Kao ponosni vlasnik nove VIP Milestone (FW nadograđen na 2.36, rootan), već u prvim danima kao dugogodišnji WM-fan vrijedno sastavljam svoju listu stvari koje ne rade (ili kako treba ili kako sam zamislio), možda se neke mogu ispraviti aplikacijama, widgetima ili drugim zahvatima, ako je tako, bio...
osvanula je :) ali uz glupe nove tarife :/ nadam se da ide i uz stare komplete :)
imam jedan problem ako mozete pomoci, znaci kad sam kupio milestona motonav mu je radio, medjutim ja sam greskom obrisao sve sa memori kartice i od tad nece da radi, kad god pokrenem motonav on mene moli da ponovo ubacim sd karticu, sad ne znam kartica mi radi normalno, sad jesam li obrisao root il...
imam problema sa slanjdm i primanjem MMS-a na Vipnetu (nisam probao druge operatere). sve postavke su podesene kako treba. internet/data radi bez problema. mobitel je iz njemacke, kupio preko oglasnika... prilikom slanja kaze 'message X unsucessful', kad primim MMS dobijem link Download,...
aj mi reci jos, instalirao sam voice za glasovno biranje al nece nesto da mi radi pa ako mozes pomoci
Ljudi kako da iscljucim vibraciju pri otlkljucavanju motorole mileston, fon je exstra smo me to malo nervira sto mi uvjek vibrira kad zelim da ga otkljucam
Doduše neoficijalni i samo na DROID-u http://techie-buzz.com/mobile-news/motorola-droidmilestone-gets-unofficial-froyo-upgrade.html
U pripremi je još jedan RAZR :) ovaj put je to android smartphone, debljine samo 9 mm poznati specovi: android os + custom ui 4.3 inčni ekran 850x484 piksela 8mpx kamera video snimanje: 1020p hdmi
Dakel kako skinuti tu palikaciju s moba, koja mi sad odkad sam stavio onaj crack naveden u temi s android aplikacijam ni ne radi kako treba vise. Mobitel sam rootao, ali mi i dalje nije jasno kako da ju izbrisem?
Kako ću popizdit zbog ovog pritiskanja tipaka tokom razgovora, to nije istina. Danas sam skoro zafitiljio Milestone u zid kad mi je tri puta hold-ao poziv tijekom dvominutnog razgovora. Čitao na netu da ljudi imaju dosta problema s tim. Postoje neke aplikacije koje ti zaključaju ekran kad pričaš,...
Evo nakon 2 tjedna korištenja Otterbox Commuter case-a, vrlo sam zadovoljna sa zaštitom i izgledom case-a. Naravno, mob dobija malo na veličini, ali su bočne tipke puno pristupačnije, utori zaštićeni od prašine (ili blata na Metallici neki dan :)) i naravno nespretnosti :D Evo odličan review sa...
Evo samo da javim da je u HK počeo novi soft upgrade (nije 2.2) ja sam ga uspješno udpateo preko OTA nova verzija kernela je, znam da su popravljeni bugovi (netočan alarm, paljenje muzike, u nekim slučajevima lošija kvaliteta razgovora i ostale sitnice), al ono što je najbitnije ovo je...
http://code.google.com/p/milestone-overclock/ ja za sada nisam probao, al po forumima govore da stabilno radi na 1,2GHz na 1,33 se zna resetirati... ako je suditi po korisnicima droida, onda mu je najbolja frekvencija 800 ako nitko u međuvremenu ne proba, budem ja kroz par dana kad mi...
Evo, nakon dva tjedna nabacujem kratku recenziju Milestonea. Kako vrijeme bude išlo, dodavati ću i mijenjati neke dijelove. Prije Milestonea sam koristio N95 8GB i N78. Od skustva sa touch smartfoneovima mogu navesti povremeno korištenje iPhonea 3GS i dvadesetak minuta igranja sa Desireom. Od...
Flash fileovi: *NAPOMENA: flashanje drugog softa poništava garanciju! ----------------------- Android 2.0.1 ----------------------- Hong Kong (01.14.0) 2.0.1 HK -----------------------
Malo pregledavam neke isječke na jubitu, i nađem ovo OI51Ub1TFts koliko gledam, vidim da je kod milestonea vrlo loša preciznost touchscreena. iphone je po ovom pitanju daleko precizniji od motorole. HTC također daje relativno dobre rezultate, no motorola dosta kaska za njima.
Zamolio bih sve draga prijatelje da mi objasne kako da instaliram verziju 2.1 na moju masinu jer ima 2.0
Jedan interesantan video, gdije Droid (Milestone) za 24,02sek riješi Rubikovu kocku.
Znam da sve ovo mogu vidjeti na marketu, ali kako na marketu ima 500 programa koji rade jednu te istu stvar (primjerice MSN program), zanima me koji su najbolji? Market ima svoj ranking sustav za aplikcije, ali nije to dovoljno. Koje ste vi aplikcije/igre/widgete za milestone našli koji su vas...
----- android 2.1 + motoblur 8mpx, dual led 720p video + hdmi izlaz i zanimljivost je ovaj transparentni flip, ovo je motorolin konceptni patent: prema ovom, dok je mob zatvoren će sučelje biti prikazano u 3D-u
nabasao sam na ovo i razočarao se... http://www.droidforums.net/forum/motorola-milestone/25428-motorola-milestone-smart-phone-clear-limitation.html pošto se ja baš ne razumijem potpuno, za stavljanje kuhanog roma treba imati rootan uređaj? e pa ja sam naišao na video s uputama za rootanje...
Tipkovnica je QWERTY ili QWERTZ? To pitam ove koji su kod nas kupili...
Ljudi mi govore da zvučim kao da zovem iz tunela, odnosno vrlo je loša kvaliteta zvuka. Ja ih čujem dobro. Da li se i drugima ovo događa i ima li neki fix? Igrao sam se malo sa Crystal Clearom, ali nema baš poboljšanja.
http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/Motorola-MILESTONE-XW dakle ime je milestone, gsm verzija podržava multitouch (pinch zooming i ostalo što ima iphone), FLASH player podrška! snima u D1 kvaliteti video filmove na 30fps (24 je bila američka...
8. Android telefon po redu 3,2" HVGA ekran WiFI, GPS 5Mpx kamera + flash motoblur + android 1.5 (+upgrade na 2.1)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma