Imam samsung 5570i i nokia bluetooth bh-108. to mi radi na obicnom pozivu. No mislio sam i da radi kada razgovaram preko skype. No ne radi. Da li je moguce sa nekim bluetooth-om razgovarati na skype...
Imam instaliran ICS na S2. Probao sam vise verzija ICS (4.0.3 i 4.0.4) i kada idem na pretrazivanje mreza pokazuje mi za sve hrvatske mreze Tele2 tj. moju mrezu. Kada stavim J.B. toga problema nema i pkazuje normalno VIP, T-Mobile HR i Tele2. Problem je sto mi se ne svida niti jedan SW osim ICS a...
Danas mi je stigao i9100 i na njemu je nekakav custom rom koji izgleda koma i trosi uzasno bateriju . dali mi mozete pomoci da vratim stock rom nazad ili mozda cak da stavim original jb. stvar je u tome da ne mogu naci original rom na netu. moze li netko pomoci. prvi sam put na androidu pa se bas...
Imam jedan problem sa svojim S5830. Naime dobivam lazne poruke, odnosno uredjaj se javi zvukom kao da je stigla SMS poruka, ali kada hocu da procitam poruku vidim slijedece: 1. nema obavijesti o pristigloj poruci (onaj plus na ikoni foldera poruka) 2. folder sa porukama je prazan Da li...
Network HSPA 14.4/5.76 900/1900/2100 EDGE/GPRS 850/900/1800/1900 Display 4.0” WVGA Super AMOLED Chipset Dual Core 1GHz OS Android™ 4.1 (Jelly Bean) Camera 5MP AF + LED Flash / VGA Front
Moze li netko pomoći kako da isključim odlazak u sleep mod. Naime kada slusam radio preko interneta nakon 15 minuta imam prekid i moram ponovo i kada otključam mobitel ponovo pokrenem slušanje. Moze li se to izbjeci pa da mi radio svira bez prekida. Hvala!
Ljudi ima li još netko problem sa zvukom na Galaxy Mini S5570? U postavkama zvuka je sve pojačano do daske, ali ne čuje se ni rongotone, alarm, kada upalim muziku, zvučnik od telefona pusti jako malo van (ako prisloniš uho na otvor odozada). Na ebayu sam kupio novi zvučnik i zamjenio, i stvar i...
Imam samsung galaxy gti-9000 kupljen u ch i na kartici od ch. Updatom preko kies-a na zadnji firmware PDA:JW5/PHONE:JW4/CSC:JWC (SUN) izgubio sam hrvatski jezik. Kako ga sada mogu probati i zelim prodai u hrvatskoj, htio bih vratiti. originalni softwer 2.3... koji ima hrvatski jezik. Mobitel nije...
Pozdrav svim ljudima dobre volje!Imam sljedeci problem..dobila sam Samsung Galaxy Mini..posto je mobitel kodiram za t/com a ja imam Vip,kad stavim karticu pise mi :unesite kontrolnu tipku za zakljucavanje mreze.Ako netko zna kako da rjesim taj problem bila bih zahvalna. :love:
dakle kakav mi adapter treba da bih mogao recimo gledati sa mobitela(samsung note) video na tv-u
Ljudi novi sam na forumu kao i u nsvijetu androida. Kupio samsung gt s5670 galaxy fit sad me zanima kako i sta izvuc iz njega ono maximum cuo sam da rootanje zakon stvar jel mi mozete rec postupak ili nesto za taj model prednosti i dr. Hvala vam dobri ljudi. P.S. isprike ako sam nesto krivo uradio...
Pozdrav ljudi, na početku samo da kažem - ako možda ne odgovara mjesto ili naslov, bilo šta, neka moderator to promjeni - i primi isprike s moje strane, nije mi bio cilj lansirati to na krivo mjesto pod krivim imenom teme. Ovim putem bi zamolio korisnike Galaxy Note-a da napravi jednu stvar,...
Pozdrav,uredjaj je kupljen u t-mobile,i desava se sljedece.Usljed rada na uredjaju samo se zamrze i to je to ekran se onako lagano zamuti i nema druge nego gasit i palit,to se desava dok se igra,a pocelo je i dok se normalno radi po telefonu pa cak i u pozivima,tada se javlja jednolicni zvuk,neso...
Pozdrav društvo, evo mene malo u samsung vodama :D Zapeo sam u jednom dijelu i sad naravno, imam brickan telefon, kojeg računalo prepoznaje napola, dok ODIN ne pokazuje znakove života i nemam mogućnosti ponovno zapisati firmware gore. O čemu se radi? Flashao sam preko stock recoverya ICS...
pozdrav svima :) zanima me koja je točno procedura kad se na ugovor kupi mobitel (izvjesno GS3, ali možda i neki drugi) u SAD-u, i donese u RH. postoji li način na koji bi operater iz amerike (t-mobile) mogao zablokirati mob u hrvatskoj, ili ga učiniti neupotrebljivim nakon otključavanja? ...
Pozdrav, zadnjih tjedan dana mobitel mi počinje gubiti kontakt na USB portu. Puni se jedino kad je kabel gurnut prema gore, a i kad se puni dođe do 70-80% i samo pokazuje da se puni. Probao sam drugi kabel i isto ne radi. Mobitel je star 2 godine, a kod mene je 1 godinu. Na sebi ima ovaj ROM:...
Ovako, napravio sam sra*** u efs folderu, upoznat sam sa svime, ne morate pametovati ni nista, zanima me samo servis koji ima octopus box ili spt box 2 ? Hvala puno
imam samsung galaxy nexus kako u naslovu piše,pokušavam ga spojiti na wifi..prvi put nisam ništa uspio stalno mi je pisalo obtaining ip adress,pa sam odlučio ručno upisati sve podatke nakon šta sam pročitao neke postove...i dakle spoji mi se uredno na wifi mrežu koja je moja osobna..čitao sam...
Ovako ljudi.. Necu daviti sa onim pitanjima: Kako cu staviti nesto... jel sam shvatio da se to nikome ne da.. Ja zelim da mi mobitel radi npr ovako: http://www.youtube.com/watch?v=l79ikZDzKNs&feature=related A te sve vase prijedloge ce mi napraviti jedna osoba.. vjerovatno ova: ...
Molio bih ako netko zna: Kupio bih S3 u VIPu i ako je zakljucan na mrezu posto na njihovim stranicama nista ne pise, te ako je zakljucan, jel netko zna kako ga otkljucati da se moze koristiti Tele2 na njemu? Thanx
Moze li mi netko dati preporuku kvalitetne zastitne maske za S3, dobavljive na ebay-u? Zanimaju me maske od tvrde gume (silikon, gel?) koje nisu predebele. Mrzim one jeftine gumene (gel?) maske koje se savijaju cim ih malo sa prstom zakacis pokraj ekrana.... Anyone?
Pozdrav ljudi, radi se o SHV-E160S - korejskoj verziji Note-a, koliko vidim po internetu, slabo se piše o toj verziji mobitela. Radi se o tome da sam ga ja dobio; par puta sam pokušavao otključati ga unoseći pattern - uzorak, no, to mi se zablokiralo i sada imam mogućnost samo unos gmaila i...
Naime događa se da uzmem telefon i idem nekoga nazvati i jednostavno nemogu tj. nema tona, a kad netko mene želi nazvati javlja mu se poruka da je osoba isključila telefon ili nedostupna. Riješenje je vađenje baterije i onda sve radi. Telefon je već bio na servisu i prefleshan je softwer ali opet...
Pozdrav! Malo prije mi je zablokirao telefon i ja sam ga restartovao.I sada neće da upali se telefon.Stavljao drugu bateriju i o5 neće. Šta je problem? Pozz!
ja sam instalirao skype na taj mobitel i nemam opciju za kameru,samo mogu pozvati da se ćuje glas i naravno mogu pisati pa me zanima dali mogu nekako složiti da imam i kameru? dali sam možda skinuo pogrešan skype? neznam! svi koji znaju odgovor neka mi se jave i pomognu mi! hvala! :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma