Veliki zasloni, snažni procesori, aplikacije koje rade u pozadini, GPS, Wi-Fi, Bluetooth - sve su to veliki potrošači baterije na pametnim telefonima koja zbog toga u prosjeku često izdrži približno jedan dan. Želite li produžiti autonomiju baterije svog Android pametnog telefona, držite se...
LG je konačno nakon više mjeseci odgađanja pustio u opticaj službeni update na 2.3.4. Nažalost, nisam uspio updateati direktno preko mobitela (OTA), a niti preko LG update toola s LG službene stranice, već sam morao skinuti ROM ručno i instalirati ga preko ClockworkModa. Za one koji znaju kako...
Haj ekipa evo jedno pitanjce, znači ukratko negdje nesto nije islo dobro u postupcima kod mjenjanja ROM-a ili nesto slicno i mobitel je krepo. E sada citam po netu ono kad pokaze LG ekran kako se nastavi dalje problem je u tome sto meni mob samo zavibrira nema nikakve slike tako da neznam...
Pametni telefon LG Optimus 3D, prvi 3D telefon na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory) proglašen je za najinovativniji mobilni uređaj u 2011. godini. Priznanje za inovativnost stiže od britanskog časopisa Mobile Choice, specijaliziranog za recenzije mobilnih...
LG Cinema 3D Full HD LED televizor razlog je gužvama i redovima koji se stvaraju ispred Tele2 trgovina. Naime, u tijeku je nagradna igra koju zajednički organiziraju LG i Tele2 i u kojoj automatski sudjeluju svi kupci pametnih telefona LG Optimus ME ili LG Optimus 2X unutar Tele2 mreže. ...
ekipo bok molim pomoć. pokušavam rootati lg p350 i uspio sam spojiti mobitel sa kompom, ali kaj mi se dogadja. kad pokušavam pokrenuti sdk android onda mi izbacuje da ne može pronaći javu. izbaci mi cannot find path for java. instalirao sam javu jdk ali to mi nije ispravilo da mogu...
Pozdrav svima. imam jedno pitanje vezano za sinkronizaciju kontakata. Naime, svi kontakti su mi sinkronizirani sa g-mailom U prvom pokretanju telefon logiram se na svoj gmail acc i povuče mi sve kontakte. i to je uredu. No međutim, kada se ulogiram na facebook, postavim sinkronizaciju, i...
Od kada sam kupio ovaj mob imam problem sa kalibracijom,samo mi se cini da je on sada prevelik :( To me je oduvijek nerviralo ali sam trpio i trpio tako da sam koristenje telefona svodio na sve manje i manje jer me je to sve vise nerviralo. Sada pokusavam uz vasu pomoc da nadjem neko rjesenje!...
kao što naslov kaže... na telefonu su se počele naizmjenično pojavljivati obavijesti com.android.phone ... com.android.settings ... com.android.mms ... prisilno gašenje Mogu igrati igrice kje su već instalirane i mogu koristiti većinu aplikacija koje nisu vezane sa sistem ... ali ne mogu...
Vlasnici pametnog telefona LG Optimus 3D pravi su sretnici – osim što imaju prvi 3D telefon na svijetu koji radi bez naočala, a s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory), LG im sada daruje i besplatne 3D igre! LG daruje vlasnicima Optimusa 3D čak 14 besplatnih...
Bok zanima me dali netko zna kako mogu riješit problem. Radi se o LG optimus 2x P990 verzija 2.2 V10f. Naime stavio mi je frend bezveze lozinku za ulaz u mob. I zaboravio je koju je stavio i sad nikako ne mogu uči u njega. Zanima me dali postoji neki program ili nešto slično da napravim tvornički...
Da li je netko pokušao i uspio updateati O2X na GB? Danas sam ga kupio i pokušavao sam updateati preko softwarea kojeg sam skinuo s neta kao prvo većinu dana nije htio se skinuti kako spada jer im server nije radio i sad napokon kada je prošlo i kad je instalirao mali milijun drivera, kakti...
LG Optimus Pro s tipkovnicom qwertz 2.8 inča, 240x320 px, kamera 3,2 mpx. 800 MHz proc
Od nedavno sam postao korisnik smart phona.... do sad sam imao "glupi" telefon ... Imao sam veliku želju imati neki smart phone (po mogućnosti android... neznam zašto) i nedavno osvojim jedan na nagradnoj igri .... Bio sam sretan ko mala beba na sisi ... :loco: Evo sad koristim taj smart...
Dvoglava aždaja iz Koreje, mobilni telefon „LG“, model „P990 Optimus 2X“, je uredjaj sa kojega možete preuzeti kontrolu nad svakim telefonom, a koji kontroliše GSM centrala, firme „ERICSSON“, NA KOJOJ JE INSTALIRAN „ERICSSON R.13.2 TECHNOLOGY PACK". :SZK::SZK::SZK:
imam problem sa wifi postavkama na lg p500,radi se o zaštiti wpa2,psk.znači unesem šifre u postavkama za wifi i on mi uredno javi da je spojen na wi fi međutim nemam pristup internetu nit marketu,u čemu je problem ako neko zna molim pomoć riječ je o android 2.2 os-u
Lijep pozdrav svima Znaci ne znam više kombinaciju kojom je tipkovnica zakljucana, jer je telefon stajao u ladici dok sam koristio nokiu. :suicide: Preko njegovog originalnoga PC suite-a ne mogu resetirati tipkovnicu niti ima takve opcije. Savjet, pomoc ubiti bilo kakva informacija je...
Danas sam na LG GT540 pokušao nadograditi Android sa 1.6 na 2.1 po uputama na gsmareni sa ove stranice: http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/popup/help_management_view.jsp?brd_seq=2641&ret=1&curPage=1 Sve je teklo dobro, ali na oko 90% dobio sam obavijest da je došlo do nekih problema s USB vezom te...
imam lg cookie i stavljam filmove na njega. Koristim total video converter i napravim da mi rezolucija paše na mob. i da mi je kvaliteta dobra. Pa sam tu sada postavio pitanje u vezi titlova. Mogu li se ubaciti na mob i kako?
Kako otkljucati LG optimus me p350 ??????
znaci imam lg optimus 2x, star 3 dana, na njemu update-ovan android 2.2.2. Sta se desava? Telefon ponekad sam od sebe pocne da ulazi u opcije u koje inace ulazim pritiskom na touch sensitive tipku, (menu tipka),znaci dok stoji upaljen na stolu. Uradio sam update, hard reset, i ne znam da li je do...
Key specifications: 1Ghz Dual-core Processor (NVIDIA Tegra 2) 4-inch WVGA screen 8GB memory (up to 32GB via microSD) 1,500 mAh battery 8 megapixel rear camera and 1.3 megapixel front camera HDMI mirroring 1080p MPEG-4/H.264 playback and recording
www.myGT540.com je stranica koja sadrži sve modificirane ROMove naših najboljih modera (Android 2.1,2.2,2.3) tutorijali kako ih možete instalirati te ostale tutorijali, STOCK ROMovi, Aplikacije koje će vam olakšati rad te ostale aplikacije, driveri, itd... itd... +++------------- Android...
Ovako imam uređaj lg gt 540(optimus) i sve je bilo u redu sa spajanjem na slobodnu mrežu a sada nikako ne može dobiti IP adresu i spajanje neuspjelo napiše tako da ne znam di je problem.
evo stavio ja 2.3 i mobitel neće dalje od loga i tu stoji i ne učitava, pa sam se vratio na 2.1. i na kraju instalirao 2.2. s OpenSwift 4.4 i CyanogenMod 6.1.2, kernel 2.6.9. e sad par pitanja za vas kaj jeste i kaj ste bili na 2.2. - kod izbora jezika odabirem hrvatski, a dalje mi sve stoji na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma