Huawei predstavio mob s dvije stražnje kamere. Specke: -5.5 inča, 1080p -Kirin 925 octa core -3GB rama -3600 mAh -microSD podrška -dupa 8 MPx kamera koja se da podešavat od f/0.95 do f/16
poz jel moguce na ovaj telefon nadogrditi ovaj mod telefon je vec rootan?
Trebam pomoć!! Kada stavim karticu u mobitel unesem pin, zatim me traži SIM block??Radi se o Huawei Move U8600.. Što unjeti da ga otključam??:)
Dakle, na mobitelu iz naslova imam problem sa zvukom u aplikaciji hangouts. Zvuka ima i to je neki defaultni zvuk koji dolazi s tom aplikacijom. No ja sam stavio neki drugi zvuk da mi bude zvuk sms poruke. To funkcionira dok ne resetiram mobitel, pa on opet zvuk vrati na defaultnu postavku. ...
-153.5 x 77.3 x 7.6 mm -720 x 1280 pixels, 5.5 inča, IPS -2 GB rama, 16 GB memorije (podržava memorijske) -13 MPx -Quad-core 1.2, Snapdragon (nisam pronašao koji) -3000 mAh Cijena: 300 eura http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g7-pictures-6646.php
Evo Uputstvo u ovom vodiču ću objasniti mogući početnik prijateljski kao što smo instalirali na našoj Huawei Y300 CyanogenMod 10,2 (Android 4.3.1). Ovaj priručnik vrijedi za model Huawei Y300-0100 (U8833)! To je europska verzija Y300 - Ostali modeli nisu podržani! Koji uređaj imamo, možemo lako...
Pozdrav, Postoji li negdje funkcionalan i kompletan tutorijal kako instalirati custom ROM? Negdje gdje je detaljno objašnjeno i otključavanje bootloadera, gdje imaju ispravni linkovi za software koji je potreban i gdje postoji bar poneko objašnjenje o postupcima i potencijalnim neuspjelim...
Pozdrav svima, Budući da nisam našao nekih tema vezano za ovaj telefon uopšte zamolio bih za pomoć putem nove teme. Naime, moj G510 mi nudi da instaliram novu verziju software-a. Svaki put kad ju DL-ujem instalacija krene i u jednom momentu instalacija se prekida. Telefon nema ugovor sa...
Brat ima Huawei S7-931w tablet. I on je sad jako spor pa ga je dao meni. Dal se on može kako ubrzat? Ko da se stave novi windowsi na kompjuter? Rootat ili tako nešto? I ako da, jel ima negdje link sa postupkom?
Pozdrav svima koji su uspješno rootovali svoj U8600-1. - Ukoliko zelite promijeniti verziju na svom telefonu postavljam dvije verzije CWM backup-a. - Oba backupa su rootovana, update-ovana i sa pinchtozoom funcijom..Malo su modifikovana i nemaju sve fabričke t-mobile aplikacije, što i nebi...
Pozdrav vidio sam na drugom forumu da nisam jedini sa ovim problemom dakle takodjer se i meni dešava, a primjetio sam da se problem riješi tako da se uključi pa iskljuži zvučnik mobitela, tako da mi se čini da je soft bug neki
Rom nije za pocetnike stoga nijesam odgovoran za bilo koje kvarove uzrokovane koriscenjem ROM-a. Sve sto radite sa telefonom radite na sopstvenu odgovornost.:smile::smile::smile: Integrisane su sve Google aplikacije tako da nije potrebno naknadno flesovanje. Stabilnost sistema po AnTuTu oko 7.5...
Samo da spomenem da sam bez problema ubacia ICS 4.03 i da radi extra...brzo i fluidno...a baterija drži i držiii :) sve sam vrlo jednostavno napravia preko ove adrese http://huaweig300.com/ (sve je fino opisano step by step :cthumbup:
Kada postavim za neki kontakt različitu melodiju zvona od one koja je zadana za sve kontakte, nakon nekog vremena melodija se sama vrati na defaultnu. Nisam uspio skužiti kada se to događa. Palio sam i gasio mobitel neposredno nakon namještanja melodije, mijenjao profile, ali to se tada ne dogodi....
Dakle, događa mi se ponekad da telefon uopće ne želi uspostaviti poziv. Zovem npr. nekoga tko je pored mene, a telefon samo izbaci "poziv nije uspio" i zaključa tipkovnicu. Isto tako, drugi mene tada ne mogu dobiti, javlja im da se "poziv ne može ostvariti". Nakon gašenja uređaja i ponovnog...
Poštovani forumaši,sve čačkam po forumu nebi li pronašao verziju Rom-a za svoj android-Huawei Ascend Y200,naime,imam ga skoro godinu dana,pa pošto sam u pemziji,jesen dolazi odlučio sam rootat isti.Juče poslije nekoliko pokušaja mi je to i uspjelo,imam ikonu Superuser,sad bi navodno trebao...
Prilikom traženja mreže blokirao,pojavio se bijeli ekran sa kružićem i tako stajao dok se baterija nije ispraznila.Priključio na punjač stanje isto i ne mogu ga isključiti.Hvala
Poštovani! Evo zanima me zašto se aplikacija iz stock–a neda instalirati ni dodati na "Fundowsky"room. Ne dopušta mi instalaciju (aplukacija nije instalirana) Kako dodati recimo svoj huawei launcher,fundowskom??
vjerojatno najtanji smartphone na svijetu... -6.2 mm thickness -display 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches -microSD support, 2GB RAM -camera 13 MP, 1080p video -Android OS, v4.2.2 -CPU Quad-core 1.5 GHz
Evo Cyanogenmoda 7 v 0.3a za T-mobile move balance. Dođe sa preko 150MB free za instalacije. Pa ko voli CM7 evo linka: http://www.mediafire.com/download.php?dn2xe0zrm372t01 Odmah nakon intalacije flash gapps-gb-20120311.zip Link: http://www.mediafire.com/download.php?y7ziq6h7ngkj6wk ...
Zna li netko neku aplikaciju kojom bi mogao pojačati mikrofon na uređaju? Sugovornici mi se često žale da me jako slabo čuju.
Kupio sam u bonbonu ovaj uređaj i imam stvarno riječi hvale za njega, osim jedne sitnice. Ne mogu napraviti update Androida na ICS. Jednostavno kada odem u ažuriranje kaže mi da nema novih inačica softvera, tako da sam zapeo sa Androidom 2.3.6. Ima li netko sličan problem i eventualno rješenje? Iz...
Imam ovaj mobitel nekih 2 tjedna i do sad je sve bilo ok. Međutim, danas mi je nešto zablokirao i nakon što sam ga restartao, više mi ne radi zakretanje displeja iako je uključeno. Što mi je činiti? Ovo mi je prvi smartphone, pa još nisam vičan svemu što nudi.
:angry:...dan,ak može pomoć,dali Huawei Ascend y200 podržava live wallpaper,šta je potrebno-ma sve ono da se pokrene,osim onog kupi jači mob...i sl-falja
Ascend D2 top model za 2013 godinu -DISPLAY TFT capacitive touchscreen, 16M colors 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches -MEMORY Internal 32 GB storage, 2GB RAM -Dimensions 140 x 71 x 9.4 mm -CAMERA 13 MP, autofocus, 1080p video
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma