2p9sWaD46E Specifikacije: 3.2 megapixel camera
Kupio sam mobitel u Vipu prije 2 tjedna, bio je jedan update i to sam skinio. Zadnje što sam primjetio je da kada dodjem u područje WiFi na kojeg sam registriran, nije bitno koji, neželi ugasiti GPRS prijenos podataka i prijeći na WiFi, dok na starom S2 je to radilo najnormalnije. Moram ugasiti i...
I tako je napokon još jedan ICS tablet pred lansiranjem. Samsung je opet u igri i meni osobno izgleda kao pila od uređaja. Ne samo zbog odličnog zaslona nego i zbog svih servisa koji dolaze s njime. Vijest na Mobil.hr-u:...
Pozdrav, imam jedan galaxy S3 i uzeti ću sutra još jedan, te multi sim uslugu. Htio bih napraviti backup ili kopiju svega sa prvog koji je podešen na drugi, tako da imam kopletno dva ista telefona (postavke, aplikacije, itd...). Kako to napraviti? hvala Lp
Bitno, predlažem i sticky Dakle, zbog bug-a na hardware-u il tocnije firmware-u mozete brickati svog Samsunga... Više na XDA I original Chainfire topic Nemam sad vremena detaljnije opisivat tu, ko stigne, nek napravi sažetak...
kak bi mogo dekodirat samsung galaxy 5 na sve mreže? trenutno je na vipu i i na njemu je cyanogen mod7. unaprijed hvala :)
Imam jedno pitanje... Ako kupim Samsung Galaxy S+ u Tele2... mogu li ga dekodirati??? (jer sam na simpi....) :)
Pozdrav Primjetio sam kod snimanja video klipa na nekim koncertima-party gdje je glasna muzika zvuk bas nije dobar ( Krcka ) docimm drug ima iPhone 4 i zvuke je skorz jasan...???
pozz, da li mi neko moze molim vas objasniti kako da iskljucim azuriranje vremena na samusngu s5830i naravno ako ikako postoji mogucnost iskljucivanja ???
Pozdrav, imam par zamjerki za ovaj odličan telefon i trebao bih pomoć oko settings. Naime neke funkcije ne rade kako treba, problemi su sljedeći: 1. Imam exchange račun i mailovi i smsovi mi dolaze na isti inbox. 2. Mailovi mi nejdu preko wireless nego samo preko mobilne mreže 3. google...
Imam Samasung Galaxy y (GT-S5360) i na njemu mi je pukao ekran. sad imam problem trebao bih nekako spasiti imenik, jer kontakti nisu spremljeni na SIM, dali postoji neki nacin. Mogu upaliti mobitel i sve ali na ekranu nista ne vidim.
Ovdje komentirajte fotografije talentiranih forumaša iz OVE teme. :D
Nekad je bilo popularno otvoriti posebnu temu u koju su se stavljale fotografije uslikane nekim mobitelom. Teme su bile zanimljive jer se na pregledan način moglo vidjeti kakva je kvaliteta ugrađene kamere i kako novi modeli evouliraju. S tom namjerom otvaram temu gdje možete ubacivati...
Pozdrav, Nedavno sam instalirao custom ROM CM9 i sve je super osim sto bi volio imati file explorer aplikaciju koja se nalazila na orginalnom ROM-u. Aplikacija se zvala DATOTEKA 1.1, barem tako pise kada se ode na app postavke, ali je sada ne mogu nikako naci ni na marketi, a ni negdje drugo....
Kad sam dobio telefon nisam imao Market, pa sam hteo da skinem od internetu, skinuo sam i instalirao i mi se pojavilo to process.com.android.vending i Force Close. Instalirao sam drugi google play, opet isto. Pokusao sam jos jedno 15 verzija gugl plej-a ali opet isto. Pokusao sam da obrisem cache i...
Imam veliki problem sa Galaxy I7500. Kad otvorim aplikacije nemogu ih više zatvoriti, mislim ne znam ih više zatvoriti a to lože utjee na moju bateriju... MOŽE POMOĆ
ekran od 1280x800 piksela preko 5,3''. bolje kupit ovo neko neki veći tablet koji "slučajno" može zvat. http://www.mobil.hr/novosti/samsung/samsung-galaxy-note-najveci-ekran-do-sada-4235 edit: namjerno nisam croppo sliku :)
Dali mi neko moze pomoci da otkljucam samsung gt-e2550.ukucana je sifra i zaboravljena
Ovako, dobila sam samsung galaxy mini i sve super radi. Dekodirala sam ga jer sam ga dobila preko t-mobilea a ja sam tele2 i uglavnom. Stavim bonbon karticu u njega. I sad upalim wifi pokusam se spojit doma na internet i pise mi preuzimam IP adresu i to nikako da se preuzme. Onda sam upisala...
Dobar dan, moj prvi post na ovom forumu, pa vas ovom prilikom sve pozdrfavljam i zahvaljujem na eventualnoj pomoći. Telefon je kupljen priej 10 dana kod produljenja TELE 2 ugovora. Instalrian KIES i telefon sam samo 2 spajao na PC (kad je kupljen i danas). Prvi put kad sam ga spajao na USB...
Trebao bih pomoc.. Odlucio sam rootati svoj SGS 2 (XWLPD, 4.03), i prikupio sve potrebne fajlove. I tako (prema xda-dev uputama) restartam ja S2 u download mode, pokrenem Odin 1.85, odaberem odgovarajuci .tar file, start, sve lijepo prođe, na kraju mi pise "PASS", pa onda pokrenem S2 root...
Jučer mi je moj Samsung Galaxy S2 preko Kies-a skinuo ICS no jako sam nezadovoljan tim romom pa bih želio vratiti mob na 2.3.4? Zna li tko na koji način to učiniti i gdje skinuti taj rom? Hvala
Ovako, imam Galaxy S2 i smočio mi se, kada sam ga osušio sve radi osim šta ne čita više SIM karticu..kako da riješim problem? Garanciju ne pokriva bilo kakav doticaj s tekućinama. Hvala!
Dobili smo na test ovaj model, trenutno je jedino u Tele2 ponudi, te je vrlo zanimljiv obzirom na OS. Ukoliko imate kakva pitanja dok je uredjaj kod nas, slobodno pitajte! Samsung Galaxy najava
Imam doma dva Samsung galaxy mini S5570i. Problem je sto Viber ne radi cim telefon ode u sleep. Zovem sa iPhone preko WIFI odmah cim zakljucam i zvoni. Zovem 10 minuta nakon zakljucavanja i ne zvoni, nego kad ga otkljucam onda se pojave propusteni pozivi. Probao sam i onaj Sleep Policy staviti na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma