Kako izbrisati tvorničke aplikacije tipa RSS, Foursquare itd. ? Android 2.1 Probao sam normalno u postavkama-aplikacije, ali mi tamo uopce nema tvorničkih aplikacija nego samo one koje sam ja naknadno instalirao. Probao sam i sa jednim Task managerom ali ni s njim nisan uspio. Mob mi...
Napravio sam update na svom LG GT540 na Android 2.1 i sve je ok, ali imam par problema. Još uvijek imam stari market, makar mi je iz početka otvarao novi, ali nisu išli downloadi, i odjednom sam na starom i sve radi!? Handcent SMS nikako da radi kako spada i stalno se kolje sa defaultnim appom...
da li znate možda koliko bi koštao sim unlock ovog lg-a iz tele 2 (najjeftiniji recimo)? da li postoji neki free način?
Evo ovako,.. ako mi netko ikako tko je imao isti ili sličan probl. može pomoći,.. kad god odem na glazba i stisnem mobitel mi se ugas i ponovo sam upali,. nadalje kad god sam na facebooku, /onom besplatnom/ i kad npr. napišem tekst u komentar, ili kad idem odg, na dolaznu poruku kad stisnem -...
Naime ovaj alarm i prijenos podataka su, naravno, odvojena pitanja... 1. Može li alarm svirati i kada je mob. ugašen? Kako? Ja nisam našao opciju. 2. Mobitel stalno ide na nekakav prijenos podataka i u pozadini otvara razne aplikacije. Dali to mora biti tako i kako to spriječiti, a da ne gasim...
Dakle problem je u tome što mi mobitel ne šalje mms, kad ga meni netko pošalje onda mi stigne, ali kad ga ja nekome idem poslati ne stigne nikome. Provjerio sam postavke mmsa (usporedio sa onima na tele2.hr), poslao si opet postavke, rucno ih napravio, ali ne ide (imam dovoljno novaca na...
nikako da uspijem primiti ili poslati MMS! znači mreža je tele2 i sms i web rade bez problema, ali mms nikako da proradi. dva sam puta isprobavao sa postavkama koje mi pošalju ali nikako. totalni sam noob po pitanju androida i "pametnih" telefona, pa molim za razumjevanje i nadasve pomoć....
može li mi neko reći da li je moguće instalirati aplikaciju sa marketa na sd card ili bilo šta skinuto sa računala na sd card i kako ako je moguće....
Namjeravam djevojci uzeti LG GT540 Optimus. Ima Android 1.6, ali se (valjda) moze updatirati na 2.1. Ako ga tko ima, molio bih ga da mi odgovori na sljedeca pitanja: 1. koliko update na novi sistem uspori mobitel? 2. je li se radi normalni update (kao npr. na nokii, SE-u) ili se mora ici hack...
-Enable USB Debugging Mode... -Download "z4root" from the Market... -Open the app, click the 'root' button... Isprobano i radi ( barem kod mene je) :) Postoje dvije aplikacije istog imena, jedna ima kineske znakove, a druga ima "normale" i mada piše da nije za LG 540 radi ( upisao SU u...
http://www.gsmarena.com/lg_gt540-3081.php http://www.gsmarena.com/lgs_second_android_based_smartphone_the_gt540_rolls_out-news-1368.php TFT touchscreen, 256K colors 320 x 480 pixels Android OS Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus.... Za pretpostaviti je da će ovaj model sudeći po...
Zanima me da li s navedenim mobitelom mogu koristiti neku drugu navigaciju tipa IGO8, Tom Tom, a ne postojeće Google Maps. Hvala
Zanima da li ti na optimusu imas update na 2.1 od LG-a ili neki custom,kao recimo onaj black rom ili kako se vec tacno zove,posto sam negdje procitao da taj od lg-a zna zablokirati i da je kao bolji ovaj drugi :)
Imam jedan problem sa lg-em... probao sam slati preko bluetootha (sa laptopa na mob) pdf, txt i word datoteke i svaki put mi kaze da taj format datoteke nije podržan... slike, videa i muziku šalje bez problema. Na laptopu imam valjda sve instalirano (kompletan zadnji LG suite, na mobu sam dodao...
1. Ako izgasim podatkovni promet ( stavim opciju disable) ne mogu ništa raditi ( surfanje, provjera gmaila) Ako postavim na opciju Always ask, nikada mi se ne pokaže pitanje da "uključim" podatkovni promet. Ima li neki brzi način ( kao što je onih pet dugmića u redu s kojima mogu paliti WI Fi GPS...
e da neznam kako da počnem, radi se o sinkronizaciji gmail računa i lg mobitela. uspio sam da putem wifi-a sinkroniziram gmail ali nemogu sinkronizirati kontakte tako da ih dobijem u gmail. dakle kad mi dođe pošta u gmail ja je vidim na mobu ali u suprotnom pravcu neide. HELP...
LG je predstavio svoji prvi model sa Android operativnim sustavom, model nazvan GW620. LG GW620 sadrzi ekran osjetljiv na dodir i QWERTY tipkovnicu na slide. Ekran je velicine 3.0 incha u dijagonali te posebnim korisnickim suceljem napravljenim za Android smartphone. LG GW620 takodjer je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma