Imam mobitel par dana i jedan zanimljiv problem. Naime kad nekog nazovem i želim prekinuti poziv prije neko se pozivatelj javi - ne mogu!? Ekran se zacrni i što god da napravim ne reagira!!?? Jedino što mogu je držati tipku off/on 10 sekundi da se mobitel ugasi ili čekati da telefon odzvoni do...
Kako omogućiti Portable hotspot na LG GT540 i kako preko njega spojiti laptop da mogu na internet ? THX ako tema već postoji, molim moda da me uputi jer mi tražilica niej dala rezultat ...
Je moguce iskljucit zvuk okidaca kod slikanja? Lg prada 3
nakon što sam napravio http://cafe.mobil.hr/threads/73098-Gt-540-problem-update-a-na-2.2 Mob radi OK ... sve je u funkciji ... bla bla... ali sad nikako nemogu prikopčati mobitel na comp i povezat se sa LG PC Suite IV i sinhronizirati podatke i ostalo ... Comp mi prepozna SD karticu kao...
Naime slijedio sam ovaj tutorijal: http://android.modaco.com/topic/329916-a-full-guide-to-getting-android-22-on-your-phone-for-total-newbs-like-me/ kako bih napravio update na 2.2 no na koraku kad treba u CMD napisati fastboot.exe flash system system img. restarta mi se računalo svaki...
U zadnje vrijeme sam ga počeo promatrati sve više, jer sam htio uzeti Sensation, ali zbog problema o kojima se previše priča, od njega sam odustao, a 3d mu je vrlo sličan po karakteristikama (SGS2 mi je van budžeta koji sam planirao, tako da mi savjeti tipa "uzmi SGS2 svejedno" neće pomoći)......
Pozdrav! Mobitel je star nesto vise od godinu dana, odmah nakon kupnje updatean na android 2.1, do sada nije bilo problema osim opcenito sporog rada, nista neuobicajeno za entry level smart phone. Pao mozda 2-3 puta, ali nista znacajno. 4 mjeseca nakon isteka garancije, odnosno neki dan ekran...
Mobitel imam neka 4 mjeseca. I u pocetku sam normalno otvarala web stranice (klasicno kao sto to radi vecina neandroid mobitela i onih bez wifi-a). Odjednom sam samo dobila "poruku" da se u blizini nalazi free wifi signal i od tada ne mogu otvoriti ni jednu web stranicu ako nisam spojena na tu free...
Trebam pomoc.. Radio sam na kdz.u za 2,3,5 verziju preko kdz updatea Tj. preko emergency moda Sve je islo dobro i onda mi je izbacilo nekakav error sa brojevima. Posto sam napravio back up preko Ra recovery izvadio sam bateriju u naumu da vratim back up. Mobitel se ugasio.. Probam paliti...
Nakon update gt 540 na v 20 a ,neide mi ni jedan sim,samo hitni pozivi.Kad stavim bilo koji sim kaže mi da ( vaš telefon nije personaliziran)a primjetio sam da u lijevom gornjem nema nikakvih simbola.Molio bi nekog da mi pomogne da ga savim u normalnu funkciju. Hvala unaprjed!
Da li neko zna kako da flashujem ovaj telefon posto mu je pao software...Hvala unaprijed..
Intresira me dali se moze unlockat mobitel preko koda uspio sam ga donekle otvoriti ali mi trazi sim cod i neznam sta da upisem..Dali mi neko moze pomoci sta dalje i kako HVALA....
-Display IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors,720 x 1280 pixels, 4.7 inches -Memory microSD, up to 32GB,Internal 16 GB storage, 1 GB RAM -CPU Quad-core 1 GHz -Camera 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash,Video 1080p@30fps -Android OS, v4.x (Ice Cream Sandwich) ...
prvo pozdrav svima na forumu, novi sam ovdje, inace sam samo na stranim forumima no potrebna mi je mala pomoć, a nigdje nemogu nac nista konkretno. Pa da krenem, radi se o mobitelu LG P350 sa Android softwerom. Problem je u tome sto sto smo ga uredno flashali sa nekoliko razlicitih verzija...
Evo otvaram ovu temu jer vidim da nema ništa što se odnosi opčenito za taj mob, ako postoji molim administratora da samo prebaci post u tu prethodno otvorenu temu. Ovako ljudi, imam taj mob već neko vrijeme, ima jedan bug koji me već neko vrijeme gnavi. stalno se pojavljuje pin screen. Navodno...
UKOLIKO SE ODLUČITE SLIJEDITI UPUTE PREMA OVOM TUTORIJALU MORATE BITI SVIJESNI ČINJENICE DA NEŠTO UVIJEK MOŽE POĆI PO ZLU. STOGA AUTOR OVOG TUTORIJALA NE MOŽE GARANTIRATI DA ĆE BAŠ NA SVAKOM MOBILNOM UREĐAJU OVAJ POSTUPAK RADITI BESPRIJEKORNO, TE SE ODRIČEM BILO KAKVE ODGOVORNOSTI ZA EVENTUALNE...
Želite li na jednostavan način pristupati vašim bitnim sadržajima bez obzira gdje se nalazili, upravljati njima i dijeliti ih? Kako vam ograničenje prostora ne bilo bilo prepreka za vas smo se udružili s Box.com kako bi Vam omogućili BESPLATNIH 50 GB prostora u cloudu! Sve svoje podatke...
Bok. Nabavit cu ovaj mobitel i tražim teme u kojima se opisuje efektno i uspješno Rootanje instaliranje Custom ROMa Naišla sam na ovo, i molila bi, posto ta tema iz nekog razloga nije isla u širinu, podijelite sa mnom da li ste vi koristili ovako nešto. ili me savjetujte s drugim linkom, za...
U memoriji pametnih telefona danas se čuva sve više podataka pa se nameće pitanje - koliko su podaci pohranjeni u uređaju koji je stalno uz nas zaista i sigurni? I koje je najbolje rješenje za njihovu zaštitu? Sukladno dostupnim statistikama, velik broj korisnika mobitela barem je jednom ostao bez...
Ice Cream Sandwich (ICS), najnovija verzija Androida 4.0 ne može se isprobati niti na jednom telefonu na svijetu, ali LG već sada najavljuje i potvrđuje da će njihovi vrhunski pametni telefoni dobiti nadogradnju. Upgrade na ICS dobit će mobiteli iz vrhunske serije Optimus: Optimus 2X, Optimus...
Zavirili smo u vreću Djeda Mraza u kojoj nam ove godine za blagdane donosi – mobitele! Na vama je samo odlučiti se za neki od modela koje je Djed Mraz ostavio na policama u trgovini mobilnih operatera. Neke od zvijezda su Optimus 2X, Optimus 3D, Optimus Black, Optimus Me, LG Ego T500 ili njegova...
Ekskluzivno znači nešto posebno i s dodatnom vrijednošću. Modna kuća Prada i LG Electronics, iz čijeg su prethodnog partnerstva već proizašla dva vrlo uspješna mobitela, u Seulu su na svečanoj ceremoniji obnovili svoje ekskluzivno partnerstvo u proizvodnji mobilnih telefona. Rezultat partnerstva je...
Imati noviju verziju operativnog sustava Android na pametnim telefonima mnogima zvuči kao da će od tog trenutka imati novi telefon. Je li to zaista baš tako? Zbog čega su svi ludi za medenjakom (Gingerbread) i sladolednim sendvičem (Ice Cream Sandwich)? Do sada se pokazalo da svaka nova...
Pametni telefoni poput LG Optimusa 3D, LG Optimusa Black, LG Optimusa 2X i drugi dostupni na hrvatskom tržištu nude razne funkcionalnosti za koje se koristi aktivna veza prema internetu. Mnogi se zaigraju i iznenade kad shvate da su potrošili cijeli data promet, a stanje na prepaid računu im je 0...
Pomoći ćemo vam da jednostavno i brzo ažurirate svoj LG Optimus 2X pametni telefon najnovijom verzijom Androida Gingerbread 2.3. Kako napraviti upgrade na 2.3? Prije nadogradnje. Sve važne podatke sa svog telefona pohranite na računalo, memorijsku karticu ili pak negdje u „oblak“. U...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma