LG Wing Rotacijski ekran Snapdragon 765G :)
IDyYbDS0YTY -SoC Snapdragon 865, 8/128 -Kamere 64 MP, f/1.8 OIS + 13 MP, f/1.9 ultrawide + 3D TOF -Zaslon P-OLED 6,8" full HD+ -Baterija 5000 mAh QC 4.0+
47TG-9qn5HA
Keit7r4KYvU 159.2 x 76.1 x 8.3 mm IP68 dust/water proof OLED 6,4" 1440 x 3120 Snapdragon 855,128 GB, 6 GB RAM
Evo ovako u poslednje vreme mi se javuo problem da mi kamera odjednom prestane raditi i kada me neko zove telefon normalno zvoni ali ja uopste nemam opciju da se javim. Probao sam da resetujem telefon i onda mi sve normalno radi ali posle nekog vremena opet pocne da brlja i tako u krug. Da li...
myfzr96d9II 158.8 x 75.7 x 7.6 mm Kamera 12 MP, 27mm f/1.5, 1.4µm, OIS+16 MP, f/1.9, 1.0µm+12 MP,f/2.4, 1.0µm, 2x optical zoom, OIS Prednja kamera 8 MP, f/1.9, 1.4µm+5 MP, f/2.2, 1.4µm SD845 64 GB, 6 GB RAM
Pozdrav ljudi, interesuje me da li ima neka online radnja da prodaje dijelove za G2 a da nema poštarinu ili da barem nije preskupa?
Fora izgleda u crnoj boji s bakrenim okvirom i na još nekim mjestima u toj boji bakra. Inače, LG K10 ima 2 GB RAM-a, MTK čipset MT6750 sa 8 jezgri na 1,5 GHz taktu. Ekran HD 5,3 inča, u IPS LCD tehnologiji pa ima dosta dobar prikaz iz svih kutova. Stražnja kamera od 13 se čini dosta dobrom, a...
Zanima me da li je netko imao ili ima problem sa zvukom na zvučniku. Naime svaki put kada pritisnem bilo koju ikonicu čuje se krčenje iz zvučnika jedno tri sekunde. Nakon toga tišina. Ako sam u bilo kojoj aplikaciji krčenje je skoro konstantno, koji put slabije koji put jače. Kada me netko poziva,...
tbdrA_2vASw 6 inča quad-HD+ Full Vision ekran HDR 10 Snapdragon 835. 4GB RAM 64 ili 128GB memorije Quad-DAC B&O slušalice http://www.mobil.hr/lg/lg-sluzbeno-predstavio-v30/
1. post - RUČNA NADOGRADNJA SLUŽBENOG SOFTWAREA 2. post - ROOT I CUSTOM RECOVERY TWRP 2.8.0.0 Obzirom da neki operateri u HR (T-mobile i Vip) kaskaju za drugim operaterima u EU zemljama te nisu omogućili redovnu nadogradnju softwarea za vaš G3 D855 dajem vam ovaj mini tutorial kako...
- OS: Android 6.0 Marshmallow - 5.2" (1920x1080)@ 424 ppi - Gorila Glass 3 - Snapdragon 808, 2.0 GHz, hexa-core 64bit, Adreno 418 GPU - Stražnja kamera: 12.03 mpx - Prednja kamera: 5 mpx - 2GB RAM LPDD3 - Memorija: 16/32GB - Dimenzije: 147x72.6x7.9 mm - Težina: 136 g
Navedeni mob zakljucan je na simpu/tmobile i imam kod za unlock, ali imam problem da se nece otvoriti unlock kada stavim karticu od vipa. Ne pomaze niti jedna od ovih metoda. Zapravo s metodom 2 kaze mi da je mobitel trajno zakljucan. Molim pomoc. hvala! First option: 1. Insert a simcard...
U Barceloni će LG 26.02.2017. predstaviti novi G6. Sudeći po službenoj pozivnici, ekran će zauzimati veći dio površine, pa će biti bezel-less.
dakle nakon restarta i ponovnog pokretanja mobitela izbrisali su mi se podaci sa sd kartice od 64gb tako da sada imam ikonice koje kada hoću pokrenuti dobijem poruku sd kartica izvađena i imam one ikonice zelene u obliku sd kartice i sada ih nikako ne mogu obrisati dakle kako da obrišem te ikonice...
trebam pomoć radi se o G2 Mini (D620R), zapeo je u fastboot... sve na njemu je stock i mislim da nikad nije ništa rađeno po njemu... znači sam od sebe se zbrikao.. tražim po netu al nisam ništa našao konkretno, većinom za G2 samo, a ne želim ga još pogoršati ako se uopće da izvadit iz...
pozz imam problem sa svojim mobitelom (lg p350) root-ani je..(na njemu je cm 7.2) nisam ga koristio neko vrijeme(cca 7mj.) kada sam ga nakon tih 7 mj uključio bacio mi je error :"blue header error 1.2 arm11 crashed!! wipao sam sve i ponovno stavio cm 7.2(cyanogen mod) od onda radi samo menu...
Bliži se 21. Veljače kad bi trebao biti predstavljen G5. Prema nekim informacijama trebao bi biti full metalni unibody, sa MicroSD karticom i konačno zvučnikom na donjoj strani što neki već imaju odavno. Uređaj bi trebao biti tanji od prethodnika sa ekranom od 5.6". Spominjalo se čak da bi ekran...
Pojavile su se slike G4. Prednji dio mi je bezveze malo, a stražnji isti ko G3 http://www.phonandroid.com/lg-g4-un-mysterieux-smartphone-lg-se-montre-en-images.html
Vjerujem da ima već ekipe na forumu koja posjeduje Nexus 5. Što se tiče unlocka bootloadera, flashanja recoverya i roota to je poprilično jednostavno. Postoji vrlo jednostavni step by step tutorial, i nekoliko toolkita koji sami automatski odrade proces. 1. step by step tutorial 2. step by...
Gledam malo mobitele koje bi kupio i zapeo mi je za oko ovaj LG V10. Da li se zna hoce li doci kod nas u prodaju? Za sada nisam nigdje pronasao taj podatak...
dakle najavljene specifikacije (još uvijek neslužbene): Ekran: full HD 5" (čeka se potvrda, no točnija brojka bi trebala biti 4.96") Dimenzije: 131.9 mm x 68.2 mm x 8.6mm RAM: 2 GB Chipset: Snapdragon 800 Memorija: 16/32 GB Kamera (prednja): 2 MPX -II- (stražnja): 8 MPX Baterija:...
Pozdrav svima, imam problem koji nemogu rijesiti a tiče se nadogradnje sustava. Trenutno mi je na mobitelu 4.0.3 (tako nesto) Pokusano je preko PC suta ali mi nije uspio prepoznati mobitel preko USB kabla. Neznam vise sta da radim i kako da napravim update jer je mobitel uzasno spor a...
dobar dan kao šta i naslov govori,imam taj mob,stari je ali je u vrlo dobroj funkciji,sve radi... sada imam dosta slika na njemu i slika u sms-ima koje san dobija.... sada bi ja to sve sa njega skinuja ali čim ga spojim na usb na komp,sa original njegovim kablom javlja mi da ga komp ne...
dakle što moram i da li je uopće moguće spojiti mobitel LG G Flex2 na tv,imam onaj MHL adapter ali sa njim neče imam i onaj adapter za samsung mobitele ali je drugačiji priključak dakle jer ima još kakav način da to proradi
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma