što da uradim da mi se sve aplikacije skidaju na sd karticu a ne na memoriju od telefona a ne da moram naknadno sve premještavati na sd karticu ako netko zna dakle automatski da mi skida aplikacije,igrice itd. na sd karticu
Odjednom se ugasio, poslije kada se pokuša upaliti samo se ugasi, na punjaču samo se pali i gasi stalno i tako čitavo vrijeme. Nosio sam ga u servis neće ni kroz neki ROM da pokrene Nekad uspije da upali recovery mod, ali i kada uspije neće Hard reset, uspjelo mi je i kroz LG Support tool,...
zanima me da li je tko otključavao spirit na sve mreže i da li ima kod. :klanja: i za stari samsung c3520
Nakon rootanja doticnog telefona, imam problem sa punjenjem, koje traje i do 6 sati.., ovisno koliko je mob prazan, i kada ga spojim na punjac, mob zavibrira, ali ne pokazuje mi onu munju u bateriju na ekranu..., u cemu moze biti problem, jer je prije rootanja radio savrseno, hvala
Evo i moj G3 je obolio od ove poznate bolesti napuknuća kućišta kod mikrofona. Uglavnom, uređaj sam poslao u AgramServis da mi ga poprave/zamijene kućište dok garancija vrijedi i idući tjedan mi stiže. Htio sam samo napomenuti da u slučaju da šaljete telefon radi istog problema, maknite root jer...
Kupio sam lg g3 5 meseci star i imam problema sa baterijom sve normalno radi ali cim se spusti ispod 30% ugasi se i pokazuje da se baterija skroz ispraznla U cemu je problem?
ekipa draga, dobar dan! vidim da o ovom uređaju još nema ništa pa sam odlučio otvoriti temu. dakle, riječ je o mobitelu LG G4 Stylus a više o njemu može se pogledati na http://www.gsmarena.com/lg_g4_stylus-7212.php.
Specifikacije: - 5.5" FHD curved OLED - S810 quad @ 1.5GHz A53 + quad @ 2GHz A57 - 2GB/3GB DDR4 RAM-a - 16/32GB interne + micro SD - 13MP + 2.1MP - 3000mAh baterija - Android 5.0.1 - self healing back, Fast Charge - laser AF
Pozdrav, trebao bih pomoć oko mog G2. Imao sam na njemu Cloudy g2 3.3 (LP) verziju. Nisam nikako mogao preko flashtoola staviti stock rom ili neki drugi rom preko twrp-a. Radio je samo Cloudy. Kad bi stavio drugi rom preko twrp-a išao bi u soft brick (LG logo) ali se dalo ući u recovery....
G2 je tek nedavno izašao, a već se G3 približava izlasku na tržište i sve je više glasina o uređaju Trenutne specifikacije koje se pojavljuju izgledaju ovako: Za ekran se malo piše da bi bio 5,5, malo 5,9. Tko će ga znati A pojavile su se i neke slike uređaja:
Pozdrav pokušao sam nadogradnju ovog uređaja ali sam izgleda negdje zahebao a nisam uradio backup,uradio sam mu promjenu bootloadera uz pomoć ROM Manager-a ali sam sa interne memorije instalirao(valjda) pogrešnu nadogradnju(nameless-4.4.4-20141110-p920) i sad kad ga uključim imam samo logo...
pozdrav trebam pomoc. pokvario mi se ekran na lg l70 i svi kontakti su ni na uređaju. kako ih mogu dobiti i izvući..
Kao što znamo, temeljen je na Optimus G modelu iz LG-a te će ovih dana biti i službeno predatavljen. Nexus 4 ima 4,7" ekran rezolucije 1.280x768 piksela, 2 gigabajta RAM-a i Qualcommov četverojezgreni procesor S4. Totalni promašaj je što ima samo 8/16 GB interne memorije i nema utor za SD...
evo sve se više priča o novom top modelu iz LG-a koji će navodno bit predstavljen na posebnom eventu 7.8... spec: -5.2" 1080p display -Snapdragon 800 chipset -2.3 GHz quad-core Krait 400 procesor -2GB RAM-a -kamera 13MP,optička stabilizacija -baterija 2610mAh,izmjenjiva
Pozdrav, Kupio sam G2 pred manje od šest mjeseci i unazad tjedan dva mi se počela pokazivat neka žuta mrlja/fleka/linija (yellow haze) s lijeve strane ekrana. Pretpostavljam da problem nije softverski nego da je neki komad hardwarea otišao. Jesam li jedini u tome ili je još netko imao tih...
dakle zvonio mi mobitel lg g3 nešto sam ili krivo stisnuo ili ne znam što uglavnom mob se restartao i sada kada ga upalim stalno mi se prikazuje poruka na zaslonu: Na žalost,proces com.google.process.gapps je zaustavljen i ne mogu se toga nikako riješiti zgasim mob upalim ali opet dodje poruka...
Nedavno sam sam trazio pomoc za Samsung S5 (ne lezi mi Samsung) pa evo malo pomoci za Lg L90. Vidim da nema nista o ovom mobitelu,a ako ima a ja nisam to uocio molim moderatore da temu premjeste gdje misle da spada. Vidim da je se mobitel jako kupovao ovih dana i tjedana (pisem za klasicni L90...
Imam veliki problem. Citao sam nesto po netu na mob i ostavim ga sa strane dok sam gledo nesto na komp.. uzmem ja mob nazad kad ono nista, ugasen, ne radi, nece se upaliti, ne reagira na punjac...apsolutno nista...znaci iz cistog mira se pokvario...ovako nesto jos dosad nisam vidio...ne pomaze...
Imam jedan veliki problem sa LG optimus L5 mobitelom. Naime,ne znam tocno što je s njim,pa prije svega cu dodati jednu sliku: Upalim mobitel normalno,i dođem u android os.I tamo nakon nekih 10 sekundi me baci u stanje koje vodi do android osa.Znaci na onaj animirani LG logo.I tako svaki...
Predstavljen je "manji" brat LG-ovog zadnjeg flagshipa. U odnosu na G2 Mini, G3 Beat ima veći ekran i rezoluciju. Također, bit će dostupna i DS verzija. Specifikacije: - 5" HD IPS LCD - S400 quad @ 1.2 GHz - 1GB RAM-a - 8GB interne + micro SD - 8MP (laser AF) + 1.3MP - 2540 mAh baterija -...
Imam problem sa ovim mobom,,sve radi sem neta,,nekad se poveze a vecinu puta nece na net,,i kad se poveze nema konekcije a ima ikonica u vrhu za net,,kao da je povezan,,probao sam i reset,i hard reset ali opet isto se desava,,i kad se poveze kao na slici ovoj,,nema konekcije.. ...
-149.1 x 75.3 x 7.1-9.4 mm -ekran P-OLED 1920x1080,5,5" -Android OS, v5.0.1 (Lollipop) -Snapdragon 810,Adreno 430 -16 GB, 2 GB RAM/ 32 GB, 3 GB RAM -kamera 13MP,OIS,video 4k -baterija 3000mAh
http://www.vipnet.hr/mobiteli/na-pretplatu?p_p_id=wavetechHWDBresidential2014_WAR_wthwdb&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&_wavetechHWDBresidential2014_WAR_wthwdb_idphone=4987&_wavetechHWDBresidential2014_WAR_wthwdb_idmanu=4 Razmišljam...
Kako najbolje napraviti postavke za Lg l70:klanja:
Kao što i sam naslov govori neki dan mi se nakon spajanja na laptop na uređaju pojavio crni ekran na kojem je pisalo "firmware upgrade, do not disconect.." i u medjuvremenu sam morao otici i ostaviti laptop koji nije bio na punjacu te se ugasio...nakon toga zaslon na uredjaju vise ne radi cuju se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma