Exynos 5 Octa chipset....kao što ime govori, ima 8 (osam) :D jezgri, četiri A15, četiri A7. Pretpostavka je da će na ovoj platformi temeljiti ovogodišnju flasgship Galaxy seriju i novi Note... Izvor.
U narednih nekoliko dana stiže JB za SII. Donosi dosta novosti, dio featurea sa SIII, a update će se instalirati preko Kiesa te će zbog novog particioniranja interne memorije ista biti smanjena s 12 na 11GB. Detaljnije.
Pozdrav molim pomoć , naime tab samsung galaxy gt-p1000 nakon neuspjelog upgradea sa froyo na GB se sam nakon nekog vremena ugasi i ponovo upali . Da li itko zna riješenje za problem. Hvala
Video sam da je samsung izbacio zvanicni update za ACE Plus na ics da li neko zna kako da odradim update? Trenutna verzija je GB 2.3.6
trazim cijelo jutro i nemogu naci upute za upotrebu samsung galaxy mini... imam na engleskom alihvala bi radje na hrvatskom.. hvala
Dobar dan. Dobio sam neki dan od prijatelja samsung galaxy s (GT-I9000) i pojavio mi se onaj kod za zaključavanje i ne mogu koristiti sim karticu. Pokušavao sam s raznim tutorijalima i nisam uspio s niti jednim pa me zanima zna li tko neku firmu koja se bavi time. Hvala
eto, ipak se čini da će samsung izbaciti sljedeći nexus..i to sudeći prema glasinama kroz nekoliko sljedećih dana :comp: http://www.mobil.hr/novosti/pdasmartphones/procurio-je-novi-nexus-3808
napuklo je staklo ali je lcd ok zna netko koliko dode promjena.Jedino sta sam naletio na webu je da je u servisu zamjena 1900kn?!jel to moguce? nasao sam na ebayu nesto ovako:...
Uredjaj bi trebao biti predstavljen 30.8. na IFA expou u Njemackoj. Trenutno se zna da ce imati 5.5" display te JB verziju Androida. Jasno, pogonit ce ga quad Exynos.
Pozdrav svima, Prije tri dana kupio sam novi GS2 i tek danas sam ga izvadio iz kutije i stavio u pogon. Poinstalirao sam dosta programa, koje sam obično imao na Ace-u, i nakon 2-3 sata displej je povremeno počeo blinkati crvenom crtom širine oko 2mm po svim rubovima odjednom.Kao neki okvir. To se...
Imam router Gigaset SE555 i ne mogu se preko mobitela spojit na njega kada je on zasticen, cim iskljucim zastitu spaja se odmah bez ikakvih problema. U opcijama routera imam pod security sljedece: WEP WPA2-PSK WPA2-PSK/WPA-PSK Kako mogu rijesit ovaj problem? Hvala
pozzz, dao sam svoj samsung galaxy mini 2 koji sam ja koristio svom sinu i on sada dobiva moj gmail na mobitel makar ima svoju karticu. kako to spriječiti.
Problem kod slanja sms-a.Sve radi osim slanja sms-a ima li neko ideju za rješavanje problema.Instaliran android verzija 4.0.4.Mreža je tomato
Pozdrav, u zadnje vrijeme samsung mi se tijekom razgovora sam od sebe restartira ( ugasi - upali ).Imam zadnju verziju softvera ( barem mi tako javi kad tražim aktualizaciju )pa me zanima ako netko zna u čemu je problem.
Dali je netko imao problema sa jacinom signala na navedenom uređaju. Signal mi jako varira i zna se desiti da signal u potpunosti nestane te nakon toga me trazi da unesem pin kartice. Sta bi tu mogao biti problem dali netko ima kakvih iskustava.
Evo sta mi se desilo...zadnjih dana neprestano mi stiže poruka za "aktualizacijom firmwarea", dakle nadogradnjom s ICS na JB, a ja to ne želim barem dok ne dođe JB 4.1.2. Nije postojala mogućnost da se isključi primanje te poruke već jedino odgoda na max 3 sata. I dobro ajde, tako sam i radio......
ma svako malo dobivam neke obavijesti o ažuriranju aplikacija i o nekakvim igricama ako ih želim instalirati ono 100 puta na dan pa kako to maknuti(os: android IC 4.0.3):Puke:
Imam samsung galaxy mini s5570i - noviji model koji ima brzinu 800 mhz i 2.36 android na sebi. Instalirao sam na njega horvat andro aplikaciju i za pokretanje tv stanice i radio stanice trazi adobe flash player. Ja ga nemam i nemogu ga skinuta sa marketplace jer ne postoji za taj model. Imali ko...
Zdravo, vec godinu dana imam telefon Samsung GT-I5700 i neko vreme pokusavam da mu promenim softwer. Malo je kocio, nije hteo bas uvek da pusta youtube klipove ili nije hteo da ucita gps, to je neka greska u softveru jer nije fabricki, ali mi nista od toga nije smetalo preterano, pa sam cesto od...
Pukao mi je displej i touch na galaxy s plus(i9001), pa me zanima ako iko zna , da li se moze staviti displej od galaxy s (i9000), s obzirom da su iste velicine, i da je ovaj od S-a dosta jeftiniji?!? Hvala unaprijed
Zanima me kako da stavim noviji soft na Samsung i9000 (galaxy s), koji je kupljen u vipu..i koliko sam shvatio, zakljucan je da se nemre automatski updateati. Trenutno je gore: Firmware ver: 2.2 Osnovna ver: I9000XXJPP Kernel ver: 2.6.32.9 root@SE-S608 #1 Broj ver: FROYO.XFJP9 trebam li jos...
Honeymoon period definitivno gotov, nakon nepuna tri tjedna korištenja evo prvog problema :frown: Posljednja dva dana mi se događa da tijekom poziva dođe do krčanja u zvučniku. Pogotovo na početku poziva, zvuk postane glasan, potpuno metaliziran i distorziran. To traje po nekoliko sekundi i onda...
Molim, ako ima tko iskustva sa aplikacijom: http://www.samsungapps.com/venus/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000412265 odnosno za Retail mode app za doticni mobitel. Nakon instalacije, vise ne radi spajanje na mobilnu mrezu i nestale normalne funkcije mobitela. Pokusam sa deinstalacijom...
Galaxy s2 i777 (S2 verzija za americko trziste) Rootan odinom, stavljen neki kernel koji omogucava dual boot, zaboravih naziv. Stavim cyanogen 9.0, preko clockworka i nece da podigne sistem. Stavim drugi kernel, single boot, opet cyanognen, digne sistem, ali nece da prepozna sim karticu. Ni...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma